kaśka maciej 14.08.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 se przyszłam do ciebie w goście jutro doczytam cały dziennik, dziś już mi oczy odmawiają posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.08.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 se przyszłam do ciebie w goście jutro doczytam cały dziennik, dziś już mi oczy odmawiają posłuszeństwa siadaj kochana, rozgość się jogurcikiem Cię nie poczęstuję bo już zezarłam, ale kilka nektarynek jeszcze mi zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.08.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 uddddddddddanego urolpiku szkoda, że nie zabrałam się z wami proszę nie mysleć o budowie, tylko się bawić i szaleć, a po powrocie pokazać tą piękną podłogę i łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozlolek 15.08.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 bardzo duzo sloneczka na urlopie zycze..... odpoczywajcie i nabierajcie sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.08.2007 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 hej hej wyrwałam się z pakowania na minutkę dzięki dzięki wypocząć zamierzam jakby mi kipesko szło zabrałam większą łopatkę zrobię dwie dziury wsadze w nie moje dzieciaki i po szyje zakopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hopki 15.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 malmuc napisał:no bo powiedz sama, co za inwestor zabiera dupe w troki i jedzie na urlop zamaist pilnowac chałupy o mamtko! jeszcze tyle przede mną a mnie juz zaczyna byc wszystko jedno ale powiem Ci kochana ,ze czasem trzeba odreagowac ,nie myslec o tym wszystkim!!!i zobaczysz ,jak wrocisz z urlopu to spojrzysz na to innym ,wypoczetym okiem z cała masa pomyslów!!! udanego wypoczynku i sloneczka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 malmuc dużo dużo słoneczka, uśmiechu i dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.08.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Małgosieńko Odpocznij, poszalej, nabierz sił do budowy i wszystkiego innego Duuuużo słoneczka, cieplutkiej wody, grzecznych urwisków Pozdrawiam i wracaj do nas szybciutko, Kasia a kafelkarze sobie poradzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 23.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Hej !!! Widzę że jesteś na forum, już po urlopie ??? jak tam łazienki ?? nie stentegowali :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.08.2007 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 no i kurna nic się tu nie ukryje halszka.ka co tam u Ciebie słychać? Rom słoneczka było dużo , śliczna ta Twoja Martusia Kasiu jeśli ja zdecydowałam sie na kąpiel w morzu to uwierz mi, ze woda musiała być ciepła byłam już u Ciebie i widze że czapeczkę już dziergasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 23.08.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Się wykańczam ..... oczywiście nie bez problemów a za miesiąc musimy opuścić mieszkanie ale sami sobie zgotowaliśmy taki los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witaj malmuc Wszystko co dobre szybko się kończy, nie?? A jak tam płytki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.08.2007 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witaj malmuc Wszystko co dobre szybko się kończy, nie?? A jak tam płytki??? oj kończy kończy płytki sie kładą, ale z tego co juz wiem kilka jest do zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hopki 24.08.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witamy po wakacjach!!!!!!!! jak tam ?wypoczelas?jak lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.08.2007 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witamy po wakacjach!!!!!!!! jak tam ?wypoczelas?jak lazienki Hej no cosik wypoczęłam może jutro zrobię kilka zdjęć z łazienki i wkleję, dziś niestety jestem uglebiona w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidex 25.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Witaj malmuc po wakacjach , super drzwi . My własnie wyceniamy powolutku podobne, tylko zastanawiamy się, czy jest sens wstawiać docelowe drzwi przed tynkami i wylewkami? Doswiadczeni w tej materii radzą zaczekać a teraz zrobic jakieś drzwi tymczasowe. Zamówilismy SZARE okna i SZARA bramę garażową-montaz na początku października . A ile kosztowały wasze drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 25.08.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Strop wam przecieka?? Cholerrra, właśnie się zdecydowałam na balkon nad garderobą dolną - jak przecieknie, to... moje szmaty wierzchnie, moje buty, ratunku!! Zostawić dach??? A gdzie pranie będę wieszać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 25.08.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Ha wczoraj też wyśledziłam Twoje drzwi , ale już nie miałam siły pisać, padałam na twarz, więc dziś skrobię, DRZWI SUPER !!! zaś ożywa żal że nie poszliśmy w szarą stolarkę U mnie też pan zaczyna łazienkę, ale na razie to głównie zrobił dobre wrażenie , ale od poniedziałku , to ho ho ... a przy okazji pytanko, w garderobie robicie otwarte półki ? np. tak ??? http://www.senator.pl/images/garderoba_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.08.2007 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witaj malmuc po wakacjach , super drzwi . My własnie wyceniamy powolutku podobne, tylko zastanawiamy się, czy jest sens wstawiać docelowe drzwi przed tynkami i wylewkami? Doswiadczeni w tej materii radzą zaczekać a teraz zrobic jakieś drzwi tymczasowe. Zamówilismy SZARE okna i SZARA bramę garażową-montaz na początku października . A ile kosztowały wasze drzwi? hej wstrzymałabym sie na Waszym miejscu z wstawianiem drzwi już teraz, jak sobie przypomnę ile razy obijało sie drzwi które były do tej pory wstawcie drzwi metalowe takie za ok 200 zł, u nas miały one potem trafić do kotłowni, ale sie nie wpasowały Drzwi 3300 Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.08.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ha wczoraj też wyśledziłam Twoje drzwi , ale już nie miałam siły pisać, padałam na twarz, więc dziś skrobię, DRZWI SUPER !!! zaś ożywa żal że nie poszliśmy w szarą stolarkę U mnie też pan zaczyna łazienkę, ale na razie to głównie zrobił dobre wrażenie , ale od poniedziałku , to ho ho ... a przy okazji pytanko, w garderobie robicie otwarte półki ? np. tak ??? http://www.senator.pl/images/garderoba_01.jpg Hej halszka cieszę się, że drzwi się podobają, Twoje tez naprwde dobrze sie prezenyują, braliśmy je kiedyś pod uwagę, ale za kolor była już straszna dopłata Jesli chodzi o płytkarza to: i w zasadzie o całą wykończeniówkę to prawda jest taka, że nad każdym trzeba postać Ty też zaglądaj na kolesia jak się sprawuje jak do bani to każ mu odklejać i na nowo przyklejać W garderobie będą półki otwarte, marzy mi sie jakiś fajny, zmyślny system, ale nie wiem czy kasy starczy może sie okazać że będę półki zbijać z resztek które sie przewalają po budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts