malmuc 25.09.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam!! Widze ze inspiracje to moje klimaty te kafle, te kominki no dokladnie to co ja bym chciala, z niecierpliwoscia czekam na dalszy ciag wykonczeniowki I mam pytanie, gdzie zamawialas okna no i brame garazowa?? no patrz! ja też czekam na koniec wykonczeniówki jakoś doczekać sie nie mogę Okna są Schuco kupowane u Marka Grzomby w Rybniku, rolety i brama http://www.krajewski.pl pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 o krajewski to mam go na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 25.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Jeśli chodzi o babski comber to ja się piszę oczywiście No widzę garaż otynkowany....... gnacie jak burza.......wyspa w kuchni......super też miałam takie marzenie ale z uwagi na powiększenie garażu będę się musiała tradycyjną zadowolić. Dla mnie może być i bez wyspy, przynajmniej mi samochodzik nie zmarznie w zimie do Ciebie będę przychodziła się nacieszyć napracowałaś się ciężko, ale pomyśl jaką masz teraz satysfakcję że to zrobiły Twoje małe babskie rączki ! a gdybyś zobaczyła jakie ja mam buty w bagażniku do chodzenia na budowie.......może mały pokaz mody ? Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 jeszcze mam pytanie te plytki na parter te szare to gdzie mozna zobaczyc na zywo?? i jaka jest mniej wiecej cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 jeszcze mam pytanie te plytki na parter te szare to gdzie mozna zobaczyc na zywo?? i jaka jest mniej wiecej cena?? No cięzko je zobaczyć na zywo, jakoś tak mało popularne, podzwon do kilku sklepow z plytkami i spytaj o Edilcuoghi mój gres to akurat seria CONCRETUS, mają kilka kolorów, dwie szraosci i jakis grafit spróbuj w Instalbudzie (chyba jest tez w Katowicach) tam kupiłam (tyle ze w Rybniku), a zobaczylam je pierwszy raz sklepie "Świat łazienek" w Rybniku (inny kolorek, jasniejsze). W koncu złapałam je w Instalbudzie, na całe szczescie ta szarosc te mi sie spodobała, a cena jeszcze bardziej a cena? różna od 98-120 zł albo 47 zł jak mój II gatunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 W sumie to bardzo mi odpowiada ten Twoj diabel z ramienia. Lubie go. Nie pozbywaj sie cholernika . Gdzie ta wyspa kuchenna , bo nie moge znalezc w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 W sumie to bardzo mi odpowiada ten Twoj diabel z ramienia. Lubie go. Nie pozbywaj sie cholernika . no nie wiem, nie wiem Gdzie ta wyspa kuchenna , bo nie moge znalezc w dzienniku ha ha ha rrmi nie dziwie się że jej nie znalazłaś bo moja siostra też nie bardzo wiedziała gdzie ja chce umiescic wyspę w 10m kuchni no ale: dokładnie mówiąć to coś w rodzaju pólwyspu oddzielajacego jadalnie od kuchni o tak: http://images20.fotosik.pl/379/931c7511e39399c8med.jpghttp://images21.fotosik.pl/337/38101aadbd85bd54m.jpg za tą scianką do której jest przytulona wyspa są schody na pietro. To jeszcze pomarudzę bo mój mąż nie chce mnie już słuchac kuchnia jeszcze sie nie montuje,moze w sobote a juz jestem wsciekla ze zdecydowalam sie na szafki wiszące ze szklanym frontem, nie wiem dlaczego nie wzielam taki jak w wysokiej zabudowie, znowu mi jakis diabel na ramieniu siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 O widzisz I na tej wyspie bedziesz gotowala ? Chyba plyte tam widac , tak? Mialam tez kuchenke miec na wyspie , ale ostecznie dam ja na scianie. Na temat szklanych frontow to sie nawet nie wypowiadam , bo w zyciu nie widzialam chyba czegos tak modernego Tym bardziej czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.09.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 hej mi też ten diabeł się podoba a i trawa super...też taką chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 hej mi też ten diabeł się podoba a i trawa super...też taką chcę Hej mikopiko zdecydowałas sie na aparici? mam nadzieje ze tak Trawka fajowa, ale wiecie co? zadnego oczka wodnego na razie nie planuje sle takie trawki lubię, mam jeszcze takie zwykle bez kitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.09.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ja bym tego diabla prawie posłuchała:)garaż widze bordowy(zgaszony i splowialy, moze troche rdzawy) a dom szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 O widzisz I na tej wyspie bedziesz gotowala ? Chyba plyte tam widac , tak? Mialam tez kuchenke miec na wyspie , ale ostecznie dam ja na scianie. Na temat szklanych frontow to sie nawet nie wypowiadam , bo w zyciu nie widzialam chyba czegos tak modernego Tym bardziej czekam no na wyspie bedziem gotowac, zdecydowalam sie na nią bo lubimy wspólnie całą rodzinką gotować, a najbardziej junior . Dzięki takiemu ustawieniu bedzie sobie siedzial na stoleczku z drugiej strony i zaglądał, albo wrzucał do gara to i owo (byle nie samochodziki) a te fronty rrmi to poprostu matowe szklo w aluminiowej ramce. Mój kuchniarz opowiedział nam o klientce, która co rok lub dwa zmienia cosik w kuchni. Jej małż wyjezdza na 2-3 tygodnie w Alpy na narty i jak wraca ma np. w meblach kuchennych nowe fronty Ja nie będę taka dobra i wyślę mojego na narty do Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ja bym tego diabla prawie posłuchała:)garaż widze bordowy(zgaszony i splowialy, moze troche rdzawy) a dom szary. Jezuniu! wyciągnęłaś mi to z głowy, taka wisnia, ciemna czerwien, albo rudy, ale rdzawy brzmi lepiej niz rudy ale spoko spoko ide ogladac probnik, a kuzyn mi to potem wyceni a moze sie nie spieszyc i tynk walnąc na wiosne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.09.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 ja bym walnęła teraz, ale ja jestem w goracej wodzie kąpana, moj mąż się cieszy, ze jeszcze nie kazałam mu mebli przewozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 ja bym walnęła teraz, ale ja jestem w goracej wodzie kąpana, moj mąż się cieszy, ze jeszcze nie kazałam mu mebli przewozić. z tym teraz czy na wiosne to zalezy tez od kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 ja walę tynk na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 26.09.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja swoje matowe szklane w aluminiowej ramce - bardzo lubie A co do diabła, to jak ktoś wcześniej powiedział garaż w kolorku, dom szary - i cudo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.09.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 ehh jak mi sie marzy byc na tym etapie co Wy a tu wiadomosci o zimie od 15 pazdziernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.09.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 ehh jak mi sie marzy byc na tym etapie co Wy a tu wiadomosci o zimie od 15 pazdziernika (( a skąd te wiadomości?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.09.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 juz 2 osoby mi to powiedzialy wiec pewnie w tv bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts