Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Rubika

Mohag

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na sama kuchnie to dwa tygodnie bym czekala, ale chlopaki robia jeszcze wielka szafke do "kropkowej" lazienki i dwie dlugie komody do duzego pokoju.... no to zeby dwa razy nie musieli sie wloczyc w ta i spowrotem ustalilismy ze wszystko za jednym razem przywioza.

Sonik, kuchnia bedzie taka jak zaplanowana byla od prawie samego poczatku, czyli prosta, cala biala z ciemniejszym szarym blatem, z gornymi szafkami do samego sufitu... bez zadnych "bajerow" tz wszystko pelne :wink:

Jako czesc integracyjna bedzie biala komoda ktora stanie w poprzek pokoju, miedzy stolem a kanapami do siedzenia, a druga ciut krotsza stanie na scianie na przeciwko kanap i w nia wladuje "musik" sprzet zeby go nie bylo widac... nad pojdzie tv, jak sie kiedys LCD-ka dorobie :lol:

Czyli wszystko zgodnie z planem i nic się w tej kwestii nie zmieniło, no i dobrze :D .

Najważniejsze to trzymać się jakiejś wersji, a nie tak jak ja co chwila zmieniać zdanie i wykazywać brak zdecydowania.

Czyli montaż lada dzień?

A tak w ogóle Mohag to nie wiem dlaczego masz ten swój wątek w jakimś takim dziwnym dziale :wink: . Co ja się muszę naszukać, żeby Cię zlokalizować, to moje :wink: :lol: :lol: :lol: .

a szukac nie trzeba bo mam topik w stopce :lol: ale faktycznie cos ostatnio mnie gdzies wcielo :wink:

No właśnie, najpierw trza szukać Ciebie coby znaleźć stopkę, a jak Ciebie nie ma to i stopki nie ma :wink: . Sytuacja, że tak powiem beznadziejna :wink: .

To gdzie Ty się podziewasz Mohag, może wiesz :roll: ?

a szukac nie trzeba bo mam topik w stopce :lol: ale faktycznie cos ostatnio mnie gdzies wcielo :wink:

No właśnie, najpierw trza szukać Ciebie coby znaleźć stopkę, a jak Ciebie nie ma to i stopki nie ma :wink: . Sytuacja, że tak powiem beznadziejna :wink: .

To gdzie Ty się podziewasz Mohag, może wiesz :roll: ?

no własnie :roll:

A praca to nie powinna od Ciebie odpocząć czasami? :roll:

Normalnie to samo jej mowilam, ale ona taka starawa, gluchawa jest i do tego strasznie wygodnicka - tz tak udaje, zebym miala poczucie ze beze-mnie wszystko sie zawali :evil:

nawet boje sie zadzwonic do stolarza i zapytac czy juz wszystko ma zrobione... nie wiem czy przygotuje sie do tego meblowego montazu na czas :roll:

Mi do swojego to się nawet nie chce dzwonić :lol:

Jakieś duperele mi zostały, które może trochę przeszkadzają, ale żyć się da :roll: Jak sobie pomyślę, że znów "fachowca" mam do chałupy wpuścić, to mnie mdli :-? Na dodatek pewnie jaką resztkę kasy by chciał :-?

A pracę to może trzeba rozruszać? Ja się przekonałam, że jak sobie nie zrobię wolnego raz na jakiś czas - to wszystkim się wydaje, że ja siedzę i nic nie robię :wink: :lol: :lol: :lol: Dopiero jak mnie nie ma, to się okazuje, że nawet ze sobą nie gadają :o :roll: