malmuc 28.09.2007 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.09.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 28.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 A ja się cały czas martwię o zamakanie tych wcięć i już je chciałam wywalić z projektu, ale architekt mnie przekonał (nie do końca ) co znaczy zamykanie wciec? a wlasnie TY masz juz murarke tak zrobioną ze jest roznica w murze,prawda? podejrzewam że chodzi o zamAkanie, czyli zmoczenie tych wcięć jeżeli dobrze przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.09.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 wiecie co mnie jeszcze martwi w tej ewentualnej białej elewacji domku? ze padający deszcz na zakurzoną blacharke bedzie mi robił na scianach brudne zacieki na bialej scianie od razu wszytsko bedzie widac Jak najpierw dusiłam mojego meza o szare okna to teraz on nie ma oporów zeby domek tez zrobic na ciemniejszą szarość no tak, mnie tez to własnie martwiło no bo tak będzie z czasem i trzeba miec tego swiadomosc. kwestia przemalowania elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 a silikonową farbę nie jest łatwo przemyć? bo gdzieś czytałam że wystarczy ężem ogrodowym... no ale żaden ze mnie praktyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.09.2007 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.09.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ale za to skuteczne maluj silikonowa farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 malmucja sobie to wymyśliłam w ten sposób: dam tynk mineralny - najtańszy - a przyoszczędzoną kaskę wydam na dobrą farbę (czyt. Lotusan) Myślę że to w miarę rozsądna koncepcja, również pod względem ekonomicznym (o estetycznym nie wspomnę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.09.2007 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.09.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 wyluzuj... takie jest budowanie - możesz do nich mówić a oni przytakuja słuchają a potem po skończonej robocie patrzysz i robisz ...jakby nie słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 28.09.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 w kwestii elewacji: http://realestate-dreams.com/fileadmin/matze/re-d_DB_backend/red.objektefotos/spanien.spanien/b070403050449.0.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.09.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 no to co ze sa sfazowane! Ty myslisz, ze Ty to na poziomie parteru będziesz widziec? Ej laska wyluzuj! będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.09.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Malmuc, ty pokombinuj dobrze z tymi kolorkami Szarość niebezpieczna w nadmiarze, trzeba ją trochę ożywić. Ale zwykła, tradycyjna elewacja nijak mi do twojego domku nie pasuje. Więc ten diabełek dobrze mówi, nie płosz chłopaka Trawa jest super, ślicznie wygląda przy tej tuji. Gratuluję dobrych wymiarów wnęki! (sorry, nie mogłam się powstrzymać). Jak mi to przypomina nasze wyczyny Trzymanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 28.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Malmuc,ten wpis o frontach to o kuchennych ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.09.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.09.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 nie na połysk jeszcze bym przebolała, ale fazy to już chyba nie...reklamuj, niech wymienią. Albo nie bierz wcale , nie płać i znajdź innego stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 29.09.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 dominikams napisała: Malmuc, ty pokombinuj dobrze z tymi kolorkami Szarość niebezpieczna w nadmiarze, trzeba ją trochę ożywić Lubię szarość i z wielką przyjemnością oglądam Twoje poczynania. Pisałam zresztą nieraz: stolarka, dach rewela, ALE... mam podobne odczucie jak Dominika. Dlatego skłaniam się za ożywieniem elewacji. Bordo! ... chociaż ten domek z zielenią, przez Anoleiz zaproponowany, też całkiem, całkiem fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 29.09.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Malmuc,ten wpis o frontach to o kuchennych ?????????????? dokładnie a zeby by tylko to okazało się, że wysoka zabudowa jest lakierowana i owszem, ale nie na połysk załamka PRZESADZIŁ na pocieszenie powiem Ci ze ostatnio dowiedziałam się od znajomej, ze będzie się sądzić z znajomym Ci Panem K. Jakość i terminowość Całe szczęście że nie ja go poleciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.09.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Zdecydowanie żółć z błękitem http://www.muratordom.pl/zdjecia/kolor_elewacji_dachu8.jpg ja Ci dam żółć !!! a gdzieś ty był jak Cie nie było co ? ?? Mam urlop, siedzę w domu więc teoretycznie powinienem mieć czas na forum Ale to teoria. Wpraktyce nie ma na nic czasu, jak ma sie niewykończony dom to ciągle ma się jakaś robotę. Na dodatek dzisiaj chrzciny. Biegnę sprzątać. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.09.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 o kurcze sorki malmuc myslalm ze piszesz o elewacji...ale wdzisz, przynajmniej NIE MUSISZ się martwic elewacjąnie wybierasz sie czasem do wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts