DarioAS 22.03.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.samre.info/kartki/11w/wiel11/wielkanoc11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 no i?? już po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.04.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 wlasnie juz po swietach a tu nic ta kobieta jest normalnie niereformowalna ale na swoje usprawiedliwienie musze powiedziec ze przygotowalismy przyczepe kempingowa do sezonu i zakupilismy movera jak ktos nie wie, to wyjasnie ze mover to takie urzadzenie ktore samo przestawia przyczepe.. czlowiek sobie stoi z pilotem w reku a przyczepa jezdzi po placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 cóż.. ja nie wiedziałam czyli domek sam przyjedzie, jak nie będziesz w stanie dojść?? O ile ręka będzie działać w miarę sprawnie jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.04.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 jestem natarczywa..ale co jest?Wątek zaniedbany, nic się nie dzieje, żeby coś popisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.04.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ech, nawet pisa mi sie nie chce... nastepny stolarz chyba sie zbiesil... dzwonie od paru dni bo termin mamy na 2-go i chce potwierdzic ze wszystko gra i buczy, ale chyba nic nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.04.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 A zadatkowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganek65 17.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 oj wiedzę Koleżanko że Ty też straciłaś chęć żeby cokolwiek robić w swojej kostce. Zniechęcenie totalne. Jeszcze ta pogoda zimno deszcz też nie zacheca do "wybudzenia" się ze snu zimowego. Mohag, weź się w garść! , pobudka bo jak nie...... to mnie też się nie che Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganek65 17.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 i jak widać fachowcom też się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.04.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Mnie też się ostatnio nie chce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.04.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 To dopiero mial byc pomiar, bo wczesniej nie moglam... ale musze powiedziec ze chyba bede pisac na forumie bo odrazu wychodzi tz jak napisalam tutaj, to dzwonnelam sobie i facet sie znalazl przepraszal, ze nie mozna sie do niego dobic bo od paru dni montuje meble na jakims lesnym "zadupiu" i zasiegu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 no widzisz, trzeba tu częściej zaglądać my na wszystko dobrze działamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 miałaś pisać i nie piszesz... czyli dobrze idzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.04.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ech mam za... w pracy i juz nie wiem gdzie mam niektore czesci ciala np glowe ale dzisiaj sie zebralam i skosilam trawe, ogolnie to jest wiecej mchu niz trawy no i mam lyse placki, bo moje kociszcze zrobilo sobie kuwete z ogrodka do tego posadzilam fuksje i petunie w doniczki .. musze jeszcze przeleciec plynem przeciw mchowo-algowym hihi plytki na tarasie bo sa zielonkawe w odcieniu, ale tego mi sie juz nie chcialo dzisiaj Jestem na 3-ciego umowiona ze stolarzem, jak ten mnie zrobi w bambuko to ide do IKEA-i i piernicze juz wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ja po 3cim mam mieć robiony balkon i też ciągle mi to facet przekłada... szkoda, że tego nie mają w Ikea, bo też bym już wszystko olała... i taniej by wyszło Mohag, Ciebie też dosięgła zabawa w ogródek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.04.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Dzień dobry , uwielbiam fuksje, to chyba moje najukochańsze rośliny. Kiedyś miałam ich całą masę. A w jakich masz kolorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.04.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Zabawa hmmm chyba nie, poprostu jest i trzeba zrobic ja do zieleniny podchodze z dystansem, moze dlatego ze zawsze mialam jakis ogrodek.. wiekszy, mniejszy ale zawsze byl. Tego duzego nie wspominam "z lezka w oku", tam bylo tyle roboty zawsze ze rece mi opadaly i wkurzal mnie strasznie Teraz od lat mam taki jak chustka do nosa i jest to dla mnie najlepsze rozwiazanie... pare razy kosiarka w te i spowrotem, 10mb zywoplotu do przyciecia, reszte w donicach i jest gicio Teraz mysle jak w Rubiku zaplytkowac powierzchnie tz zeby jak najwiecej bylo zaplytkowanej ogrodek jest 8m szeroki na 25m dlugi, z dlugosci odpadnie 5m na taras (plytkowac bede cala szerokosc) i 5 m przy wejsciu na ogrodek z drugiej strony tz na koncu ogrodka.... tam musze postawic garaz. Przez cala dlugosc bedzie sciezka, czyli zostaje ok 80m2 po obu stronach sciezki, ale z tym to juz sobie dam rade. Iglaki, jakies plozace krzaki i bedzie luz. Tez lubie fuksje, a takie wiszace to juz w ogole cacy... najlepiej podobaja mi sie takie dwu-kolorowe ktore maja bardzo ciemny fiolet platkow okrywowych i bordowy srodek. Tylko ze u mnie od 11-stej godziny do wieczora jest patelnia i wszystkie ciemne kwiaty wypala, tak ze fuksje sa jasno rozowe, tz okrywowe platki sa rozowe a srodek jasno rozowy - prawie bialy... ten kolor jakos zawsze daje sobie rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.04.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ja tam lubię tę dłubaninę, ale pewnie dlatego, że u mnie też malizna. Zielona ma taki bezobsługowy , piękny ogród właśnie z iglakami i płożącymi, ale nie wiem czy zdjęcia są jeszcze dostępne. A co z kuchnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 no i?? nic sie nie dzieje u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts