mayland 04.01.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Eeeeee to dno to norma w nowym roku My też jesteśmy na dnie Teraz trzeba zakasać rękawy i robić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.01.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Eeeeee to dno to norma w nowym roku My też jesteśmy na dnie Teraz trzeba zakasać rękawy i robić samemu a ja już dawo wpadłem w głęboki dół i za cholerę nie mogę z niego się wydostać i jak tu kończyć budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Eeeeee to dno to norma w nowym roku My też jesteśmy na dnie Teraz trzeba zakasać rękawy i robić samemu a ja już dawo wpadłem w głęboki dół i za cholerę nie mogę z niego się wydostać i jak tu kończyć budowę? dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 04.01.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Romku ale ty chyba juz mieszkasz na nowym co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Romku ale ty chyba juz mieszkasz na nowym co? no mieszkam od roku ale na niewykończonym i powoli (czytaj: bardzo bardzo powoli ) sobie własnymi i rodziny siłami wykańczam. Ale lista do wykończenia jest bardzo bardzo długa Odezwij się do mnie za kilka lat to może będę móg powiedzieć: No teraz to zakończyłem budowę Ale nie tracę dobrego humoru i jestem szczęśliwy że mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 04.01.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 wpadłam sprawdzić co tu słychać wszystkiego NAJ NAJ w Nowym Roku życzę! aby marzenie się spełniły a budowy pokończyły! ale ze mnie poeta nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.01.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 fasola normalnie wierszokletka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jezoooo jak ja Wam zazdroszczę tych dołów U nas jest tylko dół w znaczeniu fizycznym malmuc - Ty mnie nie dołuj (nomen omen) z tymi przestojami - jesteś moją inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.01.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 ja mam dół z dachem - ugina mi się a konstruktor kompletnie sprawę zlewa. A poza tym kończe sufity i wreszcie zrobie jakieś zdjęcie, a na razie Was podpatruję pozdrowionka z zimnego wrocka...aha temp na budowie 6stopni brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 05.01.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 o co chodzi z tymi dołami????? przeciez mamy Nowy Rok - wszyscy powinnismy sie cieszyć i patrzec z nadzieja w przyszłość a tu co - same doły mnie niestety tez dopadło juz mam wszystko w .... przyszedł czas na sufity podwieszane i co? miałam jakiś tam pomysł na te sufity, ale wystarczyło jedno zdanie Panów od GK (że w rowkach będzie się zbierał kurz, że ciężko będzie potem z pomalowaniem tych rowków) i odpusciłam - kazałam robić "na równo" po za tym zamówiłam drzwi - i to był chyba pierwszy objaw doła - drzwi bedą od urzedowskiego a nie DEWRO sama nie wiem do końca jak to się stało - bo DEWRO były ładniejsze i w b. podobnej cenie Urzedowskiego idealnie pasują do naszej podlogi drewnianej no i same są całe z drewna - zamowienia już nie zmienię - zaliczka wpłacona, montaż pod koniec marca (parapety tez od U. na koniec lutego) najdziwniejsze jest to że cieszę się, że temat drzwi mam zamkniety (skonczyły sie nieprzespane noce ) a ze nie jest to dewro - chyba to przezyję sufity bez rowków tez chyba przezyje generalnie chcialabym juz skonczyć ta budowę i miec swięty spokój dzisiaj spotykam się jeszcze z kolejnym (chyba 4) potencjalnym wykonawcą kuchni, a we wtorek z jeszcze jednym panem od kuchni i mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu zapadnie decyzja gdzie zamawiamy meble i złożymy zamówienie męcze jeszcze temat drzwi szklanych przesuwanych (przejście z przedsionka do holu) i drzwi do kabiny pryszn. i jak na razie wniosek jest jeden - jest to cholernie droga zabawka no i kominek (tzn obudowa) w przysżłym tygodniu mam spotkanie z projektantem zobaczymy co z tego wyjdzie (chociaż nie wiem po co to robię, bo wiem jak ten kominek ma wyglądać) a jeśli chodzi o temp na budowie to nawet nie wiem ogrzewanie działa, dodatkowo palimy w koie ale nie dorobiliśmy się jeszcze termometra więc ile tam jest nie wiadomo A poza tym kończe sufity i wreszcie zrobie jakieś zdjęcie, a na razie Was podpatruję pozdrowionka z zimnego wrocka...aha temp na budowie 6stopni brrrrr Xena, masz jakieś "udziwnione" sufity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 czytając Was postanowiłam jedno: jak najwięcej zdecydować teraz póki jeszcze nie mam dość.problem w tym że jak będę wykańczać to już pewnie tych wybranych rzeczy nie będzie na rynku.dobrze że temat okien już zamknięty fasolapokazuj te drzwi. i cicho-sza o dewro. zaliczkowane to najpiękniejsze na świecie. Hawk! a co do szklanych drzwi - jaki to koszt? bo my też mamy coś takiego zaprojektowane i właśnie się zastanawiam gdzie tego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.01.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 fasola my też mamy te drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 06.01.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 czytając Was postanowiłam jedno: jak najwięcej zdecydować teraz póki jeszcze nie mam dość. problem w tym że jak będę wykańczać to już pewnie tych wybranych rzeczy nie będzie na rynku. dobrze że temat okien już zamknięty fasola pokazuj te drzwi. i cicho-sza o dewro. zaliczkowane to najpiękniejsze na świecie. Hawk! a co do szklanych drzwi - jaki to koszt? bo my też mamy coś takiego zaprojektowane i właśnie się zastanawiam gdzie tego szukać. hm... cóz - wczesniej tez wydawało mi sie że wszystko mam dokładnie zaplanowane - rzeczywistośc okazała się okrutna jeśli chodzi o drzwi to wybralismy najprostszy model DW001 (do poogladania na http://www.urzedowski.pl ) jesli chodzi o szklane drzwi to na razie mam takie rozeznanie: drzwi dwuskrzydłowe (2x80 cm), przesuwne, system przesuwny chowany (nie ozdobny) szkło oklejone folią (folia jest troszke tańsza od satynowego szkła), uchwyty - całość ok 5tys - niemało, co? mikopiko napisz który model drzwi macie i czy jesteście zadowoleni, może pokażesz jakieś zdjęcia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.01.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 fasolko mamy i nie mamy stoją sobie w magazynie i czekają na zrobione podłogi jedne są całe proste ..te same co u ciebie a drugie z przeszkleniem DW 415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.01.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ładne i proste fasolko Do tego bardzo ładna futryna A co do drzwi szklanych - kasa faktycznie niezła. Zwłaszcza że mówisz że to wersja eko Gdzie to zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 06.01.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A co do drzwi szklanych - kasa faktycznie niezła. Zwłaszcza że mówisz że to wersja eko Gdzie to zamawiałaś? jeszcze nie zamawialam, ale wstepna wycene (tak "na oko") dostałam z firmy vitroglass http://www.vitroglass.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.01.2008 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 nie widzialam urzedowskiego na zywo, ale w necie ladnie wygladaja te drzwi fasolko nie martw sie bedzie bardzo ladnie juz zapomnialam, przypomnij jaki kolor podłog i drzwi zamawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.01.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 dziewczyny jakie planujecie ściany? kolory? rety! jakaś niemoc mnie ogarnęła najchętnie pomalowałabym wszystko na biało i czesc, ale małż mnie pokiwał palcem i zapowiedzial, że konczymy i zadnych farb, pędzli dlugo nie chce widziec jesli chodzi o kominek to wykonczenie zostanie na pozniej, nie mam ani dopracowangeo pomyslu na kolor ani na rodzaj materialu jakim go pokryję, tak wiec obujdujemy i pomalujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.01.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ja maluje na biało namawiają mnie na farbe lateksowąbardzo ładne drzwi fasolko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.01.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ja chyba tak jak mam w mieszkaniu mam śmietankowy kolor i jestem z niego bardzo zadowolona jasno przyjemnie i nie ma wiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts