magpie101 07.09.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 U nas bedzie tez jesniutki blat, a zlew kupilismy dokladnie jak ten pierwszy w Twoim dzienniku-admiral franke grafit i bardzo nam sie podoba na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.09.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 nieeeeeeeeee ROM twoje dziecko jest the best Dzięki Ale se ziewnęła słodziutka tylko do ściskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.09.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 hej hej jak humorek na dziś???? ten pierwszy bardzo ładny, ciekawy projekt. zlewozmywak dobierałabym pod kolor blatu, kolorytycznie jak najbardziej zbliżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.09.2007 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 hej hej jak humorek na dziś???? ten pierwszy bardzo ładny, ciekawy projekt. zlewozmywak dobierałabym pod kolor blatu, kolorytycznie jak najbardziej zbliżony humorek taki se pada, zimno taka łóżkowa pogoda tylko dzieci nie dają poleżeć jak wysiorpię kolejną kawkę, podjem ciocinego ciasta to cosik zamelduje z dnia wczorajszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.09.2007 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 U nas bedzie tez jesniutki blat, a zlew kupilismy dokladnie jak ten pierwszy w Twoim dzienniku-admiral franke grafit i bardzo nam sie podoba na zywo. witaj magpie101 nie wiedziałam tego zlewu na żywo, ale kształt jest fantastyczny powiedz mi jest stosunkowo głęboki? czy raczej płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ty nie rozpaczaj nad ta wneka. Do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic. Jak sie nie bedziesz dopatrzac to bedzie Ci latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.09.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ja ten zlew tez widzialam przed zamowieniem tylko w katalogu ale gdy go zobaczylam na zywo to jeszcze bardziej mi sie spodobal wlasnie ze wzgledu na szerokie i glebokie komory (w porownaniu z moim obecnym zlewem tez z franke ale stalowym jedna komora - to ten admiral ma potezne komory). No i najwazniejsze! Jego powierzchnia jest idealnie gladka i sliska w dotyku, a wiec bedzie dobrze sie go mylo. Niektore zlewy maja chropowata powierzchnie i wtedy sciereczka sie mechaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.09.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ty nie rozpaczaj nad ta wneka. Do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic. Jak sie nie bedziesz dopatrzac to bedzie Ci latwiej no to ja juz od wejscia gapie sie w sufity coby sie czegos nie dopatrzyc i co? i się pęknięcia w suficie z gk dopatrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.09.2007 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ja ten zlew tez widzialam przed zamowieniem tylko w katalogu ale gdy go zobaczylam na zywo to jeszcze bardziej mi sie spodobal wlasnie ze wzgledu na szerokie i glebokie komory (w porownaniu z moim obecnym zlewem tez z franke ale stalowym jedna komora - to ten admiral ma potezne komory). No i najwazniejsze! Jego powierzchnia jest idealnie gladka i sliska w dotyku, a wiec bedzie dobrze sie go mylo. Niektore zlewy maja chropowata powierzchnie i wtedy sciereczka sie mechaci. dzięki za info muszę teraz zobaczyc te kolorki na żywo, widze ze maja kolor cynamonowy i bez, musze to jakos dopasowac do blatu bo nie mam w mebelkach kuchennych nic z grafitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.09.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ty nie rozpaczaj nad ta wneka. Do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic. Jak sie nie bedziesz dopatrzac to bedzie Ci latwiej no to ja juz od wejscia gapie sie w sufity coby sie czegos nie dopatrzyc i co? i się pęknięcia w suficie z gk dopatrzyłam powinnas jakies klapki na oczy nosic wiesz coooo? moze ty nie komentuj mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.09.2007 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ty nie rozpaczaj nad ta wneka. Do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic. Jak sie nie bedziesz dopatrzac to bedzie Ci latwiej no to ja juz od wejscia gapie sie w sufity coby sie czegos nie dopatrzyc i co? i się pęknięcia w suficie z gk dopatrzyłam powinnas jakies klapki na oczy nosic wiesz coooo? moze ty nie komentuj mojego dziennika froschka no wiesz?! ja jestem szczera, ale wiesz nie w taki sposób, że wchodze do kogoś i wytykam, jak cos widze nie tak to morda w kubeł , ale jak sie podoba to swiergolę a do Ciebie i tak przyleze no chyba ze redakcja zablokuje moje wpisy w Twoje komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 W sumie to ja tez mam obawy , zebys w moich rurkach czegos nie wyatrzyla Jestem zdecydowanie na tak- za klapkami na oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.09.2007 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Wy sie kurna śmiejcie ! a to cholera jest nie do wytrzymania ja potem wszystko okrutnie przeżywam po nocach mi śni ja musze tę budowę szybko zakończyć wykończe siebie, męża, dzieci, mamę....... kogo jeszcze? wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 09.09.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 No dzień dobry, dzień dobry sąsiadko:)) Widzę, że mam bratnią duszę w kwestii, że jestem gorsza niż kontrola z Izby Skarbowej..... Chociaż muszę stwierdzić , że ostatnio zaczęłam niezauważać pewnych niedoróbek, fuszerek, niedociągnięć, nieterminowości ale teraz wszystko przeszło na mojego męża . Jak to mówią: "kto z kim przystaje, takim się staje" Ładnie wszystko u Was wygląda, dopracowane, dopieszczone. Łazieneczki - boskie. Czekam oczywiście na kolejne zdjecia - jak wszyscy pewnie zresztą Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.09.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Małgosiu, a mogłabym jeszcze prosić o aktualne zdjęcie domku z zewnątrz? Wiesz takie, żeby było widać, te przesliczne drzwi, daszek i komin HEJ TomKa zapomniałam zrobić to zdjęcie dla Ciebie , ale obiecuję się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.09.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 i coz tą parapetówą????Bo ja już się zbieram.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.09.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 i coz tą parapetówą???? Bo ja już się zbieram.... heloł no cóż przełożyłam na czwartek ta sama firma ma nam dostarczyc blachę na par.zew, a ze będą gotowi na czwartek to wtedy też przyjada parapety wew. o ile mi chałupy wcześniej nie zaleje Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 10.09.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ja śledzę Twoje łazienki tu, a Ty moją tam Fajnie że Ci się podoba, bo patrząc jak rośnie Twój domek - cenię sobie Twój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.09.2007 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ja śledzę Twoje łazienki tu, a Ty moją tam Fajnie że Ci się podoba, bo patrząc jak rośnie Twój domek - cenię sobie Twój gust troszkę się spóźniłam, ale tez powiedziałabym Ci "maluj" jeszcze do tego szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 i coz tą parapetówą???? Bo ja już się zbieram.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts