fasola25 07.01.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 dzieki za slowa pociesznia dziewczyny te nasze drzwi sa dosc klasyczne a chciałam coś bardziej nowoczesnego drzwi beda w kolorze M1 a podlogi to merbau olejowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 07.01.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 a jakie podlogi kladziesz fasolka - barlinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 07.01.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 nie, kładziemy karhsado salonu 1 lamelowa do sypialni 3 lamelowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 07.01.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ok, to teraz z innej beczki OKAP NAD PŁYTĄ dzisiaj okazało się, że prawdopodobnie juz musze go kupić, bo Panowie "kręca" stelarze pod płyty GK w kuchni i przed płytami chyba musimy zamontowac okap mam na oku jakieś 3-4 modele, ale psychicznie się jeszcze nie przygotowałam do podjęcia decyzji powiedzcie mi - taki okap wyspowy montuje się do stropu, a nie do sufitu podwieszanego, prawda? jak wysoko powinien wisieć nad płytą, aby działał poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 07.01.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 witam niestety wypadłam z deczka z tematu. znalazłam coś dla ciebie. co prawda jest krótsza od tej ze sklepu ośw ale za to ciut tańsza http://www.allegro.pl/item293806321_super_lampa_aluminiowa_60_80_.html albo http://www.allegro.pl/item290840574_kinkiet_aluminowy_linear_.html no i chyba dobrze pamiętam, że ostatnio było też coś o plafonach. żeby jeszcze naśmiecić zajrzyj, warto bo ładne http://www.allegro.pl/show_item.php?item=294312407#photo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=294174912#photo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=294205080#photo co do kolorku, ja preferuje biel a teraz gadaj jak tam po sylwestrowych szaleństwach, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.01.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Hej kochana jestes dzięki za te linki zaraz sobie je zapisze ku pamięci bo jesli kiedys w koncu zamieszkam to przez jakis czas z kabelkami w sufitach a teraz gadaj jak tam po sylwestrowych szaleństwach, co?? po zbóju jak zwykle domowa nasiadówa, nie znosze bali wybralismy sie do kuzynostwa do Łowicza, to byl taki Sylester-parapetówa, zaczeli budowe przed nami 4 miesiace, a juz mieszkaja od wrzesnia a Ty gdzie bylas? chyba w UK co? dzis wieczorkiem siadam z malzonkiem do tematu balustrady na gorze, a raczej murku, będziem rysowac i planowac jak to ma wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.01.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ok, to teraz z innej beczki OKAP NAD PŁYTĄ dzisiaj okazało się, że prawdopodobnie juz musze go kupić, bo Panowie "kręca" stelarze pod płyty GK w kuchni i przed płytami chyba musimy zamontowac okap mam na oku jakieś 3-4 modele, ale psychicznie się jeszcze nie przygotowałam do podjęcia decyzji powiedzcie mi - taki okap wyspowy montuje się do stropu, a nie do sufitu podwieszanego, prawda? jak wysoko powinien wisieć nad płytą, aby działał poprawnie? no to u mnie bylo tak faktycznie przed plytami montujesz okap, wymierzylismy sobie punkt centralny na suficie i przykrecalismy do niego komin okapu, to dziadostwo sporo wazy, a wiec montaz koniecznie do stropu. Zaczelam troche od du...py strony bo zrobilam sobie caly stelaz pod podwieszany sufit, niby nic sie nie stało, ale gdyby sie okazało ze stelaz wisi za nisko to musialabym sufit podw. zrobic 10 cm a nie np 20. Doczytalam sie, ze odleglosc okapu nad elektr. kuchenkami powinna wynosic conajmniej 65 cm, przymierzylismy sobie te wyskosc istwierdzilismy ze dajemy wyzej bo dla meza jest to za nisko. podnieslismy wiec na jakies 88 cm nad plyte. Ale ale ale prawda byla taka ze nasz okap sklada sie z dwoch czesci (poniewaz jest ruchomy i mozna go na rozną wysokosc obnizyc ja jednak nie chcialam zeby bylo widac spod tej ladnej oslony ten pierwszy element komina http://www.topmarket.pl/pict/TEKA%20DH%20Isla_dodatkowy3.jpg z tego rysunku widac ze min 817 mm to jest ta ładna oslona komina. No wiec jak to do mnie dotarlo to zmarałam na chwilę, spojrzałam na męża i zrozpaczona wystekalam ze musi byc tylko to 817 mm. Na cale szczescie udało nam sie okap zawiesic tak jak chciałam Musisz sie Olu przyjrzec tym Twoim okapom, jak wyską maja ta zew. ładna obudowę, o ile bedziesz mogla do tego obnizyc sufit podwieszany i czy wyjdzie przyzwoita i wygodna wyskosc dla Ciebie i meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 07.01.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ahhhh u nas to była taka wiejska impreza. ostatnia chwila, nie mogliśmy się zdecydować, zawsze coś było ważniejsze, później okazało się, że już brak miejsc, potem wojtek był chory, gorączka i takie tam. poszliśmy w ostatniej chwili i było super, orkiestra była do bani.... i bawiliśmy się przy radiu tańce świetne. w naszym rejonie jest masa tzw. karczm, wiadomo góry + turyści. można się świetnie zabawić i do tego nie tylko w święta. generalnie też nie przepadam za balami i tego typu imprezami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.01.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 ehhhhhhhh spedzilismy kiedys sylwestra w górach, ledwo dojechalismy bo wystartowalismy z Wrocka dopiero po pracy i na miejsce trafilismy ok. 21:00 do tego było ślisko, śnieżnie i niebezpiecznie ale to był super impreza w góralskiej chacie przy otwartym kominku Olu wysłam ci kilka zdjec z naszego montażu okapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 My kiedys spędzaliśmy na Górze Parkowej w Krynicy. Mróz jak cholera ale było super To jeden z lepszych sylwków i to z dzieciakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.01.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 (...) Olu wysłam ci kilka zdjec z naszego montażu okapu czy ja tez mogę prosić, wiedzy nigdy za dużo [email protected] a może wklej zdjęcia w swoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Wklej wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.01.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Malmuc, nie mogę znaleźć twojego dziennika Popatrzeć sobie chciałam, ale jestem jakaś ciemna masa, wyszukiwarka mnie zawodzi.... W ogóle to jak się dodaje dziennik do ulubionych - kurde! ELYTA FORUM, i takich podstaw nie wie, co za obciach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Malmucka dziennik zwinęła Miała go rozwinąć ponownie w nowym roku ale jakoś sie do tego nie zbiera Lanie się należy kurde Buziaków więcej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 O to cholera jedna!!!! Co to za zwyczaje? Zeby tak ludzi lektury pozbawiać. Lanie na kolanie - hej tam, słyszysz? Dawaj ten dziennik! Dawaj, bo ja mam takie zaległości..... Może coś tam zmienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Myślisz, ze nowy dom wklei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.01.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Może i stary, ale po zmianach jak nowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.01.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 hej hej co tu tak cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.01.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 o Wy diablice! wiecie, ze jak w koncu sie zabiore do wklejenia dziennika na nowo to ostatni temat bedzie z dnia w ktorym zwinelam dziennik psinco sie dzieje w moim domu dominikams normalnie wzruszyłam się, że Ty jeszcze pamietałaś o mnie editta, mayland wiecie, ze mnie dopadł ten sam nastrój co ostatnimi czasy Irme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 ale mi juz przeszlo:) zwlaszcza jak zobaczylam blache na lukarnie )) no i kupilam wanne, od razu lepiej sie poczulam, moze tez sobie cos kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts