editta 29.09.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 no kurde melek jak jestem wyrozumiała to kuchni chyba bym nie przeżyła. u mnie to naj miejsce w domu. nie wiem czy jest tak źle jak piszesz, wszyscy wiedzą, że jesteś szczególarzem. co planujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.09.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 to ja troche z innej beczki malmuc co to za trawa??????? zajeb.... http://images27.fotosik.pl/86/28987eddb6f5e4e4.jpg jesli możesz to pojedz nazwą lub łaciną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 30.09.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Malmuc,ten wpis o frontach to o kuchennych ?????????????? dokładnie a zeby by tylko to okazało się, że wysoka zabudowa jest lakierowana i owszem, ale nie na połysk załamka PRZESADZIŁ na pocieszenie powiem Ci ze ostatnio dowiedziałam się od znajomej, ze będzie się sądzić z znajomym Ci Panem K. Jakość i terminowość Całe szczęście że nie ja go poleciłam. jezus, z jakim Panem K? Ja biore fachowców po Malmucu, napiszcie na priva, którego NIE BRAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 30.09.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 dominikams napisała: Malmuc, ty pokombinuj dobrze z tymi kolorkami Szarość niebezpieczna w nadmiarze, trzeba ją trochę ożywić Lubię szarość i z wielką przyjemnością oglądam Twoje poczynania. Pisałam zresztą nieraz: stolarka, dach rewela, ALE... mam podobne odczucie jak Dominika. Dlatego skłaniam się za ożywieniem elewacji. Bordo! ... chociaż ten domek z zielenią, przez Anoleiz zaproponowany, też całkiem, całkiem fajnie wygląda Bordo do tych deseczek w kolorze umownie zwanym złotym dębem??? Eeeee... Krem i grafit!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 30.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 świerczu malmuc napisał zaba_gonia napisał: piękna trawa Co to za gatunek? jakiej gleby potrzebuje, jaka jest wysoka. Bardzo mi sie podoba.. to PAMPAS GRAS wysokie jak cholera ponad 2 m, a w lipcu jeszcze sterczal obciety kikut, taki do kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.09.2007 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.09.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 no dobra niewiele widać,ale po tonie czuc, że Ci sie nie podoba.nie mozesz dogadac sie z tym gostkiem, ze za pol ceny niech Ci zmieni te fronty? Albo co? moze mozna cos dodac - jakis element metalowy albo ja wiem? Tak , zeby sie Tobie podobało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 30.09.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Nie załamuj się dzielna kobitko Musi być jakieś wyjście z sytuacji, bo przecież facet ewidentnie zrobił nie tak jak trzeba Z blatem, z wysokim połyskiem no i z typem tych frontów - gdzie on miał uszy Rany normalnie zabić to mało Buziaczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.10.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Z uwagą bedę śledzić watek elwacyjny bo jest bardzo w moim typie Już poczyniłam i ja kroki zmierzajace ku czerwieni na ścianach, a mianowicie zakupiłam aluminiową bramę Okna mam ciemne, bardziej pod dach pasowane choć i tak nie idealnie pasują Czerwienie i szarości to moje kolory elewacji Ps. Mebli bym nie darowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 01.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Mydełko i nie -na -połysk (czyli nie tak jak mialo być) to wystarczający powód, żeby wywalczyć 80-90 % przeceny na fronty. Czyli: ja bym walczyła o kase, i zostawiła te fronty jakie są (wcale nie są zle, ale to moje zdanie).Potem, po urządzeniu reszty i zamieszkaniu jakiś czas - wymieniłabym na inne ( zamówione u innego stolarza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.10.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ja też mam mieć proste fronty, ale chyba zmienię zdanie.. Może jestem nienormalna, ale podoba mi się to Twoje mydełko . I chyba takie sobie zażyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.10.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 01.10.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Malmuc to może Dario AS weźmie tą kuchnię a Ty poczekasz na następną. Czy ten front w paseczki to Limba ??? Ładne to !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 01.10.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Tak jak piszesz, myślę że mydełka zostaną, mam male dzieci i nie będę płakać jak mi je uszkodzą to jest moja pierwsza w życiu własna kuchnia, kuchnia z dolnej pólki (dodam) Nie doczytałam wcześniej o tej nieprecyzyjnej umowie, ale moze jednak coś wytargujesz ?? Bardzo mi się podoba twoje nastawienie- pomieszkasz, zaoszczędzisz i może spodoba ci sie coś jeszcze innego. Wymiana samych frontów to nie jest jakiś straszny koszt, a kuchnia jak nowa! Ja też najchętniej wymieniłabym moje fronty- nie "mydełko" tylko zaokrąglona na krawędziach "kalina" http://www.lupus.eu/media/asort/out/a7fa89f69e2a4d8330c6155bbc46d9c961191236593.jpg - też kuchnia niskobudżetowa i do tego samodzielny montaż (łacznie z zabudową lodówki, przy czym zaznaczam: nie mamy z mężem pojęcia o stolarce i cały montaz to była radosna twórczość ) Po 2 latach już mi sie znudziły ( i laminat sie odkleja i teraz podoba mi sie coś zupełnie innego ) ale najważniejsza jest radość z 1 własnej kuchni ( nawet jak coś nie wyszło ) ! Czekam na dalsze zdjęcia z montażu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 01.10.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 No a jaka śliczna wanna (na osłodę) Dobrze Variuss pisze - wymiana frontów to technicznie banalna sprawa. Gorzej z kasą (wiem coś o tym) - no ale zostaje nam TOTALIZATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.10.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 01.10.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 bede miec takie samo okno w kuchni:)))i fajnie zobaczyć w realu, ze jest super. JAkiej jest długości?Bardzo dobrze dobrałaś zlew do blatu. A jeśli chodzi o fronty podpisuję się pod variussem - wymienisz za jakiś czas a tragicznie nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.10.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Fiu fiu fiuuuu, podoba mi się, bardzo I trawka i blat i zlew Ciekawam o wykańczaniu jakiego domu mówisz, bo chyba nie tego??? Temu to już naprawde niewiele brakuje A co do elewacji, to zaszalej, mnie osobiście podoba się 1 i 5 zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.10.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 a co się stało czemu łzy płyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts