Mohag 06.10.2007 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 11-scie par, w tym 7 par klapeczek a wstydze sie dlatego, ze jak klapeczki zuzywam w tempie zastraszajacym, bo po chalupie tez w klapeczkach biegam.... tak inne buty oprocz cichobiegow laduja w piwnicy i czekaja na "okazje" ktora sie oczywiscie nie nadarza W mojej piwniczce leza od lat buty ktorych jeszcze nie mialam na nogach pocieszam sie tylko tym, ze moze kiedys przyjdzie na nie czas... jak kupie sobie nowa torebke bedzie jak znalazl ostatnio zaczelam miec wyrzuty sumienia ze jeszcze tej kuchni nie zamowilam i ze ogolnie zaczelam olewac troche Rubika Juz bylo tuz,tuz z umowieniem stolarza... ale wypadl dzien wolny, to zaczepilismy Columbusa i pognalismy weg no nie moge sie zebrac do tego, moze to jakis znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Mohag jaki nosisz rozmiar? Może kiedyś sama zorganizujesz wyprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 srodkowo europejski 38 - wloski 39 ... a wiesz ze to jest mysl jak mi kasy zabraknie naprzyklad na farbe albo cus to opchne pare par Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 daj znać może uda mi się pierwszej wybrać killlllka par znaczy sie jestem chętna ,zwarta i gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Kochana , nie jestes sama. Ja wczoraj oddalam buty sasiadce , bo mialy duzy rozmiar. Musialam w jakims szale kupowac i wzielam 4 rozmiary wieksze . Wiec glowa do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Rrmi cztery rozmiary większe ? opowiedz coś o tym szale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Tak 4 rozmiary , bo ja mam 35 Szal ogarnia ludzi jak widza buty. Niektorych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 och musiały wyglądać cudnie !!! nie takie dziwnosci posiadmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2007 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Tak 4 rozmiary , bo ja mam 35 Szal ogarnia ludzi jak widza buty. Niektorych uhu to jest prawda, moze szalem u mnie nie mozna tego nazwac bo ja jestem taka strasznie "zimna odczuciowo" ale nieraz probowalam wbic sie w rozmiar miejszy .... bo innego w tym wydaniu nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ja te jedne akurat pamietam wzielam przechodzac kolo polki. Pewnie staly w regale z moim rozmiarem a mierzyc sie nie chcialo Ladne byly Czy Ty sie w koncu wezmiesz za kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2007 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Ladne byly gdyby nie byly ladne, to zaczela bym sie martwic o Ciebie Kuchnie mam opanowana sprzet mam, zlewozmywak mam, baterie mam, lampy mam... a te pare desek postaram sie zamowic za dwa tygodnie oczywiscie jak znowu cos nieprzewidzianego nie wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 nie takie rzeczy niewygodne do domu zabieramy nieprawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2007 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 nie takie rzeczy niewygodne do domu zabieramy nieprawda? ale to jest sila wyzsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 tylko jak to wytłumaczyć facetom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2007 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 tylko jak to wytłumaczyć facetom? ja mam prosto, bo nie tlumacze ale moj facet wiedzial od poczatku ze jestem troche przegieta i teraz nie ma innego wyjscia ... widzialy galy co braly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 mój też widział co brał- chodziłam z nim do jednej klasy ,ale pare dziwactw musze mu jednak tłumaczyć tak prowizorycznie (żeby szoku niedzoznał) a tak na marginesie z takimi to sie nigdy nie nudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2007 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 a tak na marginesie z takimi to sie nigdy nie nudzą no moje slowa jak zaczynaj "marudzic" to zawsze powtarzam ze z nudow wszyscy by umarli jakbym byla innej konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.10.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 A co to za towarzystwo wzajemnej adoracji tutaj się utworzyło? Macie baby zajoba Ja też się przyłączam! Mohag, widzę, że zapał ci opadł, ale ja tam cierpliwa jestem, poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.10.2007 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 dominis, no co tu duzo mowic hihi nie masz innego wyjscia jak poczekac zakupilam sobie wlasnie malutki "piekarnik" do Columbusa witajcie wloskie pizze, zapiekanki, lasanie, faszerowane pomidory i te inne pieczone i zapiekane rzeczy bosh jakbym chciala miec przynajmniej 3 miesiace w roku wolnego zeby to wszystko wykorzystac buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.10.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Weź mnie nie denerwuj, obiadu dziś nie jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts