Mohag 03.09.2007 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Nie bede dziekowac, ale obiecuje ze bede odpoczywac i lezec brzuchem do gory... no jezeli mi sie oczywiscie uda, bo mnie nosi zawsze Ale dla pocieszenia ze kuchni w Rubiku niet i fot nie moge wstawic, to wstawie foty kuchenne z Columbusa czyli naszego domu na kolkach. Meble to multiplexplatte - wisnia http://img115.imageshack.us/img115/392/27ol7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 04.09.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 noo piekny domek Mohag,czytam o zblizajacym sie Waszym urlopie, wiec suuuper wypoczynku zycze i... ciekawa jestem co z tych Wloch do kostki Rubika przywieziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.09.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ale fajna kuchnia Życze udanego urlopu, ale w takim pojeździe nie może być inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.09.2007 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 to ja juz jade na te zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.09.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Odpoczywaj, nabieraj sił i wracaj z zakupami . Miłego urlopu Mohag !!!!!!! I przywieź trochę słońca. Pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Tak tak nie zapomnij o słońcu dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 MohagA Ty nie mialas juz wrocic ? Kiedy bedziesz zajrzyj do mnie prosze , mam problem , z ktorym na pewno pomozesz Pewnie dobrze sie bawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.09.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Hm- jakies nowosci by sie przydaly ne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.09.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ja to czekam na słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.09.2007 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Sloneczka przywiozlam troche, ale na dwa dni wystarczylo tylko Nowosci brak, moje samopoczucie wlazlo do piwnicy i nie chce wylezdz .. Ja chce do Italii - spowrotem buuuu o do takiej - widok z campingu http://img520.imageshack.usg520/5492/img4279kb8.jpg a to Triest http://img388.imageshack.us/i88/1616/img4294cl3.jpg a to Grado http://img233.imageshack.us/i33/479/img4513bx9.jpg nic wiecej nie napisze, foty mowia same za siebie, ja wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.09.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 hej ja też uwielbiam ten kraj czuje sie tam jak w domu , w tym roku też byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 28.09.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Mohag witaj w domku a jesli...wracasz...wez mnie ze soba !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Mohag witaj w domku a jesli...wracasz...wez mnie ze soba !! I ja bym mogla jako osoba towarzyszaca Piekne okolice ,Wlosi to cudny narod jest. Nie wiem jak u Was , ale w Polsce dzisiaj brzydko jest i bez slonka brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 28.09.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Mohag witaj w domku a jesli...wracasz...wez mnie ze soba !! I ja bym mogla jako osoba towarzyszaca Piekne okolice ,Wlosi to cudny narod jest. Nie wiem jak u Was , ale w Polsce dzisiaj brzydko jest i bez slonka brrr jesli "u Was" to znaczy u mnie hihi to pogoda jest fuuujjjjj siapi i pada..pada i siapi brrrrr dlatego tak chetnie pisze sie na wyjazd do Wloch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.09.2007 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 U mnie narazie tez do duszy leje tak ze z psiakiem na spacer to zapomnij ech... nie cierpie takiej pogody, bo mi glowa nie daje spokoju Jakby co i juz bedziecie mialy calkiem dosc, to dajcie znac hihi zapakujemy Columbusa i w droge kierunek Italia. aaaa chcialam napisac tylko ze nic ciekawego tam do Rubika nie znalazlam, ale dla siebie jak najbardziej .... buty, tony butow nie bede pisac ile par kupilam bo sie wstydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 28.09.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Jakby co i juz bedziecie mialy calkiem dosc, to dajcie znac hihi zapakujemy Columbusa i w droge kierunek Italia. ja moge juz teraz..zaraz..dzisiaj aaaa chcialam napisac tylko ze nic ciekawego tam do Rubika nie znalazlam, ale dla siebie jak najbardziej .... buty, tony butow nie bede pisac ile par kupilam bo sie wstydze napiszzzzz ja ostatnio nic sobie nie kupilam wiec z zazdrosci polece po sklepach pobuszowac i...moze cos fajnego znajde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.09.2007 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 no dzisiaj to moze nie, bo jutro chce do kina sie wybrac nie ma co zazdroscic bo to i tak na przyszle lato dopiero, ja mam letkiego hopla na punkcie klapeczek i troche sobie ich kupilam.... obnizka posezonowa byla I wkoncu wypolowalam seledynowe skorzane czulenka z ciut scietym czubkiem i piekna klamra na malym obcasiku... normalnie miodzio no i jeszcze pare cichobiegow na spacery z psiakiem i jedne czerwone lakierkowe cichobiegi z suwakiem i ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 28.09.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 i... WOW niezle poszalas ale skoro obnizka byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.10.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 To ja też się pisze na te Włochy Zdjęcia cudne i ta pogoda - tylko tęsknić Przyznaj się ile tych par nabyłas ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 To cudne te buty musza byc Tez lubie kupowac buty , to sie nie dziwie i nie masz sie czego moim zdaniem wstydzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts