Rom 24.11.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 malmuc opowiadaj o swoich jak wypadł chrzest nocny??Fajnie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.11.2007 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Gratuluję!!!! Jak pierwsze wrażenia? fajowo!!! biorąc pod uwagę, że woda jest wciąż tylko w kotłowni kibelka wciaz nie ma a na podlogach beton ale rano kiedy otworzyłam oczy spojrzałam w mój niepomalownay sufit i pomyślalam "rety! mój dom, spalam w swoim domku ! " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Gratuluję!!!! Jak pierwsze wrażenia? fajowo!!! biorąc pod uwagę, że woda jest wciąż tylko w kotłowni kibelka wciaz nie ma a na podlogach beton ale rano kiedy otworzyłam oczy spojrzałam w mój niepomalownay sufit i pomyślalam "rety! mój dom, spalam w swoim domku ! " ja też pamiętam swoja pierwszą noc w domu. Do północy montowałem okna a potem padłem nieżywy i nic nie pamiętam Gratulki z okazji pierwszej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.11.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 malmuc opowiadaj o swoich jak wypadł chrzest nocny?? Fajnie było? hej szczegółów nie zdradzę W domku jest cieplutko, a to o tej porze roku najwazniejsze Pomysl o spanku w domku wziął sie stad, że bylismy wczoraj na imprezce. W sumie okazalo sie, że to był bardzo dobry pomysł bo w nocy byla okropna mgla, jechalam z nosem przy szybie i chyba 20km/h , nie wyobrazam sobie w taką pogode wracac do domu 60 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Gosiu, to super! A mi nadal brakuje Twojego dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Gosiu, to super! A mi nadal brakuje Twojego dziennika... No ja już na temat dziennika się nie wypowiadam bo malmuc pozostaje niewzruszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.11.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Gosiu, to super! A mi nadal brakuje Twojego dziennika... No ja już na temat dziennika się nie wypowiadam bo malmuc pozostaje niewzruszona chyba raczej leniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.11.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 i nie wiem co gorsze: niewzruszona czy leniwa? A może jak tak prosić będziemy to i doczekamy się wznowienia? Może w Galerii Zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 i nie wiem co gorsze: niewzruszona czy leniwa? A może jak tak prosić będziemy to i doczekamy się wznowienia? Może w Galerii Zdjęć? malmuc plisssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.11.2007 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 i co ja mam teraz zrobic? pomysle, pomysle jak sie pozbieram i znajde troche czasu to ostatnie to chyba za lat dziesiec to reaktywuje swoj dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 no to trzymamy Cię za słowo pamiętaj że obiecałaś a jak nie to wypomnę Ci to za 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ale ci dobrze ciepło w domu?...echhh a zdjęcia łazienki masz? jak masz to wklej plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.11.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ale ci dobrze ciepło w domu?...echhh a zdjęcia łazienki masz? jak masz to wklej plissss nie mam nie zabraliśmy aparatu w tym tygodniu myślę że powiesimy miski wc, moze umywalki i wtedy zrobie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 łądnie to tak nie brać aparatu jak czytelnicy czekaja...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ale ci dobrze ciepło w domu?...echhh a zdjęcia łazienki masz? jak masz to wklej plissss nie mam nie zabraliśmy aparatu w tym tygodniu myślę że powiesimy miski wc, moze umywalki i wtedy zrobie zdjecia to kidy przeprowadzka? w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.11.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Rom napisał: łądnie to tak nie brać aparatu jak czytelnicy czekaja...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Malmuc co znów wymyśliłaś? Ja ciagle szukam pomysłu na wykończenie klatki schodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 mayland fajna liczba postów ....3333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.11.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 O faktycznie, nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 oj i zepsułaś już nie ma samych trójek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts