Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

No no, malmuc, kominek widze coraz blizej swojego miejsca... czekam z niecierpliwoscia az sie tam "zagniezdzi" na stale, jestem bardzo ciekawa efektu koncowego :) Czyzbym tam na kominie widziala cegłę? Jak planujesz obudować kominek? W cegle? U nas będzie cegiełka, chociaż nie na całym kominie...

pozdrawiam

No no, malmuc, kominek widze coraz blizej swojego miejsca... czekam z niecierpliwoscia az sie tam "zagniezdzi" na stale, jestem bardzo ciekawa efektu koncowego :) Czyzbym tam na kominie widziala cegłę? Jak planujesz obudować kominek? W cegle? U nas będzie cegiełka, chociaż nie na całym kominie...

pozdrawiam

he j hej :D

cegiełki wystają z komina, ale będą uciete

natomiast wlasnie zabieram sie do myslenia nad tym jak ten kominek zabudowac :roll:

pewne jest ze nie bedzie zabudowa wystawala, ani w salon, ani w jadalnie bo nie mam na to miejsca :wink:

kiedys kiedys byl pomysl na klinkier, potem umarł, przyszedł pomysl na kafle wielkoformatowe, a teraz znów chodzi mi po głowie klinkier :roll:

hmmmmmmm......

jak masz jakiś fajny pomysł to mi go sprzedaj :lol:

pozdrawiam i czekam na wykończenie Twojego vis a vis :D

Witaj Edziu :D

no powiedz sama

jak tu nie mieć dzieci :wink:

moje dziecię od rana wypytuje kiedy przeprowadzimy się do Rybnika :lol:

tak jak myślałam chodzi jej o Twoje dziewuchy :D

No to macie teraz bodziec , zeby jak szybciej budować i się wprowadzić, bo dziewczyny wracają z wakacji 11 sierpnia :wink: .

Ty nie potrzebujesz przepisu, o który pytałas w Grupie. Ty masz wspaniałe dzieci i to tylko kwestia czasu ani się nie obejrzysz a Twoje dzieci będą zajmować się młodszymi :D

pozdrawiam rodzinkę M

Malmuc.... ja też bardzo dziękuję za miłe towarzystwo :D ....naprrrrawdę Ci co nie byli to niech żałują , nie?

A jeśli chodzi o domek.... no wiesz...Ty jesteś już duuużo dalej z budową...chyba Was nie przegonię, buuuuu ...żartowałam....wszystko musi mieć swoje miejsce w swoim czasie.... budowa cały czas uczy mnie cierpliwości :wink: . A domek macie śliczny....barrrrdzo mi się podoba :D .

Pozdrawiam, smoczyca.

jeszcze sie okaze ze wyłożę parter płytkami w kolorze lila-róż :o

Uwazaj!!!

Przy budowie pierwszego domu popelnilam ten blad.

Nie zniechecaj sie i szukaj tego co podoba sie Tobie.

Ja do tej pory sie zastanawiam jak sprzedalam dom z czyms takim co kupilam w afekcie i jeszcze sie to podobalo kupujacym :o

jeszcze sie okaze ze wyłożę parter płytkami w kolorze lila-róż :o

Uwazaj!!!

Przy budowie pierwszego domu popelnilam ten blad.

Nie zniechecaj sie i szukaj tego co podoba sie Tobie.

Ja do tej pory sie zastanawiam jak sprzedalam dom z czyms takim co kupilam w afekcie i jeszcze sie to podobalo kupujacym :o

:lol: :lol: :lol:

są gusta i guściki :wink:

Dzień dobry :)

Dziękuję za zdjęcia. Widzę Twój kominek w całej okazałości. Hmmmm....kominek, skóra, winko....... jeśli pozwilicie to się do Was dołączam. Chwila relaksu by się przydała. Drogę nam wysypali :). Betoniarka może przyjeżdzać. Ale kiedy to nikt nie wie :evil:

Dagulka ma rację, mówiąc, że budowanie dmu uczy cierpliwości. Ja pomalu jej nie mam. :( . Starszego syna wyprawiłam, mam urlopik i miałam nad wodę jeździć z młym a tu pogoda ....w sam raz kąpielowa :cry: .

Cortina na Bielanach fajne rozwiązania "gotowych łazienek".

U nas "na wsi" to najczęściej same płytki na wystawkach. Dosyć dużo ma Taron naprzeciw Shella, obok Prowentu Kol-bud i byłe PZGS-y w Koźlu.

Zobacz też czeskie płytki - RAKO - można pooglądać we Wrocławiu lub w Katowicach - mnie się bardzo podobają, a na zywo są jeszcze ładniejsze

http://www.bohemiagres.cz/pl/poland/produkty/plytki_mieszkaniowe/lazienki

Powodzenia

W sprawie płytek coraz większa niewiadoma (łogodnie mówiąc), szczerze mówiąc mam dosyć i boję się że pójdę do pierwszego lepszego sklepu i od progu zapytam co mają do wzięcia od dziś

jeszcze sie okaze ze wyłożę parter płytkami w kolorze lila-róż

Lila -róż ??? No co ty! Zmałpujesz kolory z domu mojej teściowej :lol:

Malmuc, postaraj sie od razu pomyslec o łazienkach, zaoszczędzisz dużo czasu szukając od razu płytek do całego domu, poza tym, kupując na raz wiekszą ilość bedize szansa na wieksze rabaty.

Skoro na te kafleki co wybrałas czeka sie 2 tygodnie, to co za problem, zeby kafelkarz rozpoczął robote od innego pomieszczenia.

Wbrew pozorom lepiej jest pomyslec od razu o kilku pomieszczeniach do wykafelkowania. Wtedy można lepiej skoordynować prace, w miarę dostępnosci materiału.

Tak więc, czekamy na twoją wizję łazienki :wink:

odnośnie lila-róż

dzisiaj napotkałam takie oto łazienki:

seria FIORE

http://www.bohemiagres.cz/pl/poland/inspiracje/plytki_mieszkaniowe/lazienki/4i

hmmmm....