Zopafisa 25.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No to żeby odpocząć od tego różu pokażę Wam kawałek mojego tzw salonu http://images28.fotosik.pl/37/0b6321828e6a44c9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 25.07.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 tu masz wykaz sklepów z czeskimi płytkami (mam je u siebie w ulubionych)http://www.kerpol.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 25.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 odnośnie lila-róż dzisiaj napotkałam takie oto łazienki: seria FIORE http://www.bohemiagres.cz/pl/poland/inspiracje/plytki_mieszkaniowe/lazienki/4i hmmmm.... Widziałam je na żywo .Wystawione są w Katowicach za Ikea ( chyba Sanimex). Są super, ale do dużej łazienki - w zasadzie do salonu kąpielowego. Malmuc! Z płytkami zrób selekcję negatywną. Odrzuć kolory, które Cię nie powalają z nóg, potem określ cenę - podejdź do sprzedawcy - a on z pewnością coś Ci zaproponuje.Potem wybierz.Łazienka nie jest na całe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.07.2007 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Widziałam je na żywo .Wystawione są w Katowicach za Ikea ( chyba Sanimex). Są super, ale do dużej łazienki - w zasadzie do salonu kąpielowego. Malmuc! Z płytkami zrób selekcję negatywną. Odrzuć kolory, które Cię nie powalają z nóg, potem określ cenę - podejdź do sprzedawcy - a on z pewnością coś Ci zaproponuje.Potem wybierz.Łazienka nie jest na całe życie. AMEN O! tak mówi kobieta doświadczona budowaniem i urządzaniem wnętrza i co? i ma świętą rację Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 26.07.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Malmuc! Życzę Ci powodzenia w wyborze kafli. My w pewnym momencie złapaliśmy się , że chcemy zrobić coś oryginalnego i to niby dobrze - ale trzeba uważaća) żeby nie przekombinowaćb) zrobić tak , by za 3 lata dalej z przyjemnością się wchodziło do łazienkic) ostrożnie z dekorami - są drogie i najszybciej sie nudzą - u nas nie ma w ogóle Wg mnie zasada - mała łazienka - kafle w miarę jasne i niezbyt duże. Im większe - tym lepiej wyglądają w jak największych pomieszczeniach. Widziałam super kafle białe, które miały tylko fakturę białych lekko wypukłych pasków.Chyba Dado.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 27.07.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 hello jak sprawa kominka? zna już swoje miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.07.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Malmuc, Dziękuję za wpisy i dziękuję za instuktarz.Właśnie siedzę na fotosiku. Zdjęcia muszę pozbierać z trzech kompów.Ale cała ochota mi odeszła wraz z odejściem ekipy. Nastroje u nas fatalne. W poniedziałek zaczynamy znowu szukać ekipy. Mamy po weekendzie. Nawet słowa przepraszam. Ciekawe jak odzyskamy nasz projekt :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.07.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 HEj malmuc Staram się ostatnio przebrnąć przez Twój dzienniczek Późno sie zabrałem i mam "małe" zaległość Ale zapowaida się super Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.07.2007 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 HEj malmuc Staram się ostatnio przebrnąć przez Twój dzienniczek Witaj Rom taaaa.... przez te moje bazgroły trudno przebrnąć Późno sie zabrałem i mam "małe" zaległość Ale zapowaida się super Pozdrawiam serdecznie no nie wiem jak wyjdzie czasami wydaje mi sie, że niezły misz masz robię i w rezultacie nie będę mogła patrzeć te moje wnętrza Pozdrowionka dla calej Twojej rodzinki w szczególności dla Martusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.07.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Mi się tam te Twoje, jak je nazywasz "bazgroły" jak na razie podobają. Dzieki za pozdrówka i również gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.07.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 malmuc po tych pieknych fotkach ktore wklejasz, to ja tu przyszlam zobaczyc jaki bedzie Twoj domek. No i pikny bedzie, a jak by inaczej!!! Superowe schody. Czekam teraz na ten kominek. Ciekawa co znowu wuczarujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.07.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 malmuc po tych pieknych fotkach ktore wklejasz, to ja tu przyszlam zobaczyc jaki bedzie Twoj domek. No i pikny bedzie, a jak by inaczej!!! Superowe schody. Czekam teraz na ten kominek. Ciekawa co znowu wuczarujesz. Zeljka witam w swoich progach zaraz wkleje zdjecie kominka na którym chce się wzorowac od str. salonu, a którego cena mnie powaliła Pozdr PS ehhh dobry duszek mnie odwiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.07.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Wklejaj, wklejaj, ja choc u siebie bede miec "starocie", to nowoczesne klimaty tez bardzo lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 31.07.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 malmuc pozwolę sobie przenieść zdjęcie tutaj http://images26.fotosik.pl/42/ded9d3321b46c28amed.jpg teraz cię zamęczę czy te płytki muszą być jakieś specjalne? czy to dokładnie te same płytki co na zdjęciu? 12 tys. to już z robocizną? ile same płytki? pytałaś u innych o wyceny? jak dla mnie kominek boski. wygląda mi na prostą robotę i strasznie dziwi mnie ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.07.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Haha niezła historią malmuc z tym kominkiem i panelami fajnie to musiało wyglądać szkoda że nikt Was nie nagrał U Drozdy nagroda roku murowana ups chyba już tego programu nie ma A kominek ...cudny..też bym taki chciał Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 31.07.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 a jeszcze jedno, planujesz zamknąć kominek ścianą do samego sufitu? skonsultuje sprawę z wojtkiem ciekawe co powie (nie dziś niestety bo znów go nie ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.07.2007 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 malmuc pozwolę sobie przenieść zdjęcie tutaj http://images26.fotosik.pl/42/ded9d3321b46c28amed.jpg teraz cię zamęczę czy te płytki muszą być jakieś specjalne? czy to dokładnie te same płytki co na zdjęciu? 12 tys. to już z robocizną? ile same płytki? pytałaś u innych o wyceny? jak dla mnie kominek boski. wygląda mi na prostą robotę i strasznie dziwi mnie ta cena płytki mnie się pobają baaardzo i kosztuje 12 tyś, same płytki już nie pamiętam, ale kobita mówiła ile euro kosztuje m2 U mnie nie bedzie tego białego elementu tylko ta szara obudowa i półka wyłazić będą ze ściany znajde se slicznusie inne płytki, a chociażby i 300 zł/m2 przywlekę szwagra i zmusze go do ich przyklejenia No właśnie? jakie płytki? a może kamień? albo cosik innego? to jest pomysł na salon (całe 25 m) jeszcze dumam nad stroną od jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.07.2007 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Haha niezła historią malmuc z tym kominkiem i panelami fajnie to musiało wyglądać szkoda że nikt Was nie nagrał U Drozdy nagroda roku murowana ups chyba już tego programu nie ma A kominek ...cudny..też bym taki chciał Pozdrówka no jaja były niezłe chłop wrzeszczy TRZYMAJ! a ja sie dre, ze NOGI MI ODJEŻDZAJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 31.07.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 aaaa to wyjaśnia sprawę znajdź inne płytki i zastosuj u siebie, wyjdzie taniej a efekt murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 31.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Nieźle się uśmiałam czytając Twoją historyjkę z wkładem i panelami A kominek masz w planach cudny ! Mam nadzieję, że zobaczę go kiedyś w realu Niestety z płytkami od zaraz nie mogę pomóc bo w sumie to z materiałami nie mam jeszcze żadnej wprawy. A wracając do łupka na drogę to, jak co to wal śmiało, służę kontaktami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts