Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

malmuc napisał:

no bo powiedz sama, co za inwestor zabiera dupe w troki i jedzie na urlop zamaist pilnowac chałupy

o mamtko! jeszcze tyle przede mną a mnie juz zaczyna byc wszystko jedno

ale powiem Ci kochana ,ze czasem trzeba odreagowac ,nie myslec o tym wszystkim!!!i zobaczysz ,jak wrocisz z urlopu to spojrzysz na to innym ,wypoczetym :wink: okiem z cała masa pomyslów!!!

udanego wypoczynku i sloneczka !!!!

Witaj malmuc po wakacjach :D , super drzwi :D . My własnie wyceniamy powolutku podobne, tylko zastanawiamy się, czy jest sens wstawiać docelowe drzwi przed tynkami i wylewkami? Doswiadczeni w tej materii radzą zaczekać a teraz zrobic jakieś drzwi tymczasowe. Zamówilismy SZARE okna i SZARA bramę garażową-montaz na początku października :D .

A ile kosztowały wasze drzwi?

Ha :lol:

wczoraj też wyśledziłam Twoje drzwi :lol: :lol: :lol: ,

ale już nie miałam siły pisać, padałam na twarz,

więc dziś skrobię, DRZWI SUPER !!!

zaś ożywa żal że nie poszliśmy w szarą stolarkę :-?

U mnie też pan zaczyna łazienkę, ale na razie to głównie zrobił dobre wrażenie :wink: ,

ale od poniedziałku , to ho ho ...

a przy okazji pytanko, w garderobie robicie otwarte półki ?

np. tak ???

http://www.senator.pl/images/garderoba_01.jpg

Witaj malmuc po wakacjach :D , super drzwi :D . My własnie wyceniamy powolutku podobne, tylko zastanawiamy się, czy jest sens wstawiać docelowe drzwi przed tynkami i wylewkami? Doswiadczeni w tej materii radzą zaczekać a teraz zrobic jakieś drzwi tymczasowe. Zamówilismy SZARE okna i SZARA bramę garażową-montaz na początku października :D .

A ile kosztowały wasze drzwi?

hej

wstrzymałabym sie na Waszym miejscu z wstawianiem drzwi już teraz, jak sobie przypomnę ile razy obijało sie drzwi które były do tej pory :roll:

wstawcie drzwi metalowe takie za ok 200 zł, u nas miały one potem trafić do kotłowni, ale sie nie wpasowały :-?

Drzwi 3300

Pozdrówka

Ha :lol:

wczoraj też wyśledziłam Twoje drzwi :lol: :lol: :lol: ,

ale już nie miałam siły pisać, padałam na twarz,

więc dziś skrobię, DRZWI SUPER !!!

zaś ożywa żal że nie poszliśmy w szarą stolarkę :-?

U mnie też pan zaczyna łazienkę, ale na razie to głównie zrobił dobre wrażenie :wink: ,

ale od poniedziałku , to ho ho ...

a przy okazji pytanko, w garderobie robicie otwarte półki ?

np. tak ???

http://www.senator.pl/images/garderoba_01.jpg

Hej halszka :D

cieszę się, że drzwi się podobają, Twoje tez naprwde dobrze sie prezenyują, braliśmy je kiedyś pod uwagę, ale za kolor była już straszna dopłata :-?

Jesli chodzi o płytkarza to:

i w zasadzie o całą wykończeniówkę to prawda jest taka, że nad każdym trzeba postać :-?

Ty też zaglądaj na kolesia jak się sprawuje

jak do bani to każ mu odklejać i na nowo przyklejać :roll:

W garderobie będą półki otwarte, marzy mi sie jakiś fajny, zmyślny system, ale nie wiem czy kasy starczy :roll:

może sie okazać że będę półki zbijać z resztek które sie przewalają po budowie :wink: