malmuc 20.09.2007 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Jakoś fajnie mi się u Ciebie pisze pisz pisz Dario, cieszy mnie to eeeeeee koleżanko wpisałaś u mnie 1000-ny post sie jakiś gift należy może pyszne drożdzowe ? http://bi.gazeta.pl/im/3/3754/z3754183X.jpg do tej kawusi http://images29.fotosik.pl/56/b3186076ef781e80.jpg miłego dnia zyczę i szybkiego wykończenia rodzinnego gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ożesz... jak to pysznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.09.2007 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 ożesz... jak to pysznie wygląda no pycha pycha, a to już od rana na Ciebie czeka a o której to się wpada na kawę co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ale mi smaka narobiłyście na słodkie I co ja mam teraz z sobą zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 jak to wanne??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.09.2007 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 jak to wanne??????????? no wanne Romku do jednej komory wsadze żyć oj duuuuza ta komora do drugiej giry i jest wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.09.2007 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ale mi smaka narobiłyście na słodkie I co ja mam teraz z sobą zrobić częstuj się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.09.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 malmuc to jest wanna czy zlewozmywak?Czy bardzo duży zlewozmywak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.09.2007 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 malmuc to jest wanna czy zlewozmywak? Czy bardzo duży zlewozmywak? no właśnie mój mąż się zapytał czy ja ten dom buduje dla Guliwera okap jak Dzwon Zygmunta wisi nad kuchnią, zlewozmywak niczym wanna ustawi sie pod oknem, no nie wiem nie wiem........ ale rrmi to chyba by sie temu nie dziwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.09.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Serdecznie dziękuję za fotkę. Dokładnie o to mi chodziło. Nadal zachwycam się Twoimi drzwiami... i nie tylko. Podoba mi się Twój gust i... niezdecydowanie. Pośmiać też się można już nie wiem co lepsze czy historia z płytkami czy przepis na doprowadzenie rury do komina, czy ostatni zakup - wanna do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.09.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 cześć TomKa! cieszę się że fotka się podoba ciekawa co mój mąż powie na te "wanne" do kuchni która ma 10 m2 tzn kuchnia nie wanna a na razie telefonicznie poinformowałam go, ze zlew jest sporych rozmiarów jutro będzie konfrontacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 20.09.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Hej Malmuc! Dawnom tu nie był a widzę, że u Was już bardzo, bardzo Jeszcze chwila i będzie ten moment jak u nas kiedy stanęliśmy wychodząc jeszcze z budowy i stwierdziliśmy: kurde, przecież tu już można mieszkać po co wiecznie jeździć tam i z powrotem I się przeprowadziliśmy. I to było dobre posunięcie. Wam też tego życzymy i gratulujemy postępów. Zapytam jeszcze o te deseczki na elewację. Zostawiliście je tak jak na fotce? Mam niemiłe doświadczenie z taki zostawieniem, wdało się trochę pleśni czarnej trudnej do usunięcia, oraz deseczkami "powyrabiało" jak mówią stolarze i miałem śmigła zamiast deseczek. Dobrze jest je ładnie poukładać z przekładkami i obciążyć z góry np. granitowymi krawężnikami których u Was co niemiara o ile pamiętam Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Dzięki za błyskawiczną odpowiedź! Z niecierpliwością czekam na efekt konfrontacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Małgosieńko Ślicznie tam u ciebie Łazieneczki piękne Konfrontacja na pewno nie będzie bolesna, bo przecież cię kocha...... A zlew musi być funkcjonalny prawda? Ja tam jestem przekonana, że będzie super wyglądał i się sprawdzał... Fajne zdjęcie w atawarku - czyżby to pan malmucowy z Zuzią i Kasperkiem Pozdrawiam cieplutko kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 jutro będzie konfrontacja Jakos to przelknie. Obstawiam na tak Ciesze sie , ze problem prawie z glowy ps.Naprawde sie nie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 haha a ja sobie pomyślałem że nie mogliście się zdecydować na żadej zlewozmywak i na osłodę kupiliście sobie wannę upsssss I stanowczo protestuję przeciwko tak małym i niewyraźnym zdjęciom w atawarku (ten ostani wyraz skopiowałem od Ciebie Kasiu bo nie wiedziałem że tak to sie nazywa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.09.2007 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 jutro będzie konfrontacja Jakos to przelknie. Obstawiam na tak Ciesze sie , ze problem prawie z glowy ps.Naprawde sie nie dziwie się jeszcze okaże że w ogóle nie mam blatu roboczego w kuchni, ale to nic, bede stawiac stolnice na zlewie dobrze ze mi nie przyszlo do glowy kupic zlew dwie komory+okapnik Wiesz rrmi u mojej siostry to jeszcze jakos normalnie, ale odwiedzilam wujka w IL i tam doznaliśmy lekkiego szoku, myslelismy ze jestesmy w mieszkaniu Guliwera no ale, wujek wazy ze 180 kg, herbate pije z kubka wielkosci termosu, a sniadanie do pracy szykowal ok. godziny i upychal kanapki w duze przenosnej lodowce takiej do której ja wpakowalam sloiczki z zarciem na 2-tygodniowy wyjazd na wakacje do Chorwacji rrrmi kupowalas juz sprzet do kuchni ? przyznaj się że szukalaś większych rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.09.2007 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Małgosieńko Ślicznie tam u ciebie Łazieneczki piękne dzięki dzięki mam wrazenie ze zrobiliśmy je wlasnymi ręcami, nawet uważam że tak jest sami je zaaranżowaliśmy, a potem wskazywalismy jak ukladac plytki, gdzie przycinac i wszystkie te niuansy i problemy ktore pojawiają sie w trakcie klejenia plytek a i bywalo tak ze tyle ile przykleili płytek tyle odklejali i poprawiali zaraz mi tu ktoś wypomni, że upierdliwi jesteśmy Konfrontacja na pewno nie będzie bolesna, bo przecież cię kocha...... no ja myślę A zlew musi być funkcjonalny prawda? Ja tam jestem przekonana, że będzie super wyglądał i się sprawdzał... będę mogła z synusiem myć naczynia, tylko żeby mi tam cały nie wpadł Fajne zdjęcie w atawarku - czyżby to pan malmucowy z Zuzią i Kasperkiem Pozdrawiam cieplutko kasia tiaaaaaaa malmucowy ze swoimi dziećmi czasem jestem o niego zazdrosna ale jestem szczęśliwa, że moje dzieci mają takiego fajnego tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.09.2007 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 I stanowczo protestuję przeciwko tak małym i niewyraźnym zdjęciom w atawarku (ten ostani wyraz skopiowałem od Ciebie Kasiu bo nie wiedziałem że tak to sie nazywa ) dla Ciebie Romku http://images13.fotosik.pl/99/ee95c0c886acbf53.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.09.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Hej Malmuc! Dawnom tu nie był a widzę, że u Was już bardzo, bardzo Jeszcze chwila i będzie ten moment jak u nas kiedy stanęliśmy wychodząc jeszcze z budowy i stwierdziliśmy: kurde, przecież tu już można mieszkać po co wiecznie jeździć tam i z powrotem I się przeprowadziliśmy. I to było dobre posunięcie. Wam też tego życzymy i gratulujemy postępów. Witaj Tomku! Ty to już chyba czekasz na telefon od Magdy, ten jeden bardzo ważny to już niedługo bo w październiku, o ile pamiętam no i znowu musze to powiedzieć: zazdroszczę Zapytam jeszcze o te deseczki na elewację. Zostawiliście je tak jak na fotce? Mam niemiłe doświadczenie z taki zostawieniem, wdało się trochę pleśni czarnej trudnej do usunięcia, oraz deseczkami "powyrabiało" jak mówią stolarze i miałem śmigła zamiast deseczek. Dobrze jest je ładnie poukładać z przekładkami i obciążyć z góry np. granitowymi krawężnikami których u Was co niemiara o ile pamiętam Pozdrawiamy Deseczki na razie poprostu zładowaliśmy, tak naprawdę myslałam albo jeszcze myślę żeby w tym roku je choć raz pociągnąć pędzlem, co o tym myśłisz? wszystko zależy od pogody i czasu, strasznie wkurzające jest budowanie na odległość jeśłi nie zdąże to deseczki muszą być odłożone w inne bezpieczne miejsce Tomku a to docisniecie deseczek to nie powykrzywia ich? chyba ze te przekladki dosc gęsto będą polozone co? A spytam Cie o Twoje deski? frezowane masz z jednej strony? czym smarowales? i jak Twoim zdaniem się teraz prezentują? Ty chyba kupowales swierk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts