Mohag 09.07.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 To i ja do ksotki dotarłam SUPER ale Ty masz pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 11.07.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 jak zaglądam do Ciebie to łapie małego doła -masz wszystko super przemyślane wyszukane i i i Taka mała zazdrość (żółć mi chyba pęknie) .Bardzo mi się podobają te kółeczka biało-czarne powiedz gdzie to wyszukałaś -gdzie i za ile?Pozdrowionka i życze dalszych pomysłow i prosze o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 12.07.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 jak zaglądam do Ciebie to łapie małego doła jesli Ciebie to pocieszy..to nie tylko Ty mam pomysl - bedziemy tu wpadac i zgapimy co sie da Mohag jeszcze raz - podziwiam Twoja pomyslowosc CZAPKI Z GLOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.07.2007 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 hellou Aga nie przesadzajcie dziewczyny.. ja tak mam od urodzenia i to nie jest moja zasluga a co do kolek, to bylam na wyjezdzie i oczywiscie zahaczylam o sklep z duperelami no i wpadly mi w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ja ma od urodznia niecierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 12.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 ja za to mam na trzecie - niezdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 ja za to mam na trzecie - niezdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 zagladnelam czy ni ma czasami tu kuchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.07.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zelijko, z kuchnia sie posliznelo narazie nie mam glowy do tego hihi narazie czekam z utesknieniem na urlop po urlopie pod koniec wrzesnia pomysle cos na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Zdradz w jakie piekne miejsce sie wybierasz. No i udanego urlopu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.07.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Wlochy .... nie mozemy zapuszczac sie nigdzie dalej, bo tylko dwa tygodnie urlopu udalo nam sie wyludzic. Dlatego zdecydowalismy sie ze zjedziemy wschodnia strona tz od strony Sloweni do Triestu i od Triestu wybrzezem w strone Rimini ... no i spowrotem srodkiem przez Verone. To juz ta strone bedziemy mieli tez zaliczona Columbus juz jest przygotowany do drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 O, siostre mam w Monfalcone, to nie daleko bedziesz jechac. Jak przez Trieste. To piekna wycieczka.., mi tez sie marzy taka .., tylko na razie to nie dam rady tak dlugo jezdzic samochodem...,no i sa inne powody tez... Jak wrocisz zapodaj ktoras fotke aby smaku poczuc..., troche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 http://img505.imageshack.us/img505/825/fot126to5.jpg Dzien doberek. Czy ktos roztlumaczy co to jest na zdjeciu i jak to mozna zrobic? No jakos wczoraj tu zajrzalam i tak mnie do dzisiaj trzyma ,wiec pewnie sie podoba. Mohag udanego urlopu zycze i wracaj szybko do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Udanego urlopu Będę machać do Ciebie przez morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.07.2007 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 No ale jeszcze mnie tak nie wyganiajcie na ten urlop ja dopiero pod koniec sierpnia jade Bede wszystkim machac po drodze, bo to nie wiadomo kolo kogo bede przejezdzac i naprzyklad Zeljki siora sie obrazi albo Aga z za morza rrmi, mnie tez trzyma i jak narazie nie moze puscic Na gorze juz pisalam ze wyglada mi to na mase spachlowa albo sztukatorska. Chociaz po pociagnieciu lazura to chyba nie roznica z czego to sie uformuje. Ale z drugiej strony to masa sztukatorska chyba dluzej schnie i przez to lepiej mozna ja formowac jak sie wprawy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.07.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Mohag no ja nie mam wprawy , ale mam ochote . I dwie lewe rece . Lubie takie cuda dziwy. Jak cos wiecej bedziesz wiedziala co i jak , moze jakis przepis na robote to daj znac pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.07.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 W tygodniu postaram zapodac info dzieci do mnie przyjezdzaja tz cora z malzem, a ze Oni oboje plastycy to niech cos kombinuja i sie martwia z czego to matce i tesciowej zrobic mam straszna ochote na takie cudo w lazience, ale ostatnio jak sie na to patrze to jak bedzie, to bedzie czysto biale... tak zeby faktura tylko byla. no chyba ze cos kupie ciekawego w Italii to "sztuka" pojdzie precz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.07.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 A ja myslałam że Ty już na ten urlop Ale machaj machaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ja też myślałem, że Ty juz na urlop jedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts