malmuc 11.12.2007 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 no własnie jak byłam w Dewro Pan mówił, że forniruja tez sciany i w styczniu bedzie miał tak zrobiona jedna scianie w sklepie. Chcialam pod telewizor jak Ola, ale małż sie skrzywił zobaczymy zobaczymy aha! koles nie chcial powiedzic ile to kosztuje, ale w koncu wydębilam ze cos ok 300 za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.12.2007 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 czy ja sie chwaliłam ze wplaciłam zaliczke na drzwi wew? nic tylko czekac do maja ciekawe jak wyjdzie uslojenie debu w poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.12.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 a ja widzialam ze na takich scianach czasem kladą panele, deski barlineckie, albo nawet parkiet? też o tym pomyslałam i moze cos takiego "trzasnę" sobie w małym wc - tam na podłodze będzie desta 3 warstw. i może tą samą położę na ścianie ??? jeszcze nie wiem ale ten panel pod tv to wolałabym z takim ładnym, mocnym usłojeniem w całości bez podzialow na klepki aaaa, i jeszcze jedno barlinek ma w swojej ofercie nowiość - merbau 1 lamelowy - oj cudnie wygląda (i kosztuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.12.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 fasolka jak ostatnio chodzilam z podlogami to prawie kazdy sklep psioczyl na barlinek, wrecz wycofuja sie z jego sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.12.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 fasolka jak ostatnio chodzilam z podlogami to prawie kazdy sklep psioczyl na barlinek, wrecz wycofuja sie z jego sprzedazy wiem wiem, barlinka na pewno nie kupimy (wybraliśmy juz karsha) ale ten 1 lamelowy merbau jest naprawde piekny - może na ścianie llepiej by cie sprawowal niz na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.12.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 malmuc,a jak tam Wasze poszukiwania podłóg?macie cos "na oku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.12.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 malmuc, a jak tam Wasze poszukiwania podłóg? macie cos "na oku" a nic tzn jakby jaka kasa wpadła to cos by sie znalazło na gore pojda panele laminowane, sypialnia obow. wykladzina ciesze sie ze pchnelam te drzwi teraz musze zajac sie balustrada i kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.12.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 malmuc, a jak tam Wasze poszukiwania podłóg? macie cos "na oku" a nic tzn jakby jaka kasa wpadła to cos by sie znalazło na gore pojda panele laminowane, sypialnia obow. wykladzina ciesze sie ze pchnelam te drzwi teraz musze zajac sie balustrada i kominkiem jeszcze wracam do drzwi - czy to znaczy ze są juz zamowione? jaki jest termin realizacji zamowienia? zdecydowalas sie na dewro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.12.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 dewro termin? przerazal mnie luty marzec a maj mnie juz tylko bawi ehhhhhhhh co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 11.12.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 ja chyba zgłupłam i wezme jednak płaskie białe drzwi polskone...głupi pomysł?co do realizacji - w ogole sie tym nie martwie, w lazience mozna zawiesic w drzwiach kartkę ZAJĘTE/WOLNE przeciez umiemy czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.12.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 dewro termin? przerazal mnie luty marzec a maj mnie juz tylko bawi ehhhhhhhh co zrobić no własnie, tego sie obawiałam chyba musze wziąć się w garść z zamówieniem (i wyborem) drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.12.2007 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 dewro termin? przerazal mnie luty marzec a maj mnie juz tylko bawi ehhhhhhhh co zrobić no własnie, tego sie obawiałam chyba musze wziąć się w garść z zamówieniem (i wyborem) drzwi jak masz tynki to wołaj i zamawiaj odejmą tylko jeszcze 1-1,5 cm na podloge i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.12.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 słuchajcie, a co myślicie o takich krzesłach do kuchni? http://www.damnet.pl/index.php?site=11&product=19 kuchnia bedzie dość wzorzystym fornirze (oczywiście nie wiem jeszcze jakim ) blat jeszcze nie wiem czy zupełnie jasny (biały, kremowy) czy może zupelnie czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.12.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 jak masz tynki to wołaj i zamawiaj odejmą tylko jeszcze 1-1,5 cm na podloge i tyle no własnie, tylko które???? jaki kolor???? z jakiej firmy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.12.2007 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 smieszne te krzeselka, fajne ale te tynie nogi, jesli sporo wystają to dla mnie masakra mielismy takie cos kiedys i wszyscy sie przewracali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 11.12.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 smieszne te krzeselka, fajne ale te tynie nogi, jesli sporo wystają to dla mnie masakra mielismy takie cos kiedys i wszyscy sie przewracali no fakt, moga przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Fornir można kupic już ok. 80zł/m2. Najlepiej pytać w sklepach gdzie zaopatruja sie stolarze. Przycinają na miejscu pod żadany wymiar. W Warszawie jest producent fornirów, takze o egzotycznych wzorach z dużym i wyraźnym usłojeniem. Na Allegro czasem się wystawia z tymi fornirami. Mozna też zastąpić fornir płytą mdf. Jest grubsz, to fakt (ok. 1cm) ale większosć profili aluminiowych jest jak najbardziej przystosowana do tego wymiaru więc to nie jest głupie rozwiązanie. Co do paneli lub deski podłogowej to jak najbardziej. Zamieszczałam kiedys zdjecie łazienki z taką ścianą właśnie w desce podłogowej zrobioną. Wygladała rewelacyjnie. Wzory podłóg są przeróżne i jest naprawdę w czym wybrać. Też myślałam o takim rozwiązaniu. I wydaje sie to być jednym z najtańszych sposobów na fajną okładzinę ściany. Fajnie Malmuc,że zamówiłaś te drzwi Decyzja podjęta, klamka zapadła Lżej? Przysłali mi dzisiaj to wc i bidet. Wszystko ok. Całkiem fajnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.12.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 wiem....czepiam się ...ale ja połowe obecnego mieszkania mam w desce barlineckiej ..... zgadnijcie jak ją kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 SIosrta położyła deskę barliniecką. Tragedia!!!!!! Wgnioty, rysy, miękka ja pooopa niemowlaka!!!! Do niczego jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.12.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 SIosrta położyła deskę barliniecką. Tragedia!!!!!! Wgnioty, rysy, miękka ja pooopa niemowlaka!!!! Do niczego jednym słowem ale ja jej nie mam na podłodze tylko na ścianach na podłodze mam deski sosnowe...też tragedia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts