kasia w 26.08.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Masz rację Małgosiu zdrówko psychiczne najważniejsze - jak można poprawić to niech poprawiają, a co Drzwi rewelacyjne. Bardzo mi się podobają Z jakiej to firmy? Pozdróweczka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.08.2007 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Strop wam przecieka?? Cholerrra, właśnie się zdecydowałam na balkon nad garderobą dolną - jak przecieknie, to... moje szmaty wierzchnie, moje buty, ratunku!! Zostawić dach??? A gdzie pranie będę wieszać ? jeśli się zdecydujesz to bardzo pilnuj wykonania stropu, raz popełnony błąd i lipa Ja mam nadzieję, ze u nas jeszcze wszystko da sie wyprostowac, papy ani płytek zdzierać nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.08.2007 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Masz rację Małgosiu zdrówko psychiczne najważniejsze - jak można poprawić to niech poprawiają, a co Drzwi rewelacyjne. Bardzo mi się podobają Napisz z jakiej to firmy Pozdróweczka kasia Dzięki Kasiu drzwi robione przez stolarza do którego trafilismy za sprawą schodów tzn. schody w końcu zrobiliśmy gdzie indziej, ale drzwi zamówiliśmy u niego. Pomysł na drzwi wypatrzyłam w necie, a małż fachowo wyrysował i dopilnował całej reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 28.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 mamulc,napisz jaki wymiar maja Twoje piękne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.08.2007 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 hej fasolko gdzieś się tyle czasu podziewała? miło znów Cię widzieć no i na jakim jestes etapie budowy? a moje drzwi dosc skromne tzn. 90x195 (skrzydło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 29.08.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Strop wam przecieka?? Cholerrra, właśnie się zdecydowałam na balkon nad garderobą dolną - jak przecieknie, to... moje szmaty wierzchnie, moje buty, ratunku!! Zostawić dach??? A gdzie pranie będę wieszać ? jeśli się zdecydujesz to bardzo pilnuj wykonania stropu, raz popełnony błąd i lipa Ja mam nadzieję, ze u nas jeszcze wszystko da sie wyprostowac, papy ani płytek zdzierać nie muszę Ha, jednak nie wyleją, tylko zadeskują, nawet nie wiedziałam, że tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 29.08.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 hej fasolko gdzieś się tyle czasu podziewała? miło znów Cię widzieć no i na jakim jestes etapie budowy? a moje drzwi dosc skromne tzn. 90x195 (skrzydło) przesiaduje na budowie jestesmy na etapie dachu (w tym tygodniu folia) mamy juz ścianki dzialowe, za chwile wchodzi elektryk a zaraz po nim tynkarze na koniec wrzesnia zamowilismy montaz okien i do tego czasu musimu sie uporac z elektryka i tynkami ale u Was to sie dopiero dzieje ! do finału juz bliżej niż dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 29.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 a jeśli chodzi o drzwi, to sprawiają wrazenie duzo wiekszych - są takie masywne... pisałaś już ile Was kosztowały? - bo chyba przeoczyłam nasze są ogromne (120*230jedno skrzydło) i Urzędowski chce za taki wymiar jakies 7-8 tys muszę chyba poszukać czegoś tańszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.08.2007 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 a jeśli chodzi o drzwi, to sprawiają wrazenie duzo wiekszych - są takie masywne... pisałaś już ile Was kosztowały? - bo chyba przeoczyłam nasze są ogromne (120*230jedno skrzydło) i Urzędowski chce za taki wymiar jakies 7-8 tys muszę chyba poszukać czegoś tańszego kosztowały 3300 i masz racje wyglądają lepiej niz spodziewalismy się po pierwsze wsciekalismy sie ze za mały otwór, ze za niski i za wąski itd, ale jest OK, w zupelnosci wystarczy. Ceny drzwi są zabójcze, uznałam wiec ze będą proste bez dodatkowych swietlików bocznych itd. fasolko nie dasz się namówić na dziennik? albo galerię? jak nie to chyba będę musiała wpaść do Ciebie osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 29.08.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 a jeśli chodzi o drzwi, to sprawiają wrazenie duzo wiekszych - są takie masywne... pisałaś już ile Was kosztowały? - bo chyba przeoczyłam nasze są ogromne (120*230jedno skrzydło) i Urzędowski chce za taki wymiar jakies 7-8 tys muszę chyba poszukać czegoś tańszego kosztowały 3300 i masz racje wyglądają lepiej niz spodziewalismy się po pierwsze wsciekalismy sie ze za mały otwór, ze za niski i za wąski itd, ale jest OK, w zupelnosci wystarczy. Ceny drzwi są zabójcze, uznałam wiec ze będą proste bez dodatkowych swietlików bocznych itd. fasolko nie dasz się namówić na dziennik? albo galerię? jak nie to chyba będę musiała wpaść do Ciebie osobiście goraco zapraszam oczywiście!! przy okazji pooglądasz świetny domek Xeny (buduje niedaleko nas) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.08.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 a jeśli chodzi o drzwi, to sprawiają wrazenie duzo wiekszych - są takie masywne... pisałaś już ile Was kosztowały? - bo chyba przeoczyłam nasze są ogromne (120*230jedno skrzydło) i Urzędowski chce za taki wymiar jakies 7-8 tys muszę chyba poszukać czegoś tańszego kosztowały 3300 i masz racje wyglądają lepiej niz spodziewalismy się po pierwsze wsciekalismy sie ze za mały otwór, ze za niski i za wąski itd, ale jest OK, w zupelnosci wystarczy. Ceny drzwi są zabójcze, uznałam wiec ze będą proste bez dodatkowych swietlików bocznych itd. fasolko nie dasz się namówić na dziennik? albo galerię? jak nie to chyba będę musiała wpaść do Ciebie osobiście goraco zapraszam oczywiście!! przy okazji pooglądasz świetny domek Xeny (buduje niedaleko nas) pozdrawiam no to teraz juz całkiem dobrze brzmi będzie dwa w jednym Jestem ciekawa czy na naszej eks działce w św Kaśce już sie budują, przy okazji i do Was zajadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.08.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no no no i zobaczysz swoje schody (tylko gorsze wykonanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 29.08.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no no no i zobaczysz swoje schody (tylko gorsze wykonanie) czy to znaczy, że już są zamontowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.08.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 rama juz jest zamontowana - ale ona bedzie jeszcze nam miejscu szlifowana szpachlowana i malowana (ta widoczna czesc)wyszło bardo ciekawie - chcesz to piknij i wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.08.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no wlasnie one se pikają i wpadaja a ja? prosze fotos na maila a na jaki kolorek malujesz te ramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.08.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 na aluminium cynkala a widoczne czesci na srebrny hammeritenajlepsze ze nie mam jeszcze stopniponiewaz te zostana wykonane z drewna ktorego za duzo policzyl drogi pan konstruktor zreszta ja i tak nie będę wchodzic na poddasze - ono będzie zamknięte a zamknięcie ocieplonefotosa zrobie i wysleprzyjechalo drewno na elewacje?jestem go bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.08.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 no dzisiaj ma przyjechac cholera nie wcisnęłam chłopu aparatu fot. do samochodu nie zobaczę, nie pochwale sie, albo załamię (tfu tfu tfu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.08.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 wróć!deseczki będą za tydzieńco nam akurat nie przeszkadza bo nie uporządkowaliśmy jeszcze placyku na ich złożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.08.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 jakies przesuniecie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.08.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 dzwonili ze są w suszarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts