Xena z Xsary 04.12.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Pędzlem po czystych i suchcyh fugachmapei i sopro tak mi powiedzieli.a plytki klejone mialas na co i fugi jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 A czy ja o zołzie wspominałam Tak na wszelki wypadek o tym szczuciu ... no bo to wlazłam prawie pod koniec i jeszcze pytania zadaję!!! Ale te umywalki mi się chol... spodobały. Płyta osb i ytong, mówisz. A jaki to konkretnie kolor jest? Zdjęć fajnych wnętrz nigdy za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.12.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 A czy ja o zołzie wspominałam Tak na wszelki wypadek o tym szczuciu ... no bo to wlazłam prawie pod koniec i jeszcze pytania zadaję!!! Ale te umywalki mi się chol... spodobały. Płyta osb i ytong, mówisz. A jaki to konkretnie kolor jest? Zdjęć fajnych wnętrz nigdy za dużo braza prosze Cie! jaki koniec ? najwieksze strupy jeszcze przede mną pogrzebię w zdjeciach i cosik wstawię pytaj, a ja będę odpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.12.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Pędzlem po czystych i suchcyh fugach mapei i sopro tak mi powiedzieli. a plytki klejone mialas na co i fugi jakie? ja kleilam na klej elastyczny MIRA i tej samej firmy byly fugi te ciemniejsze do bani ten blacik o ktorym mowa wyzej, geberit i obudowa wanny byl pozbawiany fug, wyszlo jakies niewiadomo co fugowalismy wiec powtornie powinam wiec szukac do impregancji cos z tej samej firmy? i zastanawiam sie czy powinnam przmyc podloge najpierw wodą z jakims plynem? czy samą wodą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.12.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 wstawiaj, wstawiaj ciekawa jestem tej łazienki a co z kominkiem? wstaw jakieś zdjęcia, bo mnie ciekawość zeźre... ło rety zaraz polecą w moja stronę epitety ni mom zdjeć no ni mom z kominkiem nie ruszylismy jeszcze, jakas taka mala laba zapanowala u nas w najblizszym czasie chyba pomaluje sciany i sufity w lazienkach, a małż zamontuje reszte ceramiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.12.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 to jak pomalujecie te sufity to dawaj zdjęcia. A co bedzie na podłodze poza płytkami? Już masz położone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.12.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 to jak pomalujecie te sufity to dawaj zdjęcia. A co bedzie na podłodze poza płytkami? Już masz położone? jesli chodzi o lazienki to szukam kolorku takiegi samego na sufit i sciane, ale nie chce czystej bieli na dole myslalam o czyms lekko szarym, a na góre nie mam pomysłu nie mam kupionych podlog, nie moge sie zdecydowac na kolor na gore pojdzie panel, nie ma teraz szans na drewno zalezy mi na drzwiach i podlodze na parter (cos do samodzielnego ułożenia, deska 3-warstwowa) jutro bede gadac z kolesiem od Dewro w lazienkach D704 w pokojach D801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 04.12.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 aha, zapomnialam o fanfarach. Kuchnia Ci wyszla dziołcho za***ista. No, serio. Ja nie jestem taka wytrwała. Nigdy bym nie wpadła na taki pomysł, żeby mieć dwa kolory szafek. Ciekawa jestem kominka, czy będzie równie śliczny jak kuchnia. Jeśli tak, to padne trupem. Z zazdrości oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLWKA 04.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jak masz pytania na temat podlog drewnianych i paneli, to pytaj. Moj malzonek jest specem w tej dziedzinie. Sypnie Ci cena i wlasciwosciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.12.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Gosiu, jaka jest u Ciebie szerokość schodów? Jeśli możesz podaj mi zarówno szerokość stopni, jak i długość ściany, przy której są schody. Dziękuję i pozdrawiam na dziennik cierpliwie czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.12.2007 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Gosiu, jaka jest u Ciebie szerokość schodów? Jeśli możesz podaj mi zarówno szerokość stopni, jak i długość ściany, przy której są schody. Dziękuję i pozdrawiam na dziennik cierpliwie czekam... jutro wszystko co do cm zmierze i napiszę słowo harcerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.12.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Jutro? I nie bedę czekała jak kiedyś na zdjęcie drzwi zewnętrznych? I tak bym poczekała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.12.2007 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 for braza http://images13.fotosik.pl/64/96d1dab4697f3e78.jpg http://images21.fotosik.pl/390/3c863164229988b9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 malmuc mam takie pytanie: nie powinien byc ten blat na środku między umywalkami jakoś podparty? Czy nie będzie niebezpieczeństwa że sie jakoś będzie uginać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Malmuc dzięki!! Naprawdę fajnie to wygląda. Powiedz mi czym są wykończon te płyty? Czyje to płytki? Pozwolę sobie Twoje własne, osobiste zdjęcie wkleić http://images34.fotosik.pl/67/fe5c83b8e1a39eeamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Malmucowa wydrukowałam sobie tę obudowę Będę robić taką samą do zabudowy pralki i wpuszczenia umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.12.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 malmuc mam takie pytanie: nie powinien byc ten blat na środku między umywalkami jakoś podparty? Czy nie będzie niebezpieczeństwa że sie jakoś będzie uginać?? widzisz od przodu te cienką piskę? to kątownik, baaardzo porzadny spiera sie na stopie po lewej i na parapecie po prawej. blat testowany, małżonek lazil po nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.12.2007 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 braza to są plytki baldecor seria TOKIO, zrobie dzis wiecej zdjec i wieczorkiem wstawie Malmucowa wydrukowałam sobie tę obudowę Będę robić taką samą do zabudowy pralki i wpuszczenia umywalki po drugiej stronie lazienki zrobilam wneke na pralkę, tez scianke z plyt KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 no co ty????? takie to mocne???? to jestem spokojny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.12.2007 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 no co ty????? takie to mocne???? to jestem spokojny:) blacik ani drgnął braza takie kolorki ma ta seria, to jest kawalek kibelka za scianką z lustrem http://images13.fotosik.pl/77/84efd2f0b3de751emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts