Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Rubika

Mohag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak zaglądam do Ciebie to łapie małego doła -masz wszystko super przemyślane wyszukane i i i :oops: Taka mała zazdrość (żółć mi chyba pęknie):lol: .Bardzo mi się podobają te kółeczka biało-czarne powiedz gdzie to wyszukałaś -gdzie i za ile?Pozdrowionka i życze dalszych pomysłow i prosze o fotki

• 2 weeks później...

Wlochy .... nie mozemy zapuszczac sie nigdzie dalej, bo tylko dwa tygodnie urlopu udalo nam sie wyludzic. Dlatego zdecydowalismy sie ze zjedziemy wschodnia strona tz od strony Sloweni do Triestu i od Triestu wybrzezem w strone Rimini ... no i spowrotem srodkiem przez Verone.

To juz ta strone bedziemy mieli tez zaliczona :lol: Columbus juz jest przygotowany do drogi 8)

O, siostre mam w Monfalcone, to nie daleko bedziesz jechac. Jak przez Trieste.

To piekna wycieczka.., mi tez sie marzy taka .., tylko na razie to nie dam rady tak dlugo jezdzic samochodem...,no i sa inne powody tez...

Jak wrocisz zapodaj ktoras fotke aby smaku poczuc..., troche... :wink:

http://img505.imageshack.us/img505/825/fot126to5.jpg

Dzien doberek.

Czy ktos roztlumaczy co to jest na zdjeciu i jak to mozna zrobic?

No jakos wczoraj tu zajrzalam i tak mnie do dzisiaj trzyma ,wiec pewnie sie podoba.

Mohag udanego urlopu zycze i wracaj szybko do nas :D

No ale jeszcze mnie tak nie wyganiajcie na ten urlop :lol: ja dopiero pod koniec sierpnia jade 8)

Bede wszystkim machac po drodze, bo to nie wiadomo kolo kogo bede przejezdzac i naprzyklad Zeljki siora sie obrazi albo Aga z za morza :wink:

rrmi, mnie tez trzyma i jak narazie nie moze puscic 8) Na gorze juz pisalam ze wyglada mi to na mase spachlowa albo sztukatorska. Chociaz po pociagnieciu lazura to chyba nie roznica z czego to sie uformuje.

Ale z drugiej strony to masa sztukatorska chyba dluzej schnie i przez to lepiej mozna ja formowac jak sie wprawy nie ma :wink:

W tygodniu postaram zapodac info 8) dzieci do mnie przyjezdzaja tz cora z malzem, a ze Oni oboje plastycy to niech cos kombinuja i sie martwia z czego to matce i tesciowej zrobic :lol: mam straszna ochote na takie cudo w lazience, ale ostatnio jak sie na to patrze to jak bedzie, to bedzie czysto biale... tak zeby faktura tylko byla.

no chyba ze cos kupie ciekawego w Italii to "sztuka" pojdzie precz :wink: