mayland 31.10.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 U mnie też kasa decyduje Decyzję o budowie podjęliśmy po to, aby poprawić dotychczasowe warunki życia. Zależało nam na wygodzie i przestrzeni, oraz na sąsiedztwie. Dlatego uciekamy na wieś, bliżej rodziny. I wszystko inne jest już mniej ważne. Jaki kamień, jakie okna, jakie podłogi itp... nie są w stanie umniejszyć nam tego zadowolenia z planowanej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.11.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Malmuc, to do zobaczenia za jakiś czas, działaj i głowa do góry. Tylko o mnie nie zapomnij Pozdrawiam serdecznie, pa, pa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.11.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 dokończę temat drzwi wew. z 600 zl zrobilo sie prawie 2000 tys na pytanie dlaczego co innego opowiadal kiedy dwukrotnie odwiedzilismy go w sklepie? metalowa listwa jest bardzo droga - stwierdził Pan rozumie wiec ze drzwi kosztują 600, a listwa 1200 super, bomba, dziękujemy Panu! i chyba wracam do tematu drzwi Dewro Millenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 04.11.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 i chyba wracam do tematu drzwi Dewro Millenium sprawdzałaś czas oczekiwania na te drzwi? poza tym na Dewro 2 tys raczej nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Muszę kupić 10szt drzwi wewnętrznych Licząc nawet po 1tys/drzwi to daje mi astronomiczna kwotę Nie będzie luksusów, oj nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.11.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 i chyba wracam do tematu drzwi Dewro Millenium sprawdzałaś czas oczekiwania na te drzwi? poza tym na Dewro 2 tys raczej nie wystarczy wystarczy:)ale nie na każdy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.11.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 i chyba wracam do tematu drzwi Dewro Millenium sprawdzałaś czas oczekiwania na te drzwi? poza tym na Dewro 2 tys raczej nie wystarczy miałam wycene 1100 netto, mowie o millenium bo ta seria z nowoczesnych wzorów jest chyba najtansza. Realizacja na luty albo raczej na marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 04.11.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 miałam wycene 1100 netto, mowie o millenium bo ta seria z nowoczesnych wzorów jest chyba najtansza. Realizacja na luty albo raczej na marzec mi podoba sie linia NOVA jak sprawdzalam wstepnie ceny - to kompletne drzwi (bez przeszkleń) kosztowały ponad 2 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.11.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 miałam wycene 1100 netto, mowie o millenium bo ta seria z nowoczesnych wzorów jest chyba najtansza. Realizacja na luty albo raczej na marzec mi podoba sie linia NOVA jak sprawdzalam wstepnie ceny - to kompletne drzwi (bez przeszkleń) kosztowały ponad 2 tys zgadza sie fasolko mnie tez podoba sie Nova, ale czułam pismo nosem i dlatego wysłałam zapytanie równiez o Millenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Malmuc, ale to millenium to chyba tylko skrzydło, bez ościeżnicy...ostatnio kupowałam Dewro i najtańsze były drzwi z linii standard, a i one kosztowały ok1500zł z ościeżnicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.11.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Malmuc, ale to millenium to chyba tylko skrzydło, bez ościeżnicy...ostatnio kupowałam Dewro i najtańsze były drzwi z linii standard, a i one kosztowały ok1500zł z ościeżnicą... Małżonek pytał tylko o linie Nova i Millenium, nie pametam ktory model z Millenium kosztowal cos troche ponad 700 zł (skrzydło). Nie moge teraz znaleźć tej wyceny znowu cos pokreciłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Na dnaich bedę wiedziała ile beda kosztowały te podstopnice z blachy kwasowej. Zamierzam kupić arkusze na składzie metali i odrazu mi tam potną na wymiar Nastepnie przykleimy kawałki blachy do betonu. Stolarz dorobi trepy i cokoły i chyba to by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.11.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Na dnaich bedę wiedziała ile beda kosztowały te podstopnice z blachy kwasowej. Zamierzam kupić arkusze na składzie metali i odrazu mi tam potną na wymiar koniecznie zdaj relacje mam nadzieje ze Tobie sie powiedzie, ja ostatnio za kazdym razem jak pytam o cene czuje się jakbym dostała pałą w glace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.11.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 a ja do znudzenia pokazuje naszą elewacje garazowy bałaganik nieaktualny http://images31.fotosik.pl/34/8c1b2fef60c13dc4med.jpg http://images32.fotosik.pl/34/8cea73e6c701c619med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Mnie ta elewacja wcale nie nudzi U mnie też ocieplają Pogoda się coś psuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.11.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Mnie ta elewacja wcale nie nudzi U mnie też ocieplają Pogoda się coś psuje... co znaczy psuje mróz, snieg? nic nie wiem ale jesli tak to chyba mam farta bo tam gdzie panowie robia od czoła domu mam juz dokonczone i został tylko ten kawalek nad garazem. Zamowilismy trochę opału zeby przepalac w domku, ciesze sie ze elewacja za nami, chociaz tak naprawde "schody" sie zaczną przy deskach na wiosnę ojjjjjjjj precyzja, cierpliwosc to nam bedzie baardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Robicie w tym roku tynk jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.11.2007 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Robicie w tym roku tynk jeszcze? nie, mam juz dość scigania sie z czasem, pogodą myslelismy zeby moze zrobic tylko garaz,ale to chyba tez odpuscimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja też chyba nie dam rady. Szkoda, bo rusztowania już rozstawione to mogliby skończyć. U teściów skończyli w ubiegłym tygodniu. Chyba w ostatniej chwili bo teraz jest już u mnie -3 stopnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.11.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 knock knock a co tam u pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts