DarioAS 11.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 czy nikt tu dzisiaj kafki nie pije??? ja ją piję trochę późno (dopiero dziecię poszło spać), ale tak mi łyso... nie ma z kim pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.10.2007 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 czy nikt tu dzisiaj kafki nie pije??? ja ją piję trochę późno (dopiero dziecię poszło spać), ale tak mi łyso... nie ma z kim pogadać ja już po kafce, ale poczekaj sekund 5 zagotuję wodę na cappuccino i se razem siorpniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Widziałam dziś płytki Marconi Gold seria Loft Silver. Poprostu nie mogłam od nich oderwać oczu To jest to co tygryski lubią najbardziej Gres przecierany z lekką srebrzystą poświatą. Efekt wytarcia, zniszczenia itp. A przy tym elegancja. Najlepsza do tego jest cena tych płytek Są u mnie w II gatunku po 37zł/m2.W zupełności mi wystarczy bo i tak byłyby one na małej powierzchni a do tego łączone z mozaiką. Ewentualne nierówności nie mają więc znaczenia. I gatunek widziałam po 70zł/m2. Są też w odcieniu brązu ze złotą poświatą i bieli. Ale te srebrzyste mnie powaliły Płytki 60x30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.10.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Malmuc czytasz w moich myślach z tymi płytkami Już dawno rozmyślałam, że może kupiłabym płytki jakieś takie gresowe, ciemne, betonopodobne a glazurnik przykręciłby to śrubami do ścian. ALe aż się boje pomyślec ile byłoby przy tym gadulenia i bidulenia no no no mnie się czasem wydaję, że co niektóre osoby na tym forum słyszą moje myśli kominek spróbujemy zrobić sami, nie oddam go w ręce juz żadnej łajzie ostatnio HIT naszego P. Stefana Do łazienki brakowalo nam jednego dekoru w końcu dotarł po miesiącu i kolejny miesiąc lezał i czekał na płytkarza jak Pan Stefcio w końcu do dekorku się zabrał to....... - (odglos z łazienki) kurrrrrrrr.........wa !!!!!!!! małżonek zastygł w miejscu - (znowu woła Stefek) Szefieee, a może być ten dekorek do góry nogami ??? tak to mamy z naszym Panem Stefkiem oczywiscie zgody nie dostał i pocił się chłopina jak tu dekorek wyjąć ze srodka juz ulozonych dawno temu plytek i nic nie uszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.10.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Widziałam dziś płytki Marconi Gold seria Loft Silver. Poprostu nie mogłam od nich oderwać oczu To jest to co tygryski lubią najbardziej Gres przecierany z lekką srebrzystą poświatą. Efekt wytarcia, zniszczenia itp. A przy tym elegancja. Najlepsza do tego jest cena tych płytek Są u mnie w II gatunku po 37zł/m2.W zupełności mi wystarczy bo i tak byłyby one na małej powierzchni a do tego łączone z mozaiką. Ewentualne nierówności nie mają więc znaczenia. I gatunek widziałam po 70zł/m2. Są też w odcieniu brązu ze złotą poświatą i bieli. Ale te srebrzyste mnie powaliły Płytki 60x30cm. Tak tak, znam te płytki, ale moja sciana kominowa jest malych rozmiarow, salon tyż i chyba powinnam miec jakis maly rozmiar a te Marconi to chyba wyzej Graszka wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.10.2007 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 cacuszko http://img296.imageshack.us/img296/3012/37217bx2.jpg http://img296.imageshack.us/img296/66/3725mu9.jpg a to mnie intryguje, jak to z bliska wygląda i jakie są jeszcze kolorki http://img296.imageshack.us/img296/2160/42312dh7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.10.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 kominek spróbujemy zrobić sami, nie oddam go w ręce juz żadnej łajzie ostatnio HIT naszego P. Stefana Do łazienki brakowalo nam jednego dekoru w końcu dotarł po miesiącu i kolejny miesiąc lezał i czekał na płytkarza jak Pan Stefcio w końcu do dekorku się zabrał to....... - (odglos z łazienki) kurrrrrrrr.........wa !!!!!!!! małżonek zastygł w miejscu - (znowu woła Stefek) Szefieee, a może być ten dekorek do góry nogami ??? o ja... kafka mi się aż wylała i młody się obudził, bo tak parskłam śmiechem wiedziałam, u kogo wypić tą kafkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 11.10.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ooo czerwone płytki ... mam chyba fioła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.10.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ooo czerwone płytki ... mam chyba fioła ... no masz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.10.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ooo czerwone płytki ... mam chyba fioła ... no masz masz ja chyba też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 11.10.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a jakby tak na elewacji zamiast desek płytki ?? Przygotować kawałki sklejki, przymocować do nich płytki a potem ciach to na elewacje ??Ależ by można było pofantazjować w kolorach i wzorach ... wiem że można kleić bezpośrednio do elewacji ale podobno odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.10.2007 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a jakby tak na elewacji zamiast desek płytki ?? Przygotować kawałki sklejki, przymocować do nich płytki a potem ciach to na elewacje ?? Ależ by można było pofantazjować w kolorach i wzorach ... wiem że można kleić bezpośrednio do elewacji ale podobno odpadają Graszka coś takiego planuje, u Ciebie też można sie nad tym zstanowić u mnie to nie pasuje 1. za duza powierzchnia 2. gorna czesc, a wiec wyglądaloby to dosyc przytalczająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Mam nadzieję, że niczym nie pobiję Pana Stefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 11.10.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a z panem Stefciem to i tak OK że się nie obraził ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.10.2007 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a z panem Stefciem to i tak OK że się nie obraził ... za co? ze musial odklejac ? a zeby to pierwszy raz kiedys malzonek chcial po nim poprawic jedną plytke (tzn ja widzialam ze jest do poprawy jak klej byl jeszcze mokry, ale zapomnialam malzonkowi powiedziec ), niedosc ze fazowana to jeszcze przycinana na okrąglo no i podkusilam go zeby podwazyl czyms ostrym bo sie cholera odkleic nie chciala i sie odkleiła, ale spadla i rozbila koleś się z tym parał pół dnia, bo to byly 4 plytki z blatu pod umywalki z małżonkiem wyobrazalismy sobie Stefcia jak wlasnie wrócil do domu rozsiadl sie w fotelu z pifkiem w łapce i se mysli : uffffff najgorsze mam za sobą a tu kurna telefon ddddrrrrrrr i my z małżonkiem: Panie Stefanieeee, sorki ale rozwalilismy jedną płytkę, tę z która sie Pan dzisiaj calutki dzien cyrtolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 11.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a jakby tak na elewacji zamiast desek płytki ?? Przygotować kawałki sklejki, przymocować do nich płytki a potem ciach to na elewacje ?? Ależ by można było pofantazjować w kolorach i wzorach ... wiem że można kleić bezpośrednio do elewacji ale podobno odpadają Graszka coś takiego planuje, u Ciebie też można sie nad tym zstanowić u mnie to nie pasuje 1. za duza powierzchnia 2. gorna czesc, a wiec wyglądaloby to dosyc przytalczająco o tak, tak ......planujcie, opowiadajcie, wymieniajcie pomysły...........a ja podopatrzę i odgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.10.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 jak już takie piekne kafle pokazujecie, to spórzcie na toja zakochałam się w tej krokodylej skórze, ale az boję się sprawdzić ile to cudo może kosztować (producent REX Ceramika) HTTP://www.fasola25.republika.pl/wnetrza/domuratora/KAFLE/amb_croco_charbon.jpg http://www.fasola25.republika.pl/wnetrza/domuratora/KAFLE/amb_croco_ivoire.jpg http://www.fasola25.republika.pl/wnetrza/domuratora/KAFLE/amb_croco_tabac.jpg http://www.fasola25.republika.pl/wnetrza/domuratora/KAFLE/croco_tabac.jpg http://www.fasola25.republika.pl/wnetrza/domuratora/KAFLE/r-14_matouche_croco_tabac.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.10.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 o kurka - piekne te plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.10.2007 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 o kurka - piekne te plytki lepiej! kurka wodna! piękne te płytki Fasola bądź dzielna i pytaj o cene myśłisz że są gresowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variuss 12.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Widzisz tu jakieś podobienstwa ? http://www.m2studio.pl/architektura/domy/2_dom_jednorodzinny_Gdansk.htm#budynki_mieszkalne_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts