malmuc 13.11.2007 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 te marczenko to ja juz mam, podczas szukania balustrady go namierzyłam ale ten daszek z drewienkiem to kurcze chodził mi po głowce a tu proszę BĘC Ola mi go podaje na tacy myślę jednak ze belki polozne w poprzek u mnie będą łatwiejsze do zrobienia, opre je na scianie garazu i domu tak se myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Bardzo ładny ten daszek. Obawiałabym się, że ciagle bedzie brudny i by mnie to denerwowało U mnie wykluczony bo cały śnieg z krokwy koszowej by na niego spadał. Wiele czasu by nie przetrwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No teraz jak juz są meble w kuchni to możecie mieszkać całą parą Ale Wam dobrze.... Budowa za Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.11.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No teraz jak juz są meble w kuchni to możecie mieszkać całą parą Ale Wam dobrze.... Budowa za Wami. my tak troche w złej kolejnosci kuchnia jest, ale w domu jeszcze bedzie sie murowalo co nieco, lazienki sie koncza, spizarka do wytynkowania najgorsza nasza zmora balustrada jeszcze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 14.11.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 podobaja mi się takie daszki z drewnem http://www.fasola25.republika.pl/wnetrza/domuratora/image086.jpg Oooo .. cosik takiego jak ma być u nas. Tyle że te poziome belki mają się wspierać na trzech ( może czterech ) słupach drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.11.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 No teraz jak juz są meble w kuchni to możecie mieszkać całą parą Ale Wam dobrze.... Budowa za Wami. my tak troche w złej kolejnosci kuchnia jest, ale w domu jeszcze bedzie sie murowalo co nieco, lazienki sie koncza, spizarka do wytynkowania najgorsza nasza zmora balustrada jeszcze przed nami he he a ja chyba balustradę sobie już wymyśliłam, ale nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.11.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 he he a ja chyba balustradę sobie już wymyśliłam, ale nic nie powiem mój małzonek wlasnie wyrysowal balustradke na pietrze patrze patrze przeciez ja to samo pokazywalam ze 2 miesiace temu i nie chcial o tym pomyśle słuchać mówi ze musial to przetrawic Editta nie drocz sie, pokaż co tam wymyśliłaś byle tanie to było bo ja mam bardzo proste pomysłe tyle ze cholera jakieś drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.11.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 he he a ja chyba balustradę sobie już wymyśliłam, ale nic nie powiem mój małzonek wlasnie wyrysowal balustradke na pietrze patrze patrze przeciez ja to samo pokazywalam ze 2 miesiace temu i nie chcial o tym pomyśle słuchać mówi ze musial to przetrawic Editta nie drocz sie, pokaż co tam wymyśliłaś byle tanie to było bo ja mam bardzo proste pomysłe tyle ze cholera jakieś drogie myślę, że będzie taniej. niestety nie potrafię jej wyrysować, do tego nie wiem jak będzie wyglądać sprawa montażu (to już wojtka bajka). będzie prosta, jedna szeroka decha + to na górze pod rękę chyba zobaczymy jak wyjdą schody, czy będzie pasować u ciebie raczej by nie pasowało. ale za to w mieszkaniu, które remontujemy w krakowie są podobne schody. ciekawe jaką barierkę wymyśliła tam pani architekt może wojtek nawet już ją zamówił. zapytam. a jak będzie gotowa wkleję fotkę (jeśli chcesz of course) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.11.2007 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 zapytaj zapytajwidzialam te schody w rem. mieszkaniubo porecz na schodach zlece, a na gorze sami chcemy zrobic balustradenie bedzie to kontynuacja balustrady na schodach, ale dobrze by było żeby sie nie gryzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 14.11.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 aaa rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 17.11.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 co tu tak cicho?może szykuje się jakaś niespodzianka zdjeciowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 18.11.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 podobaja mi się takie daszki z drewnem http://www.fasola25.republika.pl/wnetrza/domuratora/image086.jpg to mój daszek!!!! musze go miec! Ola masz wieksze zdjecie tego daszku? albo wiecej ? o tak, piękny ci on. Ale - zawsze jakieś ale - podobny daszek mam nad wejściem do biura. I on (ma jakieś 8 miesięcy) b.szybko i brzydko się ubrudził. Tzn, pokrywa się taką zieloną/burą mazią miejscami - tam gdzie pewnie zbiera się trochę wody. I przyklejają się liście i inne przywiane wiatrem ... Trzeba od razu obmysleć plan regularnego mycia takiego daszku (dostęp, wysokość itp.) Malmuc, Melduję się po urlopowej przerwie - od razu przygnałam tu, i oczywiście, jak zawsze, ciekawa dyskusja i piękne zdjęcia! Kuchnia - oj, no super jest już teraz, a co to będzie jak zalśni pełnym blaskiem! I kolory na ściany wybrałaś piękne! Żeby nie przesłodzić, extrrrrrrrrrrrrrrrra! Co do malowania - nie wiem czy już jesteś na 100% zdecydowana na rodzaj farb - my, idąc za radą Pana malującego, wybraliśmy farby Para. Kolory dość zgodne z próbnikami. Ładnie nasycone. Za farby na parter i piętro i korytarz na dole (ca 240 m2 po podłodze - niestety, nie wiem ile to było metrów2 powierzchni ścian i sufitów) zapłaciliśmy 4000 brutto. W tym są najdroższe łazienkowe (do szorowania) trochę średniodrogich (ciemniejsze kolory) i wszystkie jasne kolory - wersja najtańsza. Pozdrawiam, i czekam na zdjęcia kuchni!!!! dawaj jeszcze!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.11.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Malmuc, Melduję się po urlopowej przerwie no! myślałam już że sie nie doczekam Co do malowania - nie wiem czy już jesteś na 100% zdecydowana na rodzaj farb - my, idąc za radą Pana malującego, wybraliśmy farby Para. Kolory dość zgodne z próbnikami. Ładnie nasycone. Za farby na parter i piętro i korytarz na dole (ca 240 m2 po podłodze - niestety, nie wiem ile to było metrów2 powierzchni ścian i sufitów) zapłaciliśmy 4000 brutto. W tym są najdroższe łazienkowe (do szorowania) trochę średniodrogich (ciemniejsze kolory) i wszystkie jasne kolory - wersja najtańsza. nie wiem nic o farbach PARA są droższe od Tikkurla? musze poszperac o nich cos w necie, lece zobaczyc jak u ciebie to wygląda kojarze ciemny kolor w pokoju najstarszego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.11.2007 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 co tu tak cicho? może szykuje się jakaś niespodzianka zdjeciowa? czuję sie przywołana do tablicy http://images33.fotosik.pl/48/d48687da717a4cd4.jpg miało być karo, ale nie jest http://images34.fotosik.pl/48/3369c733127f9be5med.jpg i jeszcze kuchnia http://images32.fotosik.pl/43/3ba33dd97dcd39eemed.jpg http://images27.fotosik.pl/111/3f72006c86274facmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 18.11.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 no cudnie wyszło nie lubie karo - więc łazienka b.mi się podoba nie rozumiem tylko dlaczego tak bardzo balas się kuchni? wygląda wszystko b.dobrze super dopasowałaś kolor zlewu do blatu napisz jakie planujesz oswietlenie blatu (to na scianie miedzy oknami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 18.11.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 a, i napisz jeszcze jaką masz odleglosc midzy wyspą a ścianą z piekarnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Malmuc ja mam teraz takie witrynki w szkle (bardziej poziome) i jestem bardzo zadowolona. Chcę to powtórzyc w nowym domu w kuchni również Mam nadzieję, ze i Ty będziesz ze swoich zadowolona Jaki masz blat w kuchni? Z czego jest wykonany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 a, i napisz jeszcze jaką masz odleglosc midzy wyspą a ścianą z piekarnikiemno właśnie, ja też poproszę bo mi pany od kuchni wmawiają, że se ne da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Malmuc, Melduję się po urlopowej przerwie no! myślałam już że sie nie doczekam Co do malowania - nie wiem czy już jesteś na 100% zdecydowana na rodzaj farb - my, idąc za radą Pana malującego, wybraliśmy farby Para. Kolory dość zgodne z próbnikami. Ładnie nasycone. Za farby na parter i piętro i korytarz na dole (ca 240 m2 po podłodze - niestety, nie wiem ile to było metrów2 powierzchni ścian i sufitów) zapłaciliśmy 4000 brutto. W tym są najdroższe łazienkowe (do szorowania) trochę średniodrogich (ciemniejsze kolory) i wszystkie jasne kolory - wersja najtańsza. nie wiem nic o farbach PARA są droższe od Tikkurla? musze poszperac o nich cos w necie, lece zobaczyc jak u ciebie to wygląda kojarze ciemny kolor w pokoju najstarszego syna Farby Para to pierwsza liga!!! To najlepsze farby z jakimi się spotkałam. Siostra ma pomalowany nimi domek. Przy małych dzieciakach na okragło szoruje ściany. Łatwo się myje i wszystko schodzi, oprócz farby Niestety te kanadyjskie farby nie są tanie ale ma to przełozenie na jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.11.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 a, i napisz jeszcze jaką masz odleglosc midzy wyspą a ścianą z piekarnikiem kurcze nie wiem jak jest w koncu w projekcie mam 115 cm na moich rysunkach 110 a po głowie chodzi mi że jest 120 bede musiała to zmierzyc to osobiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts