Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

odnośnie lila-róż

dzisiaj napotkałam takie oto łazienki:

seria FIORE

http://www.bohemiagres.cz/pl/poland/inspiracje/plytki_mieszkaniowe/lazienki/4i

hmmmm....

Widziałam je na żywo .Wystawione są w Katowicach za Ikea ( chyba Sanimex). Są super, ale do dużej łazienki - w zasadzie do salonu kąpielowego.

Malmuc! Z płytkami zrób selekcję negatywną. Odrzuć kolory, które Cię nie powalają z nóg, potem określ cenę - podejdź do sprzedawcy - a on z pewnością coś Ci zaproponuje.Potem wybierz.Łazienka nie jest na całe życie.

Widziałam je na żywo .Wystawione są w Katowicach za Ikea ( chyba Sanimex). Są super, ale do dużej łazienki - w zasadzie do salonu kąpielowego.

Malmuc! Z płytkami zrób selekcję negatywną. Odrzuć kolory, które Cię nie powalają z nóg, potem określ cenę - podejdź do sprzedawcy - a on z pewnością coś Ci zaproponuje.Potem wybierz.Łazienka nie jest na całe życie.

AMEN

O! tak mówi kobieta doświadczona budowaniem i urządzaniem wnętrza

i co?

i ma świętą rację :D

Dzięki

Malmuc! Życzę Ci powodzenia w wyborze kafli.

My w pewnym momencie złapaliśmy się , że chcemy zrobić coś oryginalnego i to niby dobrze - ale trzeba uważać

a) żeby nie przekombinować

b) zrobić tak , by za 3 lata dalej z przyjemnością się wchodziło do łazienki

c) ostrożnie z dekorami - są drogie i najszybciej sie nudzą - u nas nie ma w ogóle

Wg mnie zasada - mała łazienka - kafle w miarę jasne i niezbyt duże. Im większe - tym lepiej wyglądają w jak największych pomieszczeniach.

Widziałam super kafle białe, które miały tylko fakturę białych lekko wypukłych pasków.Chyba Dado.

Pozdrawiam

Malmuc,

Dziękuję za wpisy i dziękuję za instuktarz.Właśnie siedzę na fotosiku. Zdjęcia muszę pozbierać z trzech kompów.Ale cała ochota mi odeszła wraz z odejściem ekipy. Nastroje u nas fatalne. W poniedziałek zaczynamy znowu szukać ekipy. Mamy po weekendzie. Nawet słowa przepraszam. Ciekawe jak odzyskamy nasz projekt :cry: :cry: :cry:

HEj malmuc

Staram się ostatnio przebrnąć przez Twój dzienniczek :D

Witaj Rom :D

taaaa....

przez te moje bazgroły trudno przebrnąć :lol:

Późno sie zabrałem i mam "małe" zaległość

Ale zapowaida się super :D

Pozdrawiam serdecznie

no nie wiem jak wyjdzie :roll:

czasami wydaje mi sie, że niezły misz masz robię i w rezultacie nie będę mogła patrzeć te moje wnętrza :wink:

Pozdrowionka dla calej Twojej rodzinki w szczególności dla Martusi :D

malmuc po tych pieknych fotkach ktore wklejasz, to ja tu przyszlam zobaczyc jaki bedzie Twoj domek.

No i pikny bedzie, a jak by inaczej!!! :D

Superowe schody. :p Czekam teraz na ten kominek. Ciekawa co znowu wuczarujesz. :wink:

malmuc po tych pieknych fotkach ktore wklejasz, to ja tu przyszlam zobaczyc jaki bedzie Twoj domek.

No i pikny bedzie, a jak by inaczej!!! :D

Superowe schody. :p Czekam teraz na ten kominek. Ciekawa co znowu wuczarujesz. :wink:

Zeljka witam w swoich progach :)

zaraz wkleje zdjecie kominka na którym chce się wzorowac od str. salonu, a którego cena mnie powaliła :-?

Pozdr

PS ehhh dobry duszek mnie odwiedza :lol:

malmuc pozwolę sobie przenieść zdjęcie tutaj

http://images26.fotosik.pl/42/ded9d3321b46c28amed.jpg

teraz cię zamęczę :lol: czy te płytki muszą być jakieś specjalne? czy to dokładnie te same płytki co na zdjęciu? 12 tys. to już z robocizną? ile same płytki? pytałaś u innych o wyceny?

jak dla mnie kominek boski. wygląda mi na prostą robotę i strasznie dziwi mnie ta cena

malmuc pozwolę sobie przenieść zdjęcie tutaj

http://images26.fotosik.pl/42/ded9d3321b46c28amed.jpg

teraz cię zamęczę :lol: czy te płytki muszą być jakieś specjalne? czy to dokładnie te same płytki co na zdjęciu? 12 tys. to już z robocizną? ile same płytki? pytałaś u innych o wyceny?

jak dla mnie kominek boski. wygląda mi na prostą robotę i strasznie dziwi mnie ta cena

płytki mnie się pobają baaardzo i kosztuje 12 tyś, same płytki :evil:

już nie pamiętam, ale kobita mówiła ile euro kosztuje m2 :-?

U mnie nie bedzie tego białego elementu tylko ta szara obudowa i półka wyłazić będą ze ściany :wink:

znajde se slicznusie inne płytki, a chociażby i 300 zł/m2 :roll:

przywlekę szwagra i zmusze go do ich przyklejenia :wink:

No właśnie? jakie płytki? a może kamień? albo cosik innego? :roll:

to jest pomysł na salon (całe 25 m)

jeszcze dumam nad stroną od jadalni :roll:

Haha niezła historią malmuc z tym kominkiem i panelami :D

fajnie to musiało wyglądać :D szkoda że nikt Was nie nagrał :lol:

U Drozdy nagroda roku murowana

:oops: :oops: ups chyba już tego programu nie ma

A kominek ...cudny..też bym taki chciał

Pozdrówka

no jaja były niezłe :lol:

chłop wrzeszczy TRZYMAJ!

a ja sie dre, ze NOGI MI ODJEŻDZAJĄ :o :lol:

Nieźle się uśmiałam czytając Twoją historyjkę z wkładem i panelami :D :D :D A kominek masz w planach cudny ! Mam nadzieję, że zobaczę go kiedyś w realu :)

Niestety z płytkami od zaraz nie mogę pomóc :cry: bo w sumie to z materiałami nie mam jeszcze żadnej wprawy.

A wracając do łupka na drogę to, jak co to wal śmiało, służę kontaktami :)