Aga J.G 09.10.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Widzę że zamiast kuchni w Rubiku jest kuchnia w pojeździe wakacyjnym Najważniejsze że wena jest a że polazła troche w innym kierunku to się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 tylko jak to wytłumaczyć facetom? ja mam prosto, bo nie tlumacze ale moj facet wiedzial od poczatku ze jestem troche przegieta i teraz nie ma innego wyjscia ... widzialy galy co braly troche po fakcie się przyłączę do rozmowy... ale muszę.. aż muszę tak powiedzieć mojemu to dopiero zrobi gały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.10.2007 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 to dopiero zrobi gały no to rozpuscilas faceta jak nic moj nie-malz "gal" nie robi, przyzwyczail sie i nie robi to na Nim wrazenia nieraz chce Nim wstrzasnac, ot tak zeby sie ocknal, ale nie ma szans ps. chcialam zakomunikowac ze umowilam sie ze stolarzem na przyszla sobote czyli juz nie moge sie wycofac, zapadla nieodwracalna decyzja... ech raz kozie smierc. Kino bedzie jak mi sie za pol roku odwidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Trzymam kciuki za stolarza ja jak mój cos fuczy to też mu mówię że widziały gały co brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.10.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Aga, nie dziekuje zeby nie zapeszyc, bo ostatnio to jakos dziwnie sie juz czyta o tych fuszerkach, zwiewkach itp ze czlowiekowi slabo sie robi jakas plaga czy cus ps. a tak jeszcze apropo konia, to ostatnio cos w photosach sie opuscilas i uzupelnieniu dziennika (ikonka-z-wywalonym-jezorem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 To prawda że się zaniedbałam Jakoś nie mam weny, ale obiecuję poprawę - tylko nie wiem kiedy Co do fuszerek to rzeczywiście jaies kiepskie czasy nastały Kciuki trzymam i musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Mohag no i jak z tym stolarzem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.10.2007 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ech nawet nie chce slyszec slowa stolarz to juz trzeci... jeden sie wzial i zniknal, drugi byl dwa razy drozszy po wycenie koncowej.. wycena wstepna byla nawet z przewidzianym przezemnie plusem do zaakceptowania ale juz koncowa nie... a trzeci chcial mi wmowic ze umawialismy sie na biala drewnopodobna kuchnie a on innych nie robi do trzech razy sztuka a za czwartym moze sie uda tylko spokoj moze nas uratowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 27.10.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 samo życie -może czwarty będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Trzymam kciuki za tego stolarza może bedzie ostatni i szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.11.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ten urlop to jakis taki niezapowiedziany Snilas mi sie dzisiaj , ze na koncercie bylysmy we dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.11.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 to nie urlop to raczej dziura poczekaj na mnie jeszcze z 2 latka z tymi koncertami ostatnio przebakuja ze cos sie zaczyna z koncertem PF wykluwac niby nie chca a chca itp jak stare baby w ciazy sie zachowuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganek65 15.11.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 czytam czytam a tutaj zamiast o Rubiku to o butach, koncertach mohag ciebie ogarnęło jakieś zmęczenie rubikiem! mnie też nie chce mi się kompletnie myśleć o kuchni meblach i innych takich mam dość dlatego zró coś wreszcie u siebie to może ja też się zmobilizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.11.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Jak tam postepy budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.11.2007 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 postepy budowlane, a co to jest ? ja sie odkladam do wiosny... tz zasypiam w sen zimowy i obudze sie na wiosne. Jak juz bedzie cieplo, to prosze zadawac mi dalsze pytania o postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ty nie badz taka sprytna To co bedziemy koncertowac , wychodzi , ze po budowlanych trudach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Mohag- ty paskudo Ja tu po takdlugiejnieobecnosci wracm i nawet zaczatkow nowosci nie ma Kuchni nie ma Ja wiem, ze juz zima i cimno i zimno i ciemno i zimno, ale takierzeczy to juz szczyt wszytskiego To ja caluje ciplutko przy goracym kominku - moze sie rozgrzejesz i ruszysz do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.12.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Mohag, gdzieś Ty się podziała? Wciąż się urlopujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.12.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Niech te Święta tak wspaniałe,będą całe jakby z bajek.Niechaj gwiazdka z nieba leci,niech Mikołaj tuli dzieci.Biały puch niech z nieba spada,niechaj piesek w nocy gada.Niech choinka pachnie wszędzie,no i radość wokół będzie. http://images23.fotosik.pl/128/aa4250b504a33136.jpg Pozdrawiam ****** Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.12.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 To ja nieśmiało też złożę życzenia..http://www.zaproszenia-slubne.com/printmedia/swiateczne2008/4M/1801/1801.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts