wiewióra1976 24.01.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 W jakiej cenie, że taka fajna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.01.2007 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 W jakiej cenie, że taka fajna? m2 za 210 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 25.01.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ale ładna fotka pojawiła się pod Twoim nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.01.2007 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ale ładna fotka pojawiła się pod Twoim nickiem Dzięki Kasiu Ma swoje latka, to pierwsze wakacje mojej córci, miała wtedy nad morzem swoje 1-e urodzinki. O ile dobrze pamietam w Twoim dzienniku widziałam zdjecie z nad morza Piotrusia, zaraz sobie przypomniałam o moim wypadzie z mezem i córa nad morze sprzed 4-ech lat. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 30.01.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Coś bredzą z tym kolorem okien. Jeśli okna są robione wg palety RAL, to co ma do tego "chodliwość" koloru. Wg mnie jeśli ktoś nie nierze drewnopodobnego, to najczęściej wybiera szary, a nie czerwony czy różowy.Problem jest taki, że Prezesunio nie robił takich okien, musi podzwonić, popytać.....Zapytaj się lepiej ile lat firma istnieje..... bo sam profil to dopiero połowa sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 31.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 No nareszcie!!! Gratuluję wyboru No i jest dobrze, okna zamówione, tylko czekać, aż będziecie sobie mogli przez nie spoglądać No to teraz może będziecie mieli chwilę spokoju. Teraz będą podłogi do obgadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.01.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ło matko! myślałam że z tych okien sie w życiu nie wygrzebiemy. A w ogóle to myślałam, ze zima bedę miała mnóstwo czasu na rozmyslanie o wnetrzach i w ogole o wszystkich dyrdymałach związanych z domem. Teraz predziuchno musze poustawiac sprzety w domu bo jak sie okienka wstawia to przyjdzie pan prondowy a kabelki, wiadomo muszą być w odpowiednich miejscach Już sie boje co bedzie dalej, bo jak ja bede tak sie we wszystko cyrtolic jak z tymi oknami to w koncu oszaleje, a mój mąż oszaleje przeze mnie. On to juz nie moze mnie słuchac, wydzwaniam tylko i marudze. Wiecie, ja mysle ze Ci od okien i rolet maja nas za nawiedzonych kurde ale to moje pieniądze i chyba mogę wymagać. O! np z Pania od rolet to ja sie spotkac nie moge bo chyba bym ja obiła co ja powiem to ona mówi ze sie nie da ale sie dało tylko czy człowiek musiał sie tyle wkurzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 31.01.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Masz rację malmuc płacisz i wymagasz!!!Powiedz mi czy mogłabyś wkleić Twoje rzuty, bo ja ich już długo nie widzę.Ciekawa jestem jak jest u was w środku.Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.01.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Masz rację malmuc płacisz i wymagasz!!! Powiedz mi czy mogłabyś wkleić Twoje rzuty, bo ja ich już długo nie widzę. Ciekawa jestem jak jest u was w środku. Pozdrawiam kasia Kasiu w mojej stopce www pomiedzy fotkami z budowy są rzuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 31.01.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Masz rację malmuc płacisz i wymagasz!!! Powiedz mi czy mogłabyś wkleić Twoje rzuty, bo ja ich już długo nie widzę. Ciekawa jestem jak jest u was w środku. Pozdrawiam kasia Kasiu w mojej stopce www pomiedzy fotkami z budowy są rzuty Ale ze mnie ślepak Już widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 31.01.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Gratulacje! Teraz uwijaj się z kredą po budowie i rysuj wszystko, by pan elektryk mógł działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 31.01.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Hehe, szare okna rulez!! Gratuluje i zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 31.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Malmuc, czy wasze pokoje na górze będą miały troszkę skosu? Bo nasze tak i właśnie zaczęłam myśleć jak to będzie z ociepleniem tego kawałka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.02.2007 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Hehe, szare okna rulez!! Gratuluje i zazdraszczam i srebrne rolety Wiewióra ty sie tylko teraz ze mnie nie śmiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.02.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Malmuc, czy wasze pokoje na górze będą miały troszkę skosu? Bo nasze tak i właśnie zaczęłam myśleć jak to będzie z ociepleniem tego kawałka... Absolutnie nie, zadnych skosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.02.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Malmuc, przeczytałam wreszcie twój dziennik, i widzę, że problemy takie jak wszędzie - od stresu z powodu wielkości domku po zrobieniu ław fundamentowych (co to za kurnik wyszedł ), po problemy z przekonaniem męża (mój to jest chyba najlepszy - nawet argumentów nie chce słuchać, zaczynam mówić, po czym on przerywa i mówi "tego nie bedzie i koniec" ale ja nie daję za wygraną!), na oknach kończąc (chociaż tutaj u nas jednak szybciej poszło) Kiedy bedą okna? Ile musicie czekać? Aha - kominek będziesz mieć przepiękny! Kurcze, pewnie sporo kosztuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.02.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam w skromnych progach mojego "kurnika" Na okienka kazali czekać maks 6 tygodni. Czy to długo ? W sprawie wkładu to sprawdzamy czy nie da sie czegoś z ceny urwać. W kazdym razie ten na zdjeciu o wymiarach 670x510 kosztuje 3100 netto, a wiec nasz jakies 300 zł wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 01.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Hehe, szare okna rulez!! Gratuluje i zazdraszczam i srebrne rolety Wiewióra ty sie tylko teraz ze mnie nie śmiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.02.2007 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Hehe, szare okna rulez!! Gratuluje i zazdraszczam i srebrne rolety Wiewióra ty sie tylko teraz ze mnie nie śmiej sie baba nie powstrzymala wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.02.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 o malmuc widzę, że w srodku nasze domki sa podobne? wiedziona Twoim przykładem rowniez dałam do wyceny pol szare pol biale. zobaczymy jaka będzie wycena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts