XX 19.12.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 najbardziej nie lubię wywalania gałami w stylu "o ja p...lę co ona znowu chce..."Mój mąż robi za dobrego policjanta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 19.12.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ja znów po prośbie musze zdecydować sie na rozwiazanie dot. umywalki/umywalek w naszej tzw dużej/rodzinnej łazience jak myslicie, które rozwiązanie będzie lepsze/wygodniejsze 1. dwie umywalki po 50 cm na blacie (blat ma 170 cm) o takie http://www.lazienki-szydlowski.pl/duravit-vero-umywalka-50-cm-0454500000-pi-1731.html 2. jedna duża umywalka 100 cm z 2 kranami na tym samum blacie http://www.lazienki-szydlowski.pl/duravit-vero-umywalka-100-cm-0454100024-pi-1730.html niestety wklejam tylki linki do zdjęć, bo coś ostatnio fotki mi nie wchodzą na forum, nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 JA bym zrobił dwie pojedyńcze umywalki. Taka jedna wielka i długo kojarzy mi się z jakąś miejską łaźnią albo z umywalkami na polach namiotowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 19.12.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 JA bym zrobił dwie pojedyńcze umywalki. Taka jedna wielka i długo kojarzy mi się z jakąś miejską łaźnią albo z umywalkami na polach namiotowych no właśnie chodzi o to, ze taka jedna długa wyglada świetnie (widzialam "na żywo") tylko nie wiem, czy to nie bedzie niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 metr to moze byc trochę niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ja zastanawiałam sie nad tymi umywalkami:http://www.allegro.pl/item285233811_perfekcyjna_umywalka_ceramiczna_heidelberg.htmlhttp://www.allegro.pl/item276112231_ekskluzywna_umywalka_nablatowa_e_7120d.htmlMusze mieć jedna dużą umywalkę. Ale nie chciałam rezygnowac z 2 kranów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.12.2007 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 ja jakos w ogole ostroznie podchodze do umywalek stawianych na blacie wkurza mnie to ze jak cos odstawiam na bok, np duperele do makijazu to musze potem łowić je pomiedzy tymi "mebelkami" z tym,ze u Oli te umywalki chyba nie są takie wysokie wiec tak sobie pomyslalam zeby nie tworzyc tych zbednych zakamarków to stawiam na umywalke numer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Hej Malmucku wpadłam popatrzeć, co się dzieje i nadziałam się na umywalki nablatowe!! Podobają mi się jak nie wiem co, ale odstrasza mnie ich utrzymanie w czystości - dochodzą jeszcze te zewnętrzne partie Czy ktoś z Was kochani ma już taką umywalkę i może powiedzieć, jak jest z tym sprzataniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 braza mam te same obawy. a najbardziej mnie martwi styk umywalki z blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.12.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 braza mam te same obawy. a najbardziej mnie martwi styk umywalki z blatem Hej! efilo miło Cie widzieć gdzie to byłaś jak Cie nie było? Jeśli chodzi o umywalki nablatowe to od początku budowy sadziłam, że tylko takie u mnie będą miałam takie same obawy jak Wy, czy są one do końca uzasadnione ? nie wiem bo nigdy nie korzystałam z takich umywalek a nie kupiłam ich do swojej łazienki jeszcze z jednego powodu, mam blat 150 cm i uwazam ze dwie umywalki nablatowe na takim blacie wyglądałyby mało atrakcyjnie jak to znajoma trafnie oceniła: sprawiałyby wrazenie, jakby były postawione tam na chwilę i należałoby je stamtąd usunąć Stwierdzilam ze mam za małą łazienkę i postanowilam nie eksponowac nazbyt ceramiki , ale w dużych łazienkach prezentują sie naprawde elegancko, zwłaszcza te od Oli są ładne. efilo jeśli chodzi o kominek odpowiadam tu, zeby nie zasmiecac wątku o kominkach , nic w tym temacie nie ruszyło w ogole to jest kaszanka, przez ostatni okres lenie sie strasznie, normalnie w tym samym czasie to zbudowalismy dom a w stanie surowym ależ ta wykonczeniówka jest okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.12.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Hej malmuc dzięki za miłe przyjęcie U mnie przez dwa miechy byl koszmar na budowie (jak napadało tak mieliśmy basen zamiast fundamentów) i miałam taki nerw że samo słowo murator przyprawiało mnie o mdłości więc musiałam dać sobie siana na jakiś czas z forum My raczej nie będziemy mieć dwóch umywalek bo zauważyłam że generalnie to częściej używam umywalki do przechowywania maskary i różu w trakcie malowania niż jakiegoś symultanicznego mycia z moim lubym Tak więc w naszym przypadku sensowniejszy wydaje mi się blat z umywalką ale umieszczoną niesymetrycznie. A jak będzie to jeszcze się zobaczy. Niezależnie od mozolności tego etapu i tak Ci zazdroszczę A kominek mamy wstępnie zaplanowany. Wkład w każdym razie wybrany. Prawdopodobnie Forest nam zrobi. Jesteśmy już po dwóch spotkaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.12.2007 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 A kominek mamy wstępnie zaplanowany. Wkład w każdym razie wybrany. Prawdopodobnie Forest nam zrobi. Jesteśmy już po dwóch spotkaniach. no jak Forest bedzie sprawcą Twojego kominka to pewnie padnę na kolana ja jestem sknerus straszny , zaproslilismy raz kogos na budowe w sprawie kominka i po wycenie uprzejmie podziękowalismy mam nadzieje ze wymodzimy cos ladnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.12.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 ja chcialam zaprosic Pana Foresta ale niestety nie mam z nim kontaktu od ostatniego mejla...cisza...trzeba będzie modzić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.12.2007 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Nie wiem jak u WAS moi drodzy, ale u mnie przed swietami oczywiscie musi sie cos spierdzielić Dwa miksery są w domu-a wczoraj małzonek musiał kupic trzeci poszlam do sklepu po rybki, wracam chce je upchnąć w zamrażalce a moja mama załamana bo lodówka nie dziaiała (kurna 15 minut wczesniej działała) małżonek w tym czasie grzebie cos w bojlerze bo cieknie Pytam sie małża co on na to a on mówi : zamykamy te bude zbieramy cały majdan i jedziemy wszyscy na budowe spodobało mi się to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 20.12.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 tfu tfu tfu na psa urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.12.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Tak więc w naszym przypadku sensowniejszy wydaje mi się blat z umywalką ale umieszczoną niesymetrycznie. A jak będzie to jeszcze się zobaczy. wiesz co? tu chyba ładnie wyglądałaby taka umywalka nablatowa, albo półblatowa czy jak to sie tam zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 20.12.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Hej Malmucku wpadłam popatrzeć, co się dzieje i nadziałam się na umywalki nablatowe!! Podobają mi się jak nie wiem co, ale odstrasza mnie ich utrzymanie w czystości - dochodzą jeszcze te zewnętrzne partie Czy ktoś z Was kochani ma już taką umywalkę i może powiedzieć, jak jest z tym sprzataniem?? Oo, z powodu tego sprzątania olewam nablatowe, choć mi się podobają. W ogóle ostatnio zauważyłam, że przeliczam wszystko "na szmatę" - tzn. ceramika łazienkowa powinna mieć jak najmniejszą powierzchnię na szmatę. Np. przepiękny kibelek ego zdyskwalifikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.12.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 wiewióra nie jesteś osamotniona wszyscy moi znajomi przyznają sie do tego, ze kupowali lazienki, kuchnie, meble takie zeby było jak najmniej pucowania jestem zdania ze za duzo czasu spedzamy na porządkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.12.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 jak myslicie?która balustrada lepiej pasuje do moich schodów? http://www.stolmix.com/galeria/balustrady/duze/0024.jpg http://www.stolmix.com/galeria/balustrady/duze/0010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 20.12.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 jestem zdania ze za duzo czasu spedzamy na porządkach No, ja na przykład zdecydowanie mniej niż powinnam jako wzorowa pani domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts