Graszka1970 03.08.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Hallo... dawno mnie tu nie było mam nadzieje, że po niedzieli załapiemy się na jakieś zdjęcia z Waszego wykańczania Teraz to codziennie po pracy będę na budowę jeździć, także jak co to zapraszam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 03.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Hej! Podziwiamy Was że macie nerwy tak na ostatnią chwilę wszystko załatwiać ale na razie idzie Wam nieźle Co do płytek. Byliście na Zorskiej 200 w Rybniku? Z wszystkich lokalnych firm tam obsługiwali nas od ręki i nawet jak podczas robót w łazience płytek zabrakło to dowieźli w tri miga Inne firmy mają czas... i chyba za dużo klientów. Polecam Żorska 200, udajcie się do panów na 1szym piętrze i powołajcie na nas (najlepiej p. Mariusz). Jeżeli nie tam to jeszcze niezłą opinię ma Art Ceramika Gliwice (przed giełdą samochodową). Pozostałe to takie hm... a o Sanimexie słyszałem wiele złego (oddział Rybnik bo Gliwice podobno lepsze). Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.08.2007 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam u siebie bardzo szczęsłiwych ludzi Nie dość, że zamieszkali w pięknym domku to jeszcze spodziewają się nowego lokatora . Serdecznie wam gratuluje Hej! Podziwiamy Was że macie nerwy tak na ostatnią chwilę wszystko załatwiać ale na razie idzie Wam nieźle Ehhhhh moi drodzy sprawa łazienek to moja totalna porażka od wielu miesięcy zbierałam wizje tegoż lokum, kombinowałam, przestawiałam wiecie jak to jest z kasą, nie kupowałam płytek bo długo nie mogliśmy znaleźć fachowca, a że kasa wciąż uciekała na inne bieżące materiały to temat płytek sobie spał . Powiem szczerze, że nie orientowałam się jak wygląda sprawa zakupu. Wydawało mi się, że wchodzę do sklepu wybieram, płacę i za kilka dni odbieram , a tu ZONK każą czekać do połowy września Co do płytek. Byliście na Zorskiej 200 w Rybniku? Z wszystkich lokalnych firm tam obsługiwali nas od ręki i nawet jak podczas robót w łazience płytek zabrakło to dowieźli w tri miga Inne firmy mają czas... i chyba za dużo klientów. Polecam Żorska 200, udajcie się do panów na 1szym piętrze i powołajcie na nas (najlepiej p. Mariusz). Jeżeli nie tam to jeszcze niezłą opinię ma Art Ceramika Gliwice (przed giełdą samochodową). Pozostałe to takie hm... a o Sanimexie słyszałem wiele złego (oddział Rybnik bo Gliwice podobno lepsze). Pozdrawiamy! tam też byliśmy Pewnie ze dwa miesiące temu można było wszytsko załtwic od ręki , ale teraz wszyscy chcą się wylegiwać na plażach, a Włosi, Hiszpanie to już sie nawet nie urlopują, ale lenią na potęgę. No i było tak: Wchodzę do Sanimexu w Gliwicach, łapię pierwszego lepszego sprzedawcę i: Dzieńdobry proszę mi pokazać które płytki do łazienek macie na JUŻ Pan wskazał 3- ekspozycje i z nich wybrałam jedną o! tak właśnie wyglądały zakupy do mojej łazienki nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.08.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Malmuc, dopiero dziś weszłam do Twojego dziennika. Piękny ten domek Jakiej firmy masz kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.08.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Malmuc, dopiero dziś weszłam do Twojego dziennika. Piękny ten domek Jakiej firmy masz kominek? Hej Agnieszko Witam u siebie to jest wkład firmy Arysto ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 07.08.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Małgosiu - napisz jakie płytki wybrałaś do łazienki ? ( te z dostępnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.08.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Małgosiu - napisz jakie płytki wybrałaś do łazienki ? ( te z dostępnych) No HEJ! juz myslałam ze mnie nie odwiedzasz szcześliwa w swoim własnym domku No to juz sie spowiadam płytki BALDOCER seria TOKIO, jesli chodzi o dekor to tylko jeden mieli dostępny tzn ten w paski 6x30 A! widziałam te płytki które mi podsunęłaś, prezentują się bardzo fajnie, ale moja łazienka za ciemna i za mała na takie, może się mylę ale widzę je w duzym salonie łazienkowym, ew. małe wc z wykorzystaniem w fajny sposób któregos z dekoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 07.08.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Jak to nie odwiedzam !!! Odwiedzam codziennie i sprawdzam postępy ( a tu dziennik na 3 stronie śpi) Nawet czasami piszę, patrz strona 12 - 13 komentarzy. Tak mnie zainspirowałaś tymi szarościami ze drugą łazienkę którą zostawiłam sobie na deser robię w minimalu zTubądzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.08.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 malmuc pokaz mi ta plytke na podłoge - jaki to format i kolor?i powiedz na prv ile za nia placisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.08.2007 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 malmuc pokaz mi ta plytke na podłoge - jaki to format i kolor?i powiedz na prv ile za nia placisz chodzi o te płytki na parter (kuchnia, wiatrołap, komunikacja)? to są 30x60 Edilcuoghi kolor nebula. W dzienniku je widac, przymiarka na sucho była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.08.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 zdradź malmuc jak tam kafelkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.08.2007 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 zdradź malmuc jak tam kafelkowanie hmmmmmmmmm.......... no cóż................ się robi na razie podłogówka to same problemy moze jej kiedyś wybaczę, jak będzie milutko grać w nózie a wszystko rozbija sie o te pierońskie dylatacje na których rzecz jasna nie powinna wypadać płytka, ale fuga No więc dwa dni temu mój M dzwoni o 23:00 i klnie w słuchawkę, że nie ma jak tego badziewia ułożyć żeby było dobrze, a przychodzi płytkarz z rana i ..... Nieskromnie powiem, ze pożar ugasiłam Wściekły i zmęczony na potęgę małzonek wrócił po 24:00 z budowy, usiedlismy nad kartką i wyrysowałam jakieś bazgroły, które mają, muszą jakoś wyglądać. Może i szczyt elgenacji to nie będzie, ale zrobilismy mały zabieg przesunięcia, skrócenia chodnika desek w jadalni, odwróciłam płytki pod wyjsciem tarasowym w poprzek i .......? no nie wiem, nie wiem najwyżej nie pokażę wam moich sralonów Fachowiec jest jeden, ale za kilka dni dojdzie jeszcze jeden koleś i prace przyspieszą. Za tydzień mam urlop...... w domu kładą się płytki a moim dzieciom też należą sie jakieś wakacje no nie? i co ja mam zrobić fachowcy mówią: spoko, jedzcie na urlop tylko ze jak potem okaze sie ze będą sciągać płytki ze scian i podłóg to sie załamię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 09.08.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 zdradź malmuc jak tam kafelkowanie hmmmmmmmmm.......... no cóż................ się robi na razie podłogówka to same problemy moze jej kiedyś wybaczę, jak będzie milutko grać w nózie a wszystko rozbija sie o te pierońskie dylatacje na których rzecz jasna nie powinna wypadać płytka, ale fuga No więc dwa dni temu mój M dzwoni o 23:00 i klnie w słuchawkę, że nie ma jak tego badziewia ułożyć żeby było dobrze, a przychodzi płytkarz z rana i ..... Nieskromnie powiem, ze pożar ugasiłam Wściekły i zmęczony na potęgę małzonek wrócił po 24:00 z budowy, usiedlismy nad kartką i wyrysowałam jakieś bazgroły, które mają, muszą jakoś wyglądać. Może i szczyt elgenacji to nie będzie, ale zrobilismy mały zabieg przesunięcia, skrócenia chodnika desek w jadalni, odwróciłam płytki pod wyjsciem tarasowym w poprzek i .......? no nie wiem, nie wiem najwyżej nie pokażę wam moich sralonów Fachowiec jest jeden, ale za kilka dni dojdzie jeszcze jeden koleś i prace przyspieszą. Za tydzień mam urlop...... w domu kładą się płytki a moim dzieciom też należą sie jakieś wakacje no nie? i co ja mam zrobić fachowcy mówią: spoko, jedzcie na urlop tylko ze jak potem okaze sie ze będą sciągać płytki ze scian i podłóg to sie załamię Widzę, że im bliżej końca, tym coraz gorzej. Czuje się, że jesteście już zmęczeni budową, ale pomyśl, jak będziecie mieli pięknie niedługo.... i to całkiem niedługo Kominek, winko i Ty ze swoim męzusiem..... Trzymaj się kobitko i odpocznij. Od razu poczujesz się lepiej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.08.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 wiem, że masz dobry gust i talent, wybrniesz z tego doskonale do czasu urlopu powinnaś poznać już pana glazurnika. jedź, jeżeli stwierdzisz, że możesz mu zaufać. w nagłych sytuacjach możecie przecież kontaktować się telefonicznie. urlopik to cudny wynalazek chociaż ja nie zapracowana jestem, znów myślę o jakimś wyjeździe a zdjęcia jakieś będą?????? bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.08.2007 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 wiem, że masz dobry gust i talent, wybrniesz z tego doskonale do czasu urlopu powinnaś poznać już pana glazurnika. jedź, jeżeli stwierdzisz, że możesz mu zaufać. w nagłych sytuacjach możecie przecież kontaktować się telefonicznie. urlopik to cudny wynalazek chociaż ja nie zapracowana jestem, znów myślę o jakimś wyjeździe a zdjęcia jakieś będą?????? bardzo proszę spakowałam malmucowemu aparat do bagażnika wiec moze cos pstryknie jak będzie się to nadawać do pokazaznia to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.08.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 zaglądam, zaglądam ale zdjątek nadal brak nadal czekam, pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.08.2007 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 zaglądam, zaglądam ale zdjątek nadal brak nadal czekam, pamiętaj o mnie nie ma zdjęć małżonek nie zrobił i nie wiem co z urlopem, płytkarz już odrywał kilka płytek na życzenie mojego małżonka, przykleił nierówno tzn do d,,,upy Dzis zadzwoni do szefa ekipy i powie mu ze temu Panu dziękujemy ma jeszcze jednego płytkarza, który ma dojść do nas później, ale on chyba jeszcze robi u forumowej koleżanki (i o nim słyszałam dużo dobrego), mam więc nadzieję, że to właśnie on zrobi nam łazienki Tak więc Edittko kicha, przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.08.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 kurcze takich wieści się nie spodziewałam nie ma żartów, maglujcie szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hopki 14.08.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Wpadam ,patrze a tu takie piekne wnetrza sie zapowiadaja!!!Schody po prostu dech zapieraja,a o kominku nie wpomne!!jest swietny!!z tych czterech ,ktore zaprezentowalas w dzienniku ja ten drugi mam od dawna w ulubionych!!!choc ostatnio zastanawiamy sie nad koza!!a ten na ktorym sie wzorujesz jest ....ehhhhhhhhh juz nie moge sie doczekac lazieneczki:) i tak to jest z tymi ekipami:(trzymam kciuki za plytkarza!!! bede podgladac non top ,a teraz zmykam bo moje ukochane dziecie sie obudzilo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.08.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witaj hopki Wpadam ,patrze a tu takie piekne wnetrza sie zapowiadaja!!! no ciesze się że zapowiedzi się podobają, ale co dalej ? już mnie doły dopadają Schody po prostu dech zapieraja,a o kominku nie wpomne!!jest swietny!!z tych czterech ,ktore zaprezentowalas w dzienniku ja ten drugi mam od dawna w ulubionych!!!choc ostatnio zastanawiamy sie nad koza!!a ten na ktorym sie wzorujesz jest ....ehhhhhhhhh juz nie moge sie doczekac lazieneczki:) i tak to jest z tymi ekipami:(trzymam kciuki za plytkarza!!! bede podgladac non top ,a teraz zmykam bo moje ukochane dziecie sie obudzilo!!! ja też nie moge sie doczekać łazieneczki, ale powiem szczerze że juz nie datego czy bedzie ładna czy do bani, ale żeby w koncu miec pójśc gdzie za potrzebą no bo powiedz sama, co za inwestor zabiera dupe w troki i jedzie na urlop zamaist pilnowac chałupy o mamtko! jeszcze tyle przede mną a mnie juz zaczyna byc wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts