ganek65 22.06.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 wazne żeby mieć priorytety przed priorytetami mniej ważnymi Ja też lubie jednolite ściany a ten korytarz w maziaje to taka chwila "weny twórczej" mojej i moich córek w długi weekend. Tak wpadłyśmy na pomysł wprawiania się przed malowaniem naszej kostki. I tak jakoś poszło. Drzewo jest świetne tym bardziej że nie ma innych ozdóbek na pozostałych ścianach więc jest ok Jak najbardziej jak masz pomysł i ochotę na coś zwariowanego to rób w końcu cały domek stonowany to możesz zaszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.06.2007 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ja to ogolnie boje sie mojej "weny tworczej" Cos w tym kontekscie bym chciala, jak oczywiscie zdecyduje sie na robienie "obrazu" w brodziku plytki podlogowe mam czesc bezowych a czesc szarych, bo chcialam kiedys koniecznie bezowe i niebieskawe plytki scienne hihi pozniej przeszlo mi na biale z granatem... ale ten kolorek tez by mi odpowiadal. http://img505.imageshack.us/img505/825/fot126to5.jpg Przyziemie bedzie bardziej cieple z tym piaskowym gresem, tak ze lazienke bedzie mozna w tym rodzaju tez pociagnac. Tylko w takim wypadku musiala bym zrezygnowac z obecnie posiadanej szafki z lustrem, bo jakos nie bedzie chyba pasic no zobaczymy... mam jeszcze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Mohag! Masz bardzo oryginalne pomyśly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.06.2007 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Pomysly to ja moze i mam, ale z realizacja ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.06.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Trzeba wyznaczać sobie cele i je realizować!! Nie poddawać się. Jak masz pomysł to już bardzo dużo. Zawsze można go zrealizować na różne sposoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.06.2007 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 kze, skarbie ja cele sobie wyznaczam jak najbardziej ... czyli jade do Wloch na dwa tygodnie Jedno co sie zmieni w zwiedzaniu, to to ze zamiast po sklepach z butami i ciuchami bede latac po sklepach budowlanych i dekoracyjnych Teraz sie ciesze ze zostala mi jeszcze ta goscinna lazienka do zrobienia ale bedzie odlot.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 No to rzeczywiscie bedzie odlot jeśli bezpośrednio z Włoch sprowadzisz wykończenie łazienki.. Życzę Ci tego z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.07.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 ... Jedno co sie zmieni w zwiedzaniu, to to ze zamiast po sklepach z butami i ciuchami bede latac po sklepach budowlanych i dekoracyjnych Teraz sie ciesze ze zostala mi jeszcze ta goscinna lazienka do zrobienia ale bedzie odlot.... Oj! Na pewno będzie ! . Zazdraszczam Ci tego latania A ściana muszelkowo wodna jest mi bardzo bliska ... ciekawe to, to - z czego to jest ? Masa szpachlowa malowana, czy lakierowany akryl z wtopionymi muszlami , a może jeszcze coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 02.07.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ja to ogolnie boje sie mojej "weny tworczej" a nie chcialabys oddac mi jej troche ? masz super pomysly ! co ma powiedziec takie beztalencie jak ja? zero wyobrazni zupelny brak pomyslu zycze udanego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.07.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 kze, postaram sie cos przywiezdz ... oczywiscie na ile samochod wytrzyma ceramike niby juz mam, ale ladnymi kaflami nie pogardze... no chyba ze pojade na srodkowe wybrzeze Adriano, wydaje mi sie ze jest to albo tak jak mowisz masa szpachlowa, albo masa stukaterska. To jest juz robione i formowane na scianie... chociaz nie za bardzo podobaja mi sie te ala galezie ale liscie i cala koncepcja jest niczego sobie. Dla mnie jest to chyba lazurowane... jezeli tak mozna polozyc lazure, to i w kabinie prysznicowej bedzie sie sprawdzac. Ja bym robila z masy sztukatorskiej z dodatkiem plastikonu, bo mozna juz w prawie "ostyglej" formie jesczez powyginac, ale nie odrazu na scianie, tylko osobno i dopiero pozniej przyklejala bym to do sciany... zeby jak sie znudzi mozna bylo bez problemu odkuc. Mia, wiesz co moge polecic... wlacz sobie niemieckiego ebey-a i pogrzeb troche. Tam jest tyle ciekawych rzeczy, tyle firm sprzedajacych wykonczeniowke, od lamp, przez armature i reszte duperel ze szok. A jak sie ma troche cierpliwosci to mozna za bardzo przyzwoite pieniadze kupic fajne rzeczy. A z pomyslami .... hmmmm zagladam do Ciebie i tego "beztalecia" nie zauwazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 02.07.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Mia, wiesz co moge polecic... wlacz sobie niemieckiego ebey-a i pogrzeb troche. Tam jest tyle ciekawych rzeczy, tyle firm sprzedajacych wykonczeniowke, od lamp, przez armature i reszte duperel ze szok. A jak sie ma troche cierpliwosci to mozna za bardzo przyzwoite pieniadze kupic fajne rzeczy. A z pomyslami .... hmmmm zagladam do Ciebie i tego "beztalecia" nie zauwazylam tjaaaa tyle,ze w Ebay-u mozna znalezc duperele pasujace do koncepcji calosci a jesli konceptu brak? tak zagladasz i to mnie bardzo cieszy beztalencia nie zauwazylas? to nic,ja dopiero sie rozkrecam juz wczesniej podczytalam o tipie na ebay kiedy juz kupimy podstawowe meble i byc moze rozjasni sie nam troszke w glowkach co do efektow koncowych wygladu domu..zapewne bede szukac w Ebayu a to nawet z prostego powodu braku czasu na zakupy,bieganie po sklepach w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.07.2007 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Koncepcja wyklaruje sie z czasem nic sie nie martw Pojedziecie na urlop, posiedzisz na podlodze, polazisz po chalupce i juz bedziesz wiedziala co do czego pasuje i co bedzie Ciebie zadowalac. Ja tak wlasnie robie, niby juz w "zrujnowanym" Rubiku wiedzialam jak on bedzie wygladal, wiedzialam jakie beda panele na gorze, wiedzialam jakie beda drzwi, schody, wiedzialam jakie chce lazienki ... pozniej tylko siadalam pod sciana i ogladalam wnetrze, po to tylko zeby rozplanowac kafle czy wiedziec gdzie co stanie. Pozniej tylko dwa dni po sklepach, jeden dzien na ogladanie, drugi na zakup i juz nie ma odwrotu aaa kupilam sobie takie kolka tylko czarno-biale do kropkowej lazienki ... powiesze je przy wejsciu miedzy drzwiami a kibelkiem http://www.xtradefactory.com/Artikelbilder/L/l66-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ładne te kółka . Będą ciekawym bajerkiem w kropkowej łazieneczce. A jak dobrze pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Tylko czy te koraliki będą stanowiły odpowiednio gęstą zasłonę dla korzystającego z ubikacji? Chyba nie zrezygnujesz z drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 aaa kupilam sobie takie kolka tylko czarno-biale do kropkowej lazienki ... powiesze je przy wejsciu miedzy drzwiami a kibelkiem między drzwiami wejściowymi a kibelkiem .... rozuuuumniem :) Puknij fotkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.07.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Adriano, wiedzialam ze bajer bedzie Ci sie podobal kze, Neferka juz wyjasnila hihi no nie, z drzwi nie bede rezygnowac Tu mam miejsce miedzy kibelkiem a drzwiami wejsciowymi... w pierwszym zamierzeniu chcialam dac w tym miejscu kawalek matowej szyby. Tak zeby byla 30 cm nad podloga i wysokosci konca geberyt-u, szerokosci kibelka i bylaby przymocowana wlasnie na tej scianie pod kontaktem.... wchodzac do lazienki kibelek nie rzucal by sie tak odrazu w oczy http://img254.imageshack.us/img254/743mg4057r9q4.jpg ale jak zobaczylam te kolka to juz wiedzialam ze beda moje i wlasnie do tego miejsca beda pasowac jak ulal czyli widac, nie widac.. a i troche zabawniej bedzie. Nefer, foty pstrykne ale w pozniejszym terminie... lazienka najpierw dostanie szafe wnekowa, pozniej musi zostac pomalowana na czysto i dopiero mozna sie dupostrojkami zajac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.07.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 piękny ten Twój antracyt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Też uważam, że piękne wnętrza... Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.07.2007 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 siem zawstydzilam staram sie jak moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.07.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ekstra te kolka! na prawde bajer taka przegroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts