kasia w 24.10.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Dawno domku nie było http://img88.imageshack.us/img88/9851/img4102oj6.th.jpg Małgosiu domek prezentuje się prześlicznie A jak będzie zrobiona elewacja to będzie bosko Pamiętasz, kiedyś wspominałaś o jakiejś ekipie wykończeniowej, bardzo fajnej, z Bielska. Czy to przypadkiem nie byli tynkarze??? Jeśli tak to proszę podeślij mi na priva namiary. Z góry wielkie dzięki Pozdrówki i buziaczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.10.2007 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Czesc Kasiu Ja też już nie mogę doczekać sie elewacji, ale to pozostawiamy sobie na wiosne. Wszystkie namiary na tynki, posadzki, instalacje podam Ci jak tylko mąż dotrze do domu Kasia, a które drzwi Ty obstawiasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.10.2007 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 tak sie zastanawiam jak w najblizszym sąsiedztwie szyby wkladu kominkowego będzie zachowywac sie drewno lub fornir czy w ogóle można je tak blisko umiescic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Widziałam gotowe obudowy kominków z drewna. Co do ich właściwosci to wahałabym się czy sie nie odkszatałcą bo były to marketówki Ale podobno wyrabia się specjalnie drewno na obudowy kominków i nic się z nim nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 25.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Noo, super wygląda ta blacha do jasnych okien... Hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.10.2007 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Noo, super wygląda ta blacha do jasnych okien... Hmmm... mówisz o parapetach?tzn całej mojej blachcarce a jaką blache ty zamówiłaś? a o oknach juz nie myśl, wybrałaś the best! gdzie jestes? podjadasz mój sernik?? nawet go nie spróbowałam jakby był niedobry to malmucowy kłamie on to ciasto kupił, ja go nie piekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.10.2007 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 no to jak sie blacha podoba to chwalę sie jeszcze http://img85.imageshack.us/img85/2879/img4096rl4.th.jpg taką poręcz chciała, ale mieć nie będę http://img524.imageshack.us/img524/9315/dfggm3.th.png http://img88.imageshack.us/img88/1790/dfyo8.th.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Malmuc!!! Moje Ty wybawienie Zastanawiałam się co innego zamiast kamienia, plytek czy drewna mogę dać pod stopnie i co tu widzę??? Blacha!!! To jest to Muszę pochodzic za tym i popytać. Pomysła już mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.10.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Malmuc, poręcz wygląda super.Czemu jej nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.10.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Malmuc, poręcz wygląda super. Czemu jej nie będzie? nie na moją kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 25.10.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Czesc Kasiu Ja też już nie mogę doczekać sie elewacji, ale to pozostawiamy sobie na wiosne. Wszystkie namiary na tynki, posadzki, instalacje podam Ci jak tylko mąż dotrze do domu Kasia, a które drzwi Ty obstawiasz ? Super - będę bardzo bardzo wdzięczna A jeśli chodzi o drzwi, to ja do swojej chałupki będę szukała czegoś w stylu 9 Pozdrówki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Malmuc to ja mam propozycję. Ciebie nie stać na poręcze mnie obawiam się , że na blachę. Może składka i kupimy jedne schody w komplecie (powinno byc taniej) i się podzielimy Ja biorę schody a Ty poręcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.10.2007 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Malmuc to ja mam propozycję. Ciebie nie stać na poręcze mnie obawiam się , że na blachę. Może składka i kupimy jedne schody w komplecie (powinno byc taniej) i się podzielimy Ja biorę schody a Ty poręcz o Ty! nie wchodze w ten układ ta poręcz kosztowałaby mnie wiecej niż schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Nie dobijaj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.10.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Pokażę ten taras o którym pisałam. Zdjęcie jak widać robione po opadach śniegu zaraz po zgarnięciu go z tarasu. Niezaśnieżona była tylko ta część sucha, pod dachem. Taras jest tylko częściowo kryty.http://images34.fotosik.pl/18/d822540af8908196m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.10.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Noo, super wygląda ta blacha do jasnych okien... Hmmm... mówisz o parapetach?tzn całej mojej blachcarce a jaką blache ty zamówiłaś? a o oknach juz nie myśl, wybrałaś the best! gdzie jestes? podjadasz mój sernik?? nawet go nie spróbowałam jakby był niedobry to malmucowy kłamie on to ciasto kupił, ja go nie piekłam Ale parapety i reszta blacharki to ta sama blacha, nie? Chyba tez się zdecyduję Blachy nie zamówłam na razie żacdnej, tylko rynny. U mnie dziś dachóweczkę kładą, a ostatnie 3 dni mam mega doła z powodu wycen instalacji A może z powodu pogody? Bo dziś mi coś lepiej Sernik był boski!!! Co mi przypomina o pewnym przepisie, zaś zapomniałam, szajse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.10.2007 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ale parapety i reszta blacharki to ta sama blacha, nie? Chyba tez się zdecyduję Blachy nie zamówłam na razie żacdnej, tylko rynny. U mnie dziś dachóweczkę kładą, a ostatnie 3 dni mam mega doła z powodu wycen instalacji A może z powodu pogody? Bo dziś mi coś lepiej Sernik był boski!!! Co mi przypomina o pewnym przepisie, zaś zapomniałam, szajse Tak blacha jest ta sama wszedzie, R wymierzył i zamówił. Fanfary mu sie należą bo to jednak musi grać co do centymetra, a założył to bombowo, ciesze się bardzo zasług musze mu trochę odebrać bo spuchnie z dumy , więc pochwalę sie ze ja w poszukiwaniu parap. wew. te blache znalazłam i kawałek do domu przytragałam Ja o cieście nie zapomniałam i jeszcze Cie pognębię kiedy kładziesz instalacje? przed czy po tynkach? aha! kiedy będą Twoje okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.10.2007 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Pokażę ten taras o którym pisałam. Zdjęcie jak widać robione po opadach śniegu zaraz po zgarnięciu go z tarasu. Niezaśnieżona była tylko ta część sucha, pod dachem. Taras jest tylko częściowo kryty. http://images34.fotosik.pl/18/d822540af8908196m.jpg nooo toz to kurde boisko ja nie chce kłasć płytek, jak znam życie, zawsze po kilku latach cos sie dzieje i nie mam zamiary potem tego zbijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 26.10.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No - instalacje troche przed a troche po tynkach - chyba tak to się robi?Okna maja być 19-20 listopada, więc czas mnie generalnie goni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Malmuc, taka droga ta barierka?? Bo ja też o takiej myślałam (noooo, podoba mi się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts