Rom 11.09.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 A ja za to byłem kiedyś na koloniach w czechosłowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 A ja za to byłem kiedyś na koloniach w czechosłowacji a ja tylko w Zaniemyślu i Srebrnej Górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 No popatrz!!!! Ja byłem kiedyś w Zaniemyślu na obozie sportowym. Tylko że to pewnie nie ten sam Zaniemyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 No popatrz!!!! Ja byłem kiedyś w Zaniemyślu na obozie sportowym. Tylko że to pewnie nie ten sam Zaniemyśl ten koło Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ło matko to ten sam Zaniemyśl Piękne jeziorko tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 11.09.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Malmulc, nasz roczek minął parę dni temu. Podobnie Ale my zamierzamy wprowadzić się październik-listopad Jak Bozia da zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Malmulc, nasz roczek minął parę dni temu. Podobnie Ale my zamierzamy wprowadzić się październik-listopad Jak Bozia da zdrowie. i u mnie miało tak być ale chyba się odwlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.09.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Malmulc, nasz roczek minął parę dni temu. Podobnie Ale my zamierzamy wprowadzić się październik-listopad Jak Bozia da zdrowie. i u mnie miało tak być ale chyba się odwlecze malmuc gratuluję roczku!!! trzymam za terminowość planów. u nas też mił być październik-listopad ale chyba przepadło mogę wnioskować o tytuł najdłużej budującej się forumowiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.09.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 o matko wpisałam ci się do dziennika ale szybciutko już posprzątałam (...) znalazłam taki kolor tego pierwszego zlewu FRANKE http://www.mizar.pl/img/towary/duze/18687_29936.jpg http://www.lupus.eu/media/asort2/blatyrobocze/Resize%20of%20283m.jpg no i jak to się ma? nijak wiesz tak ze zdjęcia ciężko powiedzieć ale dla mnie nawet ok, a to przez te drobne ciapeczki. nie pamiętam czy wysoką zabudowę masz mieć biała czy krem? może taki lśniący, gładki zlewozmywak byłby też fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.09.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Przyszlam ten zlew obejrzec , ale widze , ze wciaz czekamy Kup , kup , zebys miala gdzie marchewke na cisto umyc Wkleilam przepis :DMurowana barierka fajna . Mozna ciekawie wykonczyc , namawiam Cie na takie cosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Przyszlam ten zlew obejrzec , ale widze , ze wciaz czekamy Kup , kup , zebys miala gdzie marchewke na cisto umyc Wkleilam przepis :DMurowana barierka fajna . Mozna ciekawie wykonczyc , namawiam Cie na takie cosik no jutro zamierzam ganiać od rana za zlewem, musze znaleźć sklep który mi go dośle do przyszłego wekendu a i marchewka się w nim zmieści, duuuuuuuuuuuża marchewka tak se pomyślałam........ nie mogę kupić malego zlewu, młody się załamie on kocha zmywać naczynia, zawsze sobie wydzieramy baterię zlewozmywakową, gąbkę i płyn do mycia naczyń a murkiem mnie nie kuśta bo jak się znów napalę to zrobię mojemu dym zaraz przyjedzie no to zbieram siły, kilka pompek, przysiadów........ już ja się z nim policzę albo nie w końcu to dziś rocznica trza sie napic PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 11.09.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Gosia a czemu Ty masz wpisane, ze niedlugo OHIO? Jestem zaniepokojona! a dowiedziałam się kiedyś, że tak żartobliwie mówi się na moją dzielnicę Ja słyszałam inaczej, nieco mniej ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.09.2007 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Gosia a czemu Ty masz wpisane, ze niedlugo OHIO? Jestem zaniepokojona! a dowiedziałam się kiedyś, że tak żartobliwie mówi się na moją dzielnicę Ja słyszałam inaczej, nieco mniej ładnie to nieco mniej ładnie też słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.09.2007 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Widzę, że dyskusja o Ohio spowodował zmianę opisu. A dokąd ta droga wiedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.09.2007 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Widzę, że dyskusja o Ohio spowodował zmianę opisu. A dokąd ta droga wiedzie? chyba do deszczolandii a jak po wyborach będzie bagienka ciąg dalszy to chyba naprawde zacznęsię zastanawiać czy nie za Ocean już kiedyś poważnie myśleliśmy o wyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.09.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 dziewczyny a widziałyście cos takiego jak osuszacz wmontowany w blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.09.2007 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 dziewczyny a widziałyście cos takiego jak osuszacz wmontowany w blat? a co to? jak to ma wyglądać? czy tos takiego jak okapnik przy zlewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.09.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 http://bi.gazeta.pl/im/8/2498/z2498058X.jpghttp://bi.gazeta.pl/im/7/2498/z2498057X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.09.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 hej natknęłam się na to zdjęcie i od razu pomyślałam o twojej ścianie http://img181.imageshack.us/img181/160/scianaim4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.09.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Super ścianka.Ciekawe jak sie takie coś robi????MA ktoś jakiś pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts