malmuc 08.11.2007 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 knock knock a co tam u pani czaaaaaaaaaaaaaarna dziura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.11.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 knock knock a co tam u pani czaaaaaaaaaaaaaarna dziura eeeeee nic kompletnie coś mi się wydaje, że testujesz nas na wytrzymałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 knock knock a co tam u pani czaaaaaaaaaaaaaarna dziura eeeeee nic kompletnie coś mi się wydaje, że testujesz nas na wytrzymałość no niestety jak se sami nie zrobimy to psinco miec bedziemy a nie ma czasu przez weekend bedziemy malowac w kuchni strasznie jestem ciekawa jak wyjda te farby, kupowane z próbnika moga wyglądać inaczej na wiekszej powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.11.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 witajcie kobitki wystartowaliśmy dzisiaj z ociepleniem (zobaczymy co na to pogoda) i pojawilo sie pytanie - jaki wysoki ma być cokół i ile cofnięty w stosunku do elewacji? zgłupiałam, bo się nie przygotowałam do tego tematu napiszcie jak to jest u Was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 witajcie kobitki wystartowaliśmy dzisiaj z ociepleniem (zobaczymy co na to pogoda) i pojawilo sie pytanie - jaki wysoki ma być cokół i ile cofnięty w stosunku do elewacji? zgłupiałam, bo się nie przygotowałam do tego tematu napiszcie jak to jest u Was pozdrawiam no ja wypowiadac sie nie powinnam bo ja mam elewacje cofnieta wzgledem cokołu zauwazylam jednak ze dosyc wysokie cokoły są brzydkie tzn mi sie nie podobają jesli bedzie niski to musisz tak zorganizowac obejscie zeby odbijający sie deszcz od ziemi nie brudził tynku. Z czego planujesz zrobic cokoł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.11.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 witajcie kobitki wystartowaliśmy dzisiaj z ociepleniem (zobaczymy co na to pogoda) i pojawilo sie pytanie - jaki wysoki ma być cokół i ile cofnięty w stosunku do elewacji? zgłupiałam, bo się nie przygotowałam do tego tematu napiszcie jak to jest u Was pozdrawiam no ja wypowiadac sie nie powinnam bo ja mam elewacje cofnieta wzgledem cokołu zauwazylam jednak ze dosyc wysokie cokoły są brzydkie tzn mi sie nie podobają jesli bedzie niski to musisz tak zorganizowac obejscie zeby odbijający sie deszcz od ziemi nie brudził tynku. Z czego planujesz zrobic cokoł? wstepnie zaplanowaliśmy cokół ok 40 cm, cofniety o 5 cm wzgledem elewacji ale zastanawiam się czy to wystarczy jesli chodzi o materiał na cokół to wciąż walczę szukam fajnych płytek klinkierowych na cokół, ganek i przednią ścianę garazu chciałabym takie ręcznie formowane i nie iem wciąż czy ciemne czy jasne ? generalnie nastawiona byłam na crh klinkier ale ostatnio znalazlam firmę KMK-Klinkier (http://www.kmk-klinkier.pl/) - mają 60 rodzajów płytek elewacyjnych no i teraz jak tu się zdecydować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.11.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 malmuc mam prośbęczy mogę w twoim wątku małą "prywatę" zrobić?potrzebuję konsultacji w sprawie mojego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 malmuc mam prośbę czy mogę w twoim wątku małą "prywatę" zrobić? potrzebuję konsultacji w sprawie mojego salonu zapraszam, koniecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.11.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ok, dziewczyny mam do Was ogromną prośbę oto nasz salon http://www.fasola25.republika.pl/wnetrza/ola/salon.jpg lada moment będziemy robić wwyleki i muszę zdecydować jaka podłoga gdzie będzie kuchnia i hol będą w jakimś jasnym gresie w części salonu chciałabym zrobić drenianą podłogę, jednak ze względu na ogrzewanie podłogowe w drewnie może być tylko część salonu, reszta w tym samym gresie co kuchnia i hol i teraz pytanie: jak i gdzie ulożyć to drewno? - robić tzw. dywan z drewna w środku? zostawiając po ok 1-1,5 m gresu dookoła? - a może zrobić pas drewna wzdłuż pokoju? - albo na szerokość ściany z kominkiem? (kominek jest na ścianie oddzielającej kuchnię) co Wy na to? pozdrawiam dziękuję malmuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Pierwsze chciałam powiedziec :pas na szerokosc sciany kominkowej, ale pytanie czy przed kominkiem tez dajesz płytki? poza tym tak patrze ze ten pas na szerokosc sciany nie pokrywa sie z szrokoscia okien na przeciwległej scianie to tak na gorąco myslimy dalej a jesli chodzi o klinkier, masz cennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 sorki juz widze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.11.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Pierwsze chciałam powiedziec :pas na szerokosc sciany kominkowej, ale pytanie czy przed kominkiem tez dajesz płytki? wtedy nie dałabym plytek pod wkładem kominkowym bedzie prawdopodobnie półka i mam nadzieję, że to wystarczy znajomy przy kominku, na parkiecie połozył sobie szybę - wygląda to fajnie i nie zaslania parkietu poza tym tak patrze ze ten pas na szerokosc sciany nie pokrywa sie z szrokoscia okien na przeciwległej scianie no właśnie - z niczym się nie pokrywa a jesli chodzi o klinkier, masz cennik? nie mam cenników - nie mam już do tego siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ktore z tych duzych okien bedzie wyjsciem na taras? czy moze ktores jest typu FIX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ktore z tych duzych okien bedzie wyjsciem na taras? czy moze ktores jest typu FIX? w tym "poczwórnym" dwa srodkowe skrzydła rozsuwają się na boki w potrójnym środkowe przesuwa się na prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.11.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 w pierwszej chwili pomyslaalm tak samo jak malmucowa, ale mam te same zastrzezenia co ona. A moze zrobic pas drewna na wprost tv? na szerokosc dwoch okien naprzeciwległych? wychodzi symetrycznie po obu stronach plazmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.11.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 w pierwszej chwili pomyslaalm tak samo jak malmucowa, ale mam te same zastrzezenia co ona. A moze zrobic pas drewna na wprost tv? na szerokosc dwoch okien naprzeciwległych? wychodzi symetrycznie po obu stronach plazmy. taki pomysł tez miałam, ale chcialam zrobić drewno na szerokość sciany z TV i nie przejmować się oknami wtedy siedzi sie na kanapie z nogami na drewnie i stół tez stoi na drewnie jednocześnie wejscie przez szerokie "poczwórne" drzwi tarasowe jest chronione gresem boje sie tylko, że przez taki układ pokój bedzie sie wydawał strasznie wąski i długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 pas od plazmy w kierunku przeciwległego okna, alee nie do samego konca. Gdyby deski zaczynaly sie od schodow i konczyly w takim miejscu zeby pas plytek przed kominkiem byl tak samo szeroki jak ten pod jednym i drugim oknem. Mamy wiec leżące U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.11.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ooooooooo w takim samym czasie pisalysmy No wlasnie Fasolko napisz ile ten pasek miałby szerokosci, a wrazenie chudego dlugiego straci sie jesli spokojnie zmiesci sie na nim wypoczynek i stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.11.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 pas od plazmy w kierunku przeciwległego okna, alee nie do samego konca. Gdyby deski zaczynaly sie od schodow i konczyly w takim miejscu zeby pas plytek przed kominkiem byl tak samo szeroki jak ten pod jednym i drugim oknem. Mamy wiec leżące U eeeeeeeeeeeee nie do końca rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ooooooooo w takim samym czasie pisalysmy No wlasnie Fasolko napisz ile ten pasek miałby szerokosci, a wrazenie chudego dlugiego straci sie jesli spokojnie zmiesci sie na nim wypoczynek i stół schody mają szerokość 1 m a ciagnąc drewno na całej szerokości sciany z TV to od drewna do kominka byłoby troszke mniej niż metr, chyba ok 80 cm - może nie byłoby to zbyt widoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts