Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE

malmuc

Recommended Posts

Małgosiu domek prezentuje się prześlicznie :D

A jak będzie zrobiona elewacja to będzie bosko :lol:

Pamiętasz, kiedyś wspominałaś o jakiejś ekipie wykończeniowej, bardzo fajnej, z Bielska. Czy to przypadkiem nie byli tynkarze??? Jeśli tak to proszę podeślij mi na priva namiary.

Z góry wielkie dzięki :)

Pozdrówki i buziaczki

kasia

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Noo, super wygląda ta blacha do jasnych okien... Hmmm...

mówisz o parapetach?tzn całej mojej blachcarce :lol:

a jaką blache ty zamówiłaś?

a o oknach juz nie myśl, wybrałaś the best!

gdzie jestes?

podjadasz mój sernik?? :D

nawet go nie spróbowałam :-? jakby był niedobry to malmucowy kłamie

on to ciasto kupił, ja go nie piekłam 8) :lol:

Czesc Kasiu

Ja też już nie mogę doczekać sie elewacji, ale to pozostawiamy sobie na wiosne.

Wszystkie namiary na tynki, posadzki, instalacje podam Ci jak tylko mąż dotrze do domu :)

Kasia, a które drzwi Ty obstawiasz ? :lol:

Super - będę bardzo bardzo wdzięczna :D

A jeśli chodzi o drzwi, to ja do swojej chałupki będę szukała czegoś w stylu 9 :)

Pozdrówki kasia

Malmuc to ja mam propozycję. Ciebie nie stać na poręcze mnie obawiam się , że na blachę. Może składka i kupimy jedne schody w komplecie (powinno byc taniej) i się podzielimy :lol: Ja biorę schody a Ty poręcz :lol: :lol:

o Ty! :lol:

nie wchodze w ten układ

ta poręcz kosztowałaby mnie wiecej niż schody :o

Pokażę ten taras o którym pisałam. Zdjęcie jak widać robione po opadach śniegu zaraz po zgarnięciu go z tarasu. Niezaśnieżona była tylko ta część sucha, pod dachem. Taras jest tylko częściowo kryty.

http://images34.fotosik.pl/18/d822540af8908196m.jpg

Noo, super wygląda ta blacha do jasnych okien... Hmmm...

mówisz o parapetach?tzn całej mojej blachcarce :lol:

a jaką blache ty zamówiłaś?

a o oknach juz nie myśl, wybrałaś the best!

gdzie jestes?

podjadasz mój sernik?? :D

nawet go nie spróbowałam :-? jakby był niedobry to malmucowy kłamie

on to ciasto kupił, ja go nie piekłam 8) :lol:

Ale parapety i reszta blacharki to ta sama blacha, nie? Chyba tez się zdecyduję :) Blachy nie zamówłam na razie żacdnej, tylko rynny.

U mnie dziś dachóweczkę kładą, a ostatnie 3 dni mam mega doła z powodu wycen instalacji :( :( :( A może z powodu pogody? Bo dziś mi coś lepiej ;)

Sernik był boski!!! Co mi przypomina o pewnym przepisie, zaś zapomniałam, szajse ;)

Ale parapety i reszta blacharki to ta sama blacha, nie? Chyba tez się zdecyduję :) Blachy nie zamówłam na razie żacdnej, tylko rynny.

U mnie dziś dachóweczkę kładą, a ostatnie 3 dni mam mega doła z powodu wycen instalacji :( :( :( A może z powodu pogody? Bo dziś mi coś lepiej ;)

Sernik był boski!!! Co mi przypomina o pewnym przepisie, zaś zapomniałam, szajse ;)

Tak blacha jest ta sama wszedzie, R wymierzył i zamówił. Fanfary mu sie należą :lol: bo to jednak musi grać co do centymetra, a założył to bombowo, ciesze się bardzo :lol:

zasług musze mu trochę odebrać bo spuchnie z dumy :wink: , więc pochwalę sie ze ja w poszukiwaniu parap. wew. te blache znalazłam i kawałek do domu przytragałam :D

Ja o cieście nie zapomniałam i jeszcze Cie pognębię 8)

kiedy kładziesz instalacje? przed czy po tynkach?

aha! kiedy będą Twoje okna?

Pokażę ten taras o którym pisałam. Zdjęcie jak widać robione po opadach śniegu zaraz po zgarnięciu go z tarasu. Niezaśnieżona była tylko ta część sucha, pod dachem. Taras jest tylko częściowo kryty.

http://images34.fotosik.pl/18/d822540af8908196m.jpg

nooo

toz to kurde boisko :o

ja nie chce kłasć płytek, jak znam życie, zawsze po kilku latach cos sie dzieje i nie mam zamiary potem tego zbijac :-?