Rom 30.08.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 malmuc ale mi sie podoba ten blat w łazience. Czy on będzie obłożony płytkami?? Czy ten blat jest własnej "produkcji"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.08.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 malmuc ale mi sie podoba ten blat w łazience. Czy on będzie obłożony płytkami?? Czy ten blat jest własnej "produkcji"?? Hej no to mój mąż już rośnie pomysł i wykonanie malmucowy mój skromny wkład to: zarządanie blatu pod umywalki no i jeszcze podawałam srubki, wkrety itp tak..... blat bedzie oblozony plytkami dzis kladlismy juz podłoge w tej łazience, mam nadzieję już niedługo się pochwalić trochę boję się jak wyjdzie mi ta moja aranżacja, ale nieskromnie sie pochwalę, że pomysł na dolną łazienke okazał sie super, a więc może i górna będzie się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 31.08.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 witaj wypoczęta wiedziałam, że jak wrócisz to będziemy podziwiać i piać z zachwytu. no no. pomysł i wykonanie malmucowy widzę, że twój małż również ma smykałkę i zdolności budowlane. młotki, śrubki, wiertełka... chyba w męskiej naturze tak mi się przypomniało z dawnych czasów, jeszcze z samych początków moich i wojtka. gdy natknęliśmy się na sklep z tego typu akcesoriami obowiązkowe były odwiedziny (które trwały dłuuuugo). po pewnym czasie starałam się już z góry zaplanować drogę po sklepach i jak najbardziej omijać te szatańskie pokusy tak ma do dziś lubię patrzeć gdy nabywa coś nowego, jak dziecko z nową zabawką dzis kladlismy juz podłoge w tej łazience, mam nadzieję już niedługo się pochwalić trochę boję się jak wyjdzie mi ta moja aranżacja, ale nieskromnie sie pochwalę, że pomysł na dolną łazienke okazał sie super, a więc może i górna będzie się podobać chwal się i to szybko bo mi już żal serce ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.08.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 yyyyyyyy............. chyba się rozpedziłam tzn dolna lazieneczka nie jest jakoś specjelanie oryginalana, ale wydaje sie byc bardzo sympatyczna Edytko niezle sie usmieje z mojego jak sie zachwyca nad swoją robotą ale to prawda ze wszystko jest rowniotko, wypoziomowane czego nie zawsze można się spodziewac po robocie "fachowców" lazienką dolną nie moge sie jeszcze pochwalić bo moi magicy dostali prikaz odbicia plytek 1) krzywo jak cholera przyklejonych 2) uszkodzonych jednemu panu podziękowaliśmy, zostawiliśmy tylko jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 31.08.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 dobra dobra już trochę cię znam. nie bądź taka skromna. poprawki są wkurzające ale dobrze, że jeszcze się da naprawić. zawsze szukaj dobrej strony medalu (he he muszę wpisać sobie to na czało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 31.08.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jakiś czas temu pokazywałaś malutką umywalkę Roca HALL czy zdecydowałaś się na nią? ja zamówiłam troszkę większą : http://www.roca.pl/katalog/medium/A327620000.jpg i teraz się obawiam czy nie będzie za ciasno, umywalka zajdzie na szlak komunikacyjny do prysznica czy Ty swoją malutką HALL już zamontowałaś ? czy jej wielkość jest wystarczająca do umycia łapek, bo zaczynam myśleć o zmianie zamówienia kurcze, strasznie mała ta dolna łazieneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.08.2007 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jakiś czas temu pokazywałaś malutką umywalkę Roca HALL czy zdecydowałaś się na nią? ja zamówiłam troszkę większą : http://www.roca.pl/katalog/medium/A327620000.jpg i teraz się obawiam czy nie będzie za ciasno, umywalka zajdzie na szlak komunikacyjny do prysznica czy Ty swoją malutką HALL już zamontowałaś ? czy jej wielkość jest wystarczająca do umycia łapek, bo zaczynam myśleć o zmianie zamówienia kurcze, strasznie mała ta dolna łazieneczka Hej tak kupiłam te małą Hall, ale lezy jeszcze w pudełku. U mnie umywalka wisi na szlaku kom. do kibelka wiec tylko ona wchodziła w rachubę. Czy bedzie wygodna? w zyciu nie miałam przyjemności z niej korzystać, ale wydaje mi sie że będzie dobrze, jest na tyle głeboka że woda nie powinna chlapac na boki. Jeszcze trochę potrwa za nim ja powieszę, a więc chyba nie pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 31.08.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ano nie pomogłaś . szkoda ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 31.08.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Malmuc, pokaż trochę więcej otwartych drzwi do łazienki? jak mam się przecisnąć? Łaadnie będzie. To górna czy dolna, bo już nie wiem. Ożywiająca soczysta zieleń wiosenna i płytka ozdobna.. no..no..no. co tam dalej będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.08.2007 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Malmuc, pokaż trochę więcej otwartych drzwi do łazienki? jak mam się przecisnąć? Łaadnie będzie. To górna czy dolna, bo już nie wiem. Ożywiająca soczysta zieleń wiosenna i płytka ozdobna.. no..no..no. co tam dalej będzie.. hej drzwi sie zacięły i wejsc dalej sie nie da ale to tylko chwilowo to co widac to mój murowany prysznic, mam jeszcze jeden taki dekor i bedzie wisiał na scianie obok lustra i umywalki jutro moze uchylę rąbką tajemnicy drugiej, górnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 31.08.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Małgosiu prześliczna łazienka Ten zielony kolor jest super - już nie mogę doczekać się na fotki łazienki w całej okazałości Gratulki dla męża za blacik umywalkowy - wyszedł fajowo Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.09.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Kolory łazienki super ! Czy to będzie prysznic? A co na dole - brodzik czy murowane? Mam pytanie odnośnie umywalek i tego blatu Prosze napisz jakie szerokie są te umywalki i jaki szeroki (głeboki tzn. od ściany do końca blatu) zrobiliście ten blat. No i jaką ma długość. Też będę miała dwie umywalki i zastanawiam się czy 140 cm długości wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.09.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 malmuc, a mnie zachwyciły Twoje drzwi Super! Kolor przepiękny. Jak się okazuje spędziłyśmy niedaleko siebie urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.09.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Dzięki cieszę sie że łazienka sie podoba a bedzie jeszcze bardziej zielona bo w końcu zdecydowalismy sie i podłoge zrobic zieloną zamiast szarej. Aga blat ma wymiary 150x50, umywalki są szerokie na 51 cm, ale mam jeszcze troszkę miejsca po prawej stronie drugiej umywalki poniewaz blat po cześci jest zlicowany z parapatem okiennym a parapet to jakies 20 cm. za ta czerwoną poziomicą jest wlasnie ten kawalek parapetu http://images21.fotosik.pl/390/3c863164229988b9med.jpg umywalki są rak rozłozone, ze od lewej mam 18 cm blatu, umywalka, kolejne 12 cm, druga umywalka i znów 18 cm, a na koncu wygryzek mojego parapetu. Mam nadzieje ze cos z tego zrozumialas Jakby co pytaj dalej Jesli Twoj blat ma miec 140 cm i chciesz miec troszkę miejsca na odlozenie jakiś rzeczy to umywalki powinny być szerokie najwyzej na 40 cm, ale wg mnie to wystarczająca szerokość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.09.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 malmuc, a mnie zachwyciły Twoje drzwi Super! Kolor przepiękny. Jak się okazuje spędziłyśmy niedaleko siebie urlop Mnie tez się bardzo podobają wczoraj kiedy mąż ostatni wychodził z domu i tylko w wiatrołapie się swieciło niesamowicie fajnie wyglądały te przeszklenia A gdzie konkretnie byłaś? bo ja się włóczyłam po okolicznych miejscowościach i plażach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.09.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 malmuc czy możesz mi napisać jaką nazwę ma ta Twoja umywaka? Bateria będzie w blacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.09.2007 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 malmuc czy możesz mi napisać jaką nazwę ma ta Twoja umywaka? Bateria będzie w blacie? sorki zapomniałam napisać no więc umywalki są ROCA Neo selene bateria bedzie w blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.09.2007 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Kolory łazienki super ! Czy to będzie prysznic? A co na dole - brodzik czy murowane? zapomniałam dodać, że brodzik będzie też z płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 03.09.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Halo, Malmuc Widzę prace wykończeniowe idą w tempie ekspresowym...... My już po urlopie. Trochę zimno było, ale wypoczęłam. Dzieciaki zadowolone, mama również. A łazienka....... CUDNA Muszę się wybrać i w realu popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.09.2007 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Halo, Malmuc Widzę prace wykończeniowe idą w tempie ekspresowym...... My już po urlopie. Trochę zimno było, ale wypoczęłam. Dzieciaki zadowolone, mama również. A łazienka....... CUDNA Muszę się wybrać i w realu popatrzeć Hej hej myślałam o Tobie cieszę się, że wypoczęliście, rozumię że nabrałaś sił na budowania ciąg dalszy A do domku zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts