editta 21.09.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 śliczne zdjęcie i jaki boski malec. miałam właśnie zapytać czy zdjęcia nie były poprawiane. świetne kolory. (...) poszukam jeszcze jakies fotki to wrzucę. (...) koniecznie, szczególnie te ze słoneczną pogodą. nie omiń i siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.09.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 śliczne zdjęcie i jaki boski malec. miałam właśnie zapytać czy zdjęcia nie były poprawiane. świetne kolory. (...) poszukam jeszcze jakies fotki to wrzucę. (...) koniecznie, szczególnie te ze słoneczną pogodą. nie omiń i siebie wyrzucą mnie na forum fotograficzne siebie ? pomyślę.... takie z dawnych czasów no problem, ale takie dzisiejsze to yyyyyyy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.09.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 no tak... wystarczy, że tu przez kilka godzin nie zajrzę i proszę co się dzieje Piękne zdjęcia. Ja nadal uważam, że płytek nic nie pobije. Aż mi łezki ciekły ze śmiechu jak czytałam twoje wyczyny. No, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.09.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 no to mogę napisać "strachy na lachy" mój małż na widok zlewozmywaka powiedział: no wcale nie taki duży i po co ja się tak denerwowałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.09.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 No widzisz , nie taka Maz straszny jak Go malujesz Kitki bardzo mi sie widza , te z Twojej trawy. Bardzo. Mam pytanie techniczne. Na jednym zdjeciu widac cegly tak jakos dziwnie wymurowane. Moze powiedziec co to jest. Ja tez mam tak , ale pewnie z innego powodu . Ciekawa jestem jak to jest u Ciebie. Dalas po robocie. A caly sufit mialas gipsowany czy tylko laczenie plyt? Bo my tylko na laczeniach szpachlujemy i wkrety. I jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.09.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 No widzisz , nie taka Maz straszny jak Go malujesz Kitki bardzo mi sie widza , te z Twojej trawy. Bardzo. Mam pytanie techniczne. Na jednym zdjeciu widac cegly tak jakos dziwnie wymurowane. Moze powiedziec co to jest. Ja tez mam tak , ale pewnie z innego powodu . Ciekawa jestem jak to jest u Ciebie. a to są cegły z komina, który dzieli salon z jadalnią, a przy którym stoi kominek wystają z obu stron ponieważ będzie szła scianka z cegieł, nie chciałam zupełnie otwierac kuchni na salon Dalas po robocie. A caly sufit mialas gipsowany czy tylko laczenie plyt? Bo my tylko na laczeniach szpachlujemy i wkrety. I jest dobrze. tak gipsowane są złącza i wkręty, niby wnęka do zabudowy jest większa, ale poszło szybciej niż ten pieronski sufit do tego dochodzi moja super kondycja, którą zdobywam siedząc za biurkiem w pracy, a ruchu mam az nadmiar bo do pracy mam 30 metrów, do przedszkola 150 metrów, a do sklepu 100 metrów to sie musi zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 22.09.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 A ten garaż otynkowany już macie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.09.2007 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 A ten garaż otynkowany już macie??? nie to jest klej + siatka malmucowy układał im blache dzisiaj robił to dookoła całego domu, prawie bo troszke jeszcze jest do zrobienia blacha jest fajna w takim samym kolorze jak pancerze rolet szczerze mam juz dosyc widoku cegieł jestem zachwycona tą szaroscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.09.2007 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Gosiu ale piękna ta trawa. Miałem coś takie posadzić w tym roku ale jakoś mi się nie udało. Powiedz mi , jakie ta roślinka ma preferencje? Miejsce zacienione, słoneczne?? Słyszałem że strasznie się rozrasta, wkopać coś dookoła żeby za bardzo nie wylazła z przeznaczonego na nią miejsca?? Może i odpowiedzi na moje pytania są oczywiste ale ogrodnik ze mnie taki jak z....no cholera nie wiem do czego sie przyrównać, w każdym razie moja wiedza na te tematy jest marna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 23.09.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Nic nie kumam z tą blachą, ale coś mi mówi, że się muszę dowiedzieć, bo u nas też coś takiego będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kraktom 23.09.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Tak. Nie ma to jak Gipsy Kings Słuchaj co do odkurzacza. Kupiłem na cele budowy taki z nierdzewki w makro w Rybniku. Takie wiadro z silnikiem. Ma duży pojemnik, można nim ściągać wodę. Steinel się nazywa. Kosztował chyba 200zł. Myślałem, że zaraz padnie a do teraz chodzi. Wciągnął tu wszystko co było podczas budowy po stanie zamkniętym, wykańczania, itp. Może też sobie kupicie Te profesjonalne przemysłowe są drogie a ten w sam raz Niebiesko-srebrny. W zestawie parę worków i końcówki oraz długa rura Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 23.09.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 O kurde...ale sie dzieje...juz szalejecie z wnętrzami . Kiedy ja w końcu będę mogła na żywca poszaleć??? Pozdrawiam, Dominika PS. Piękne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.09.2007 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Gosiu ale piękna ta trawa. Miałem coś takie posadzić w tym roku ale jakoś mi się nie udało. Powiedz mi , jakie ta roślinka ma preferencje? Miejsce zacienione, słoneczne?? Słyszałem że strasznie się rozrasta, wkopać coś dookoła żeby za bardzo nie wylazła z przeznaczonego na nią miejsca?? Może i odpowiedzi na moje pytania są oczywiste ale ogrodnik ze mnie taki jak z....no cholera nie wiem do czego sie przyrównać, w każdym razie moja wiedza na te tematy jest marna z tego co wiem i nie poplątałam to miejsce słoneczne, ale lubi tez duzo wody. U mnie jest w miejscu gdzie ma duzo sloneczka do godz 15, potem ma juz cień. Myslałam że ją straciłam, kupilam ja na jesien zeszlego roku, nie kupowalam kota w worku bo byla wysoka i miala 3 kitki, ale przegapilam sprawe z porządną osloną pzred zimnem i potem ją za pózno przycielam dlugo sterczaly jedynie obciete kikuty, a dopiero gdzies w lipcu moja mama dopatrzyla sie 3-ech cieniutkich listków (zaczęłam ją obficie podlewac), a jak wrocilam w sierpniu z nad morza (kolo 20-go) pojawiac zaczely sie kitki. Tak wiec w tempie ekspresowym wyrosła sliczna PAMPAS GRAS. Czy bardzo szybko sie rozrasta? trudno mi powiedziec, ale napewno nie trzeba jej rok rocznie przerzedzać. W przyszłym roku pewnie będę zmuszona przez moją mamę, która juz ubolewa że trawka zniknie z jej ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.09.2007 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 O kurde...ale sie dzieje...juz szalejecie z wnętrzami . Kiedy ja w końcu będę mogła na żywca poszaleć??? Pozdrawiam, Dominika PS. Piękne schody Witaj roni Ty u mnie, a ja wczoraj podprywałam jak pięnie dach wam wyrósł, dawno nic nie pisałaś. Wróciliście juz? Czy wciąż jeszcze na obczyźnie ? Może u Was bedzie inaczej, ale moja wykończeniówka nie jest taka radosna jak czas budowy, ehhhhhhh fajnie wtedy było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.09.2007 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 kraktom dzięki wielkie muszę się tym odkurzaczem zainteresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 24.09.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Czesc Malmuc, Ciągle na obczyźnie... i chyba jeszcze długo. Po tym jak koszty budowy daawno przekroczyły zakładane kwoty musieliśmy wziąć trochę pożyczek. Teraz pożyczki trzeba spłacić. A gdzie tam kolejne prace i wydatki- instalacje, wykończeniówka. Mamy dwa wyjścia- wrócić do kraju, szukać pracy i wziąć kredyt, który będziemy do końca życia spłacać...albo posiedzieć jeszcze trochę w Anglii i do Polski wrócić z czystym kontem. Tylko kiedy rodzinka, dzieciaki???Mam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 ... a tak na poważnie: domek nabiera charakteru, super ten garaż wygląda! O trawce nie wpomnę, śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 ... a tak na poważnie: domek nabiera charakteru, super ten garaż wygląda! O trawce nie wpomnę, śliczna! no nabiera nabiera bo to taki charakterny domek ja nie wiedziałam, że sie tak zachwyce klejem mniamnuśny kolor co ? trawka rośnie jak szalona kitki już nie kitki, alr KICIORY obmyslam gdzie posadzic, zebym mogla je sobie z domku oglądać, a wiec przed ktores drzwi tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.09.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Piekny ten wasz domek, a z klejem rzeczywiscie nabrał charakteru, a jak przyjdzie tynk i deski...mniam. I kuchnia zapowiada sie bardzo fajnie. Zazdrosc to brzydkie uczucie, ale troche zazdroszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam!! Widze ze inspiracje to moje klimaty te kafle, te kominki no dokladnie to co ja bym chciala, z niecierpliwoscia czekam na dalszy ciag wykonczeniowki I mam pytanie, gdzie zamawialas okna no i brame garazowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts