malmuc 23.07.2007 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Przy okazji obejrzałam małą Zuzię , ale SŁODKA pozdrawiam Edzia Witaj Edziu no powiedz sama jak tu nie mieć dzieci moje dziecię od rana wypytuje kiedy przeprowadzimy się do Rybnika tak jak myślałam chodzi jej o Twoje dziewuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.07.2007 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Schody i stopy sa SUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki Żaba muszę coś Ci pokazać, ale nie moge teraz znaleźć tej fotki, w każdym razie zdradzę ci że ma to związek z rowerem i moją córcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 23.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 No no, malmuc, kominek widze coraz blizej swojego miejsca... czekam z niecierpliwoscia az sie tam "zagniezdzi" na stale, jestem bardzo ciekawa efektu koncowego Czyzbym tam na kominie widziala cegłę? Jak planujesz obudować kominek? W cegle? U nas będzie cegiełka, chociaż nie na całym kominie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.07.2007 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 No no, malmuc, kominek widze coraz blizej swojego miejsca... czekam z niecierpliwoscia az sie tam "zagniezdzi" na stale, jestem bardzo ciekawa efektu koncowego Czyzbym tam na kominie widziala cegłę? Jak planujesz obudować kominek? W cegle? U nas będzie cegiełka, chociaż nie na całym kominie... pozdrawiam he j hej cegiełki wystają z komina, ale będą uciete natomiast wlasnie zabieram sie do myslenia nad tym jak ten kominek zabudowac pewne jest ze nie bedzie zabudowa wystawala, ani w salon, ani w jadalnie bo nie mam na to miejsca kiedys kiedys byl pomysl na klinkier, potem umarł, przyszedł pomysl na kafle wielkoformatowe, a teraz znów chodzi mi po głowie klinkier hmmmmmmm...... jak masz jakiś fajny pomysł to mi go sprzedaj pozdrawiam i czekam na wykończenie Twojego vis a vis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.07.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Jakoś o Tobie mi się pomyślało Może zamiast tych różowych http://www.allegro.pl/item214412023_imola_plytka_antares_50x50_promocja_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.07.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Witaj Edziu no powiedz sama jak tu nie mieć dzieci moje dziecię od rana wypytuje kiedy przeprowadzimy się do Rybnika tak jak myślałam chodzi jej o Twoje dziewuchy No to macie teraz bodziec , zeby jak szybciej budować i się wprowadzić, bo dziewczyny wracają z wakacji 11 sierpnia . Ty nie potrzebujesz przepisu, o który pytałas w Grupie. Ty masz wspaniałe dzieci i to tylko kwestia czasu ani się nie obejrzysz a Twoje dzieci będą zajmować się młodszymi pozdrawiam rodzinkę M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.07.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 pozdrowionka dla Edziowej Oli od chyba najmłodszego adoratora, który wciąż mówi : Ola! ciuf ciuf! amator chłodnych, wieczornych kąpieli w Edziowym baseniku http://images25.fotosik.pl/34/c9d5d39d98af94bbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.07.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Suuuper zdjęcie i główny bohater. Olcia już w trasie, ale pozdrowienia przekażę kiedy wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.07.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Malmuc.... ja też bardzo dziękuję za miłe towarzystwo ....naprrrrawdę Ci co nie byli to niech żałują , nie? A jeśli chodzi o domek.... no wiesz...Ty jesteś już duuużo dalej z budową...chyba Was nie przegonię, buuuuu ...żartowałam....wszystko musi mieć swoje miejsce w swoim czasie.... budowa cały czas uczy mnie cierpliwości . A domek macie śliczny....barrrrdzo mi się podoba . Pozdrawiam, smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.07.2007 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 tak sobie Daggulko po cichutku pomyślałam, że może u mnie zrobimy spotkanko przy kominku wiesz..... kominek, skóra i winko a Panowie? do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 jeszcze sie okaze ze wyłożę parter płytkami w kolorze lila-róż Uwazaj!!! Przy budowie pierwszego domu popelnilam ten blad. Nie zniechecaj sie i szukaj tego co podoba sie Tobie. Ja do tej pory sie zastanawiam jak sprzedalam dom z czyms takim co kupilam w afekcie i jeszcze sie to podobalo kupujacym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.07.2007 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 jeszcze sie okaze ze wyłożę parter płytkami w kolorze lila-róż Uwazaj!!! Przy budowie pierwszego domu popelnilam ten blad. Nie zniechecaj sie i szukaj tego co podoba sie Tobie. Ja do tej pory sie zastanawiam jak sprzedalam dom z czyms takim co kupilam w afekcie i jeszcze sie to podobalo kupujacym są gusta i guściki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 24.07.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dzień dobry Dziękuję za zdjęcia. Widzę Twój kominek w całej okazałości. Hmmmm....kominek, skóra, winko....... jeśli pozwilicie to się do Was dołączam. Chwila relaksu by się przydała. Drogę nam wysypali . Betoniarka może przyjeżdzać. Ale kiedy to nikt nie wie Dagulka ma rację, mówiąc, że budowanie dmu uczy cierpliwości. Ja pomalu jej nie mam. . Starszego syna wyprawiłam, mam urlopik i miałam nad wodę jeździć z młym a tu pogoda ....w sam raz kąpielowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 25.07.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Małgosiu widziałaś nowy Tubądzin ? http://katalog.tubadzin.pl/d-harion-rens-r1.jpg http://katalog.tubadzin.pl/msp-harion2.jpg Dobrze że mam jeszcze jedną łazienkę do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.07.2007 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Hej No widzisz, a ja właśnie zagłębiam, sie w temat łazienkowych płytek powiedz no gdzie w naszej okolicy można zobaczyć coś fajnego? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 25.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Cortina na Bielanach fajne rozwiązania "gotowych łazienek".U nas "na wsi" to najczęściej same płytki na wystawkach. Dosyć dużo ma Taron naprzeciw Shella, obok Prowentu Kol-bud i byłe PZGS-y w Koźlu.Zobacz też czeskie płytki - RAKO - można pooglądać we Wrocławiu lub w Katowicach - mnie się bardzo podobają, a na zywo są jeszcze ładniejszehttp://www.bohemiagres.cz/pl/poland/produkty/plytki_mieszkaniowe/lazienki Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 25.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 W sprawie płytek coraz większa niewiadoma (łogodnie mówiąc), szczerze mówiąc mam dosyć i boję się że pójdę do pierwszego lepszego sklepu i od progu zapytam co mają do wzięcia od dziś jeszcze sie okaze ze wyłożę parter płytkami w kolorze lila-róż Lila -róż ??? No co ty! Zmałpujesz kolory z domu mojej teściowej Malmuc, postaraj sie od razu pomyslec o łazienkach, zaoszczędzisz dużo czasu szukając od razu płytek do całego domu, poza tym, kupując na raz wiekszą ilość bedize szansa na wieksze rabaty. Skoro na te kafleki co wybrałas czeka sie 2 tygodnie, to co za problem, zeby kafelkarz rozpoczął robote od innego pomieszczenia. Wbrew pozorom lepiej jest pomyslec od razu o kilku pomieszczeniach do wykafelkowania. Wtedy można lepiej skoordynować prace, w miarę dostępnosci materiału. Tak więc, czekamy na twoją wizję łazienki odnośnie lila-róż dzisiaj napotkałam takie oto łazienki: seria FIORE http://www.bohemiagres.cz/pl/poland/inspiracje/plytki_mieszkaniowe/lazienki/4i hmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 25.07.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Jest jeszcze Dolce Vita też RakoMam wrazenie że mi się podoba - ale nie jestem całkiem tego pewna http://www.bohemiagres.cz/data/realorig/1066.jpg pomysł na kabinę jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 25.07.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Coś mnie dzisiaj wzięło na pisanie - a nie lubię. No to może jeszcze raz Rako - dla miłośników fauny http://www.bohemiagres.cz/data/realorig/1084.jpg no i znowu w kierunku lila róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.07.2007 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ale ten wężyk to już nie bardzo mi sie widzi? Paniusia też nie bo mi jeszcze mąż ucieknie a te czeskie płytki to juz kiedys namierzyłam w necie, ale u nas w sklepach to nie wiem gdzie mozna zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts