mayland 03.12.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Znika wszystko pomalutku Szkoda Aż ja zaczynam myśleć czy zamieszczać zdjecia bo jakiś powód tych zniknięć napewno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 03.12.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 sa nowe zdjecia we wnetrzach w wątku o umywalkach o tu http://forum.muratordom.pl/umywalka-blatowa-montaz,t118496.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Fasolko ale wyszperałaś Dzięki Malmuc ciekawa łazieneczka się zapowiada Ja na dół chyba musze kupić wpuszczaną umywalkę bo nablaowa bedzie za wysoko. Obecnie mam ośmiokątną akrylową własnie wpuszczaną w blat. jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.12.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 eeeeeeeee dziewczyny przeciez te umywalki pokazywalam juz dawno chyba ze to było w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 04.12.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 dziewczyny jakie macie fugi (czy epoksydowe?)ja wreszcie znalazłam umywalkę, która mi pasuje wielkością do mojej mikrołazienki....http://www.espace-chauffage.com/images/photos/lavabo-pure-basic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 eeeeeeeee dziewczyny przeciez te umywalki pokazywalam juz dawno chyba ze to było w dzienniku a pewnie że było ja pamiętam a jak ktoś nie widział to znaczy że nie uważał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzień dobry Przyszłam się przywitać i mam nadzieję, że psami nie poszczujesz Jak spojrzałam na Twoje umywalki w w wątku o tychże, to mnie zatkało - super się zapowiada!!! Blat pod jest po prostu świetny - powiedz co to jest?? I małe pytanko, bo ja nie w temacie - czy gdzieś jest dostępny dla zwykłych śmiertelników Twój Dziennik...? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 04.12.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Moja Droga,witam witam.Mozesz nakreslic wymiary swojej zielonej lazienki.Tez chcialabym taki prysznic (mniej sprzatania), ale u mnie wyjscie spod niego wychodzi dokladnie na wc, wiec chyba jestem zdana na drzwi kabinowe takie ze szkla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 04.12.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 dziewczyny jakie macie fugi (czy epoksydowe?) ja wreszcie znalazłam umywalkę, która mi pasuje wielkością do mojej mikrołazienki.... http://www.espace-chauffage.com/images/photos/lavabo-pure-basic.jpg Xena, ale sie zakamuflowalas mowisz o tej mikrolazience przy kuchni? umywalka wyglada super, napisz co to takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 04.12.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 fasolko to jest villeroy boch seria pure basic. szukam teraz na niego najlepszej ceny i pytam tych co maja tego producenta ceramike - warto dac 150zeta wiecej za te superbajery powłoki jakies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.12.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 fasolko to jest villeroy boch seria pure basic. szukam teraz na niego najlepszej ceny i pytam tych co maja tego producenta ceramike - warto dac 150zeta wiecej za te superbajery powłoki jakies? boska jest! nie wiem jakim cudem ja przeoczyłam. Szukałam takiej małej fikusnej umywalki, ta w zasadzie jest idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 04.12.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 fasolko to jest villeroy boch seria pure basic. szukam teraz na niego najlepszej ceny i pytam tych co maja tego producenta ceramike - warto dac 150zeta wiecej za te superbajery powłoki jakies? aaaa, no widzisz, ja jakos villeroy'a nie ogladalam upatrzylas sobie ta malutka 35 cm? i gdzie znalazlas najtaniej? musze tez chyba sie zaczac porzadnie rozgladac za ceramika, brakuje mi jeszcze wc, bidetu i duzej umywalki (albo 2 mniejszych) a z takich kanciastych to b.lubie serie joop! keramag'a no i oczywiscie duravit vero (to moj typ ) - tylko ceny mnie zabijają jak na razie najniższe ceny znalazłam na http://www.swiatlazienek.pl ale to takie wstepne szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.12.2007 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 dziewczyny jakie macie fugi (czy epoksydowe?) ja wreszcie znalazłam umywalkę, która mi pasuje wielkością do mojej mikrołazienki.... http://www.espace-chauffage.com/images/photos/lavabo-pure-basic.jpg no czesc kochana juz mnie martwiła ta cisza nie mam fug epoksydwych, kupiłam poprostu elastyczne jakos tak w kazdym sklepie mowiono ze epoksydowe do domu to przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.12.2007 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 eeeeeeeee dziewczyny przeciez te umywalki pokazywalam juz dawno chyba ze to było w dzienniku a pewnie że było ja pamiętam a jak ktoś nie widział to znaczy że nie uważał piątka z plusem Dzień dobry Przyszłam się przywitać i mam nadzieję, że psami nie poszczujesz Jak spojrzałam na Twoje umywalki w w wątku o tychże, to mnie zatkało - super się zapowiada!!! Blat pod jest po prostu świetny - powiedz co to jest?? I małe pytanko, bo ja nie w temacie - czy gdzieś jest dostępny dla zwykłych śmiertelników Twój Dziennik...? Pozdrawiam hej hej tak sobie mysle, ze chyba zołza ze mnie gdzies tu wylezc musiala skoro braza o szczuciu pisze blacik jest naszej roboty, wrrrrrróć roboty męża (wygląda jak litera L, jedna stopa jest z bloczków ytongowych, a z drugiej strony poprostu dochodzi do sciany, sam blat to plyta osb i kg) jesli inetersuje Cie wiecej zdjec z realizacji to wstawię a blacik jest nawet zafugowany i jak niektórzy sie domyslają fuga jest szara dziennik sie zlikwidował, juz obiecywalam go reaktywować, ale cos czasu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.12.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 wstawiaj, wstawiajciekawa jestem tej łazienkia co z kominkiem?wstaw jakieś zdjęcia, bo mnie ciekawość zeźre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.12.2007 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 fasolko to jest villeroy boch seria pure basic. szukam teraz na niego najlepszej ceny i pytam tych co maja tego producenta ceramike - warto dac 150zeta wiecej za te superbajery powłoki jakies? aaaa, no widzisz, ja jakos villeroy'a nie ogladalam upatrzylas sobie ta malutka 35 cm? i gdzie znalazlas najtaniej? musze tez chyba sie zaczac porzadnie rozgladac za ceramika, brakuje mi jeszcze wc, bidetu i duzej umywalki (albo 2 mniejszych) a z takich kanciastych to b.lubie serie joop! keramag'a no i oczywiscie duravit vero (to moj typ ) - tylko ceny mnie zabijają jak na razie najniższe ceny znalazłam na http://www.swiatlazienek.pl ale to takie wstepne szukanie ile to cudo kosztuje? wiecie co? ja przesadzilam z tą umywalką HALL smiało weszloby mi tam 35 cm ale odwrotu nie ma, wlasnie mojej hall wybili dziure pod baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ja musze obudować umywalkę i pralkę Juz o tym dyskutowałam i wiekszość jest za obudową z drewna. Nie wiem tylko czy znajdę kogoś kto mi to wykona z egzotyka Jesli nie znajdę to muszę obudować podobnie jak Wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.12.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 wybrałam 50-tkę- ma to byc normalna regularna umywalka, a 50tka jets ok - z racji tego , ze jest głeboka....w detalu chyba z 1000zł ale mam "szczfany" pomysł, zeby mnie to kosztowało duzo mniej :L) (na legalu oczywiście:)Malmucka widze, że niedługo przeprowadzkaco do fug - tez mi się wydaje, ze epoksydowe to leciutka przesada...tylko że ja mam wszystkie płytki białe....ale podobno mozna to czyms konserwować - malmuc konserwowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.12.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 wybrałam 50-tkę- ma to byc normalna regularna umywalka, a 50tka jets ok - z racji tego , ze jest głeboka.... w detalu chyba z 1000zł ale mam "szczfany" pomysł, zeby mnie to kosztowało duzo mniej :L) (na legalu oczywiście:) Malmucka widze, że niedługo przeprowadzka co do fug - tez mi się wydaje, ze epoksydowe to leciutka przesada...tylko że ja mam wszystkie płytki białe....ale podobno mozna to czyms konserwować - malmuc konserwowałaś? no właśnie miałam zapodać pytanko: czym zaimpregnować fugi chce to zrobic w lazienkach i na tych szarych na parterze, ale jak? pedzelkiem? czy poprostu wylać impregnat na calosc podlogi i dokladnie rozetrzeć ? no i jaki impregnat? sopro? mnóstwo pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.12.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Pędzlem po czystych i suchcyh fugachmapei i sopro tak mi powiedzieli.a plytki klejone mialas na co i fugi jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts