Irma 11.12.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 samym fornirem nic sie nie oblozy. trzeba fornirem okleic plyte stolarska i dopiero to mocowac do sciany. taka plyte forniruje sie z dwoch stron zeby zlikwidowac naprezenia inaczej by sie wyginala w łódke. sposob mocowania kiedys opisywala editta, ale mozna tez zwyczajnie kleic do sciany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A co jej sie dzieje na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.12.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A co jej sie dzieje na ścianie? no.. nic w utrzymaniu super...tylko, że ja już się na to patrzeć nie mogę...bleeee to robił poprzedni właściciel....z jednej strony może to lepiej teraz , że moda na to wraca ..może łatwiej będzie sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.12.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 a ta deska na scianach to mnie mikopiko zalamalas, wlasnie mialam taki sprytny plan, ze sobie poloze barlinek na scianie a tu widze d..pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.12.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A co jej sie dzieje na ścianie? no.. nic w utrzymaniu super...tylko, że ja już się na to patrzeć nie mogę...bleeee to robił poprzedni właściciel....z jednej strony może to lepiej teraz , że moda na to wraca ..może łatwiej będzie sprzedać? uff...bo myslałam, ze cos sie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 http://images11.fotosik.pl/60/5f5d3718b1a40310.jpg Przekleiłam z innego wątku To deska panelowa na ścianie. Mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Irmo na jaki klej zamierzasz kleić? Do drewna, do parkietu czy jakis do betonu? A może zwykły do glazury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.12.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 wiesz co nie wiem, bo sama tego nigdy nie robilam...jak bede rozmawiac ze stolarzem to spytam. podejrzewam, ze na jakis klej do drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.12.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Fajnie Malmuc,że zamówiłaś te drzwi Decyzja podjęta, klamka zapadła Lżej? oj lżej człowiek sie kurde cieszy ze znowu kasa z portfela poszła ale prawda jest taka ze ostatnia transza wplynela i zaczela topniec w tempie zastarszajacym a zakupy typu: srubki, uszczelki, kątwoniki i inne badziewia. Należało wiec ekspresowo podjac decyzje o drzwiach bo jeszcz chwilka i nie byłoby za co je kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Ja zamówiłam drzwi bez kasy Jak przyjdą to będę sie martwić Ale to za ładnych kilka tygoni dopiero, napewno nie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.12.2007 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Ja zamówiłam drzwi bez kasy Jak przyjdą to będę sie martwić Ale to za ładnych kilka tygoni dopiero, napewno nie w tym roku nie! no kasy nie zamroziłam na zaliczkę miałam, a reszte do maja będziem ciułać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.12.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 brawo drzwi zamówione!! to jakie usłojenie wybrałaś w pionie czy w poziomie? powiedz coś więcej, tak na poprawienie humorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.12.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 brawo drzwi zamówione!! to jakie usłojenie wybrałaś w pionie czy w poziomie? powiedz coś więcej, tak na poprawienie humorku wieksza czesc skrzydła drzwi jest w poziomie, a ta mniejsza wąska jest w pionie jak bedzie? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 12.12.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 bedzie pieknie, bo to bardzo ladne drzwi, widzialam na zywo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.12.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 pewnie, że pięknie, a jak inaczej. tylko aż do maja będziesz czekać, toż to wieki a tak niewiele wam brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 12.12.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 A u mnie na odwrót. Właśnie montują, jeszcze nie wykończone. Ale już mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 12.12.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 dzisiaj jestem cała w emocjach. Zapomniałam wkleić cytatu jak niżej. wieksza czesc skrzydła drzwi jest w poziomie, a ta mniejsza wąska jest w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.12.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 dzisiaj jestem cała w emocjach. Zapomniałam wkleić cytatu jak niżej. wieksza czesc skrzydła drzwi jest w poziomie, a ta mniejsza wąska jest w pionie pokaż pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.12.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 pewnie, że pięknie, a jak inaczej. tylko aż do maja będziesz czekać, toż to wieki a tak niewiele wam brakuje nie wiem nie wiem jestem w szoku ze lada moment będą swieta czy wam tez tak czas ucieka ? jestem przerazona no gdzie minął ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 12.12.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Myślę, że na forum jeszcze nie nadają się. Wszystko rozbabrane, ale daj numer e-mail to wyślę, takie jakie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts