Mohag 03.05.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 no i, no i ... po ciezkich a bardziej po dlugich tz czasowych meczarniach moja kuchnia zostala zamowiona i przy dobrych wiatrach za miesiac moge zaczac malowac sciany kuchenne przed montazowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.05.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 teraz to Ci się będzie ciągło... czekać miesiąc na kuchnię to nie długo, ale długo czekam z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2008 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 A jaka będzie, zdradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.05.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Na sama kuchnie to dwa tygodnie bym czekala, ale chlopaki robia jeszcze wielka szafke do "kropkowej" lazienki i dwie dlugie komody do duzego pokoju.... no to zeby dwa razy nie musieli sie wloczyc w ta i spowrotem ustalilismy ze wszystko za jednym razem przywioza. Sonik, kuchnia bedzie taka jak zaplanowana byla od prawie samego poczatku, czyli prosta, cala biala z ciemniejszym szarym blatem, z gornymi szafkami do samego sufitu... bez zadnych "bajerow" tz wszystko pelne Jako czesc integracyjna bedzie biala komoda ktora stanie w poprzek pokoju, miedzy stolem a kanapami do siedzenia, a druga ciut krotsza stanie na scianie na przeciwko kanap i w nia wladuje "musik" sprzet zeby go nie bylo widac... nad pojdzie tv, jak sie kiedys LCD-ka dorobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 ale tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.05.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 ale tu cisza nie? normalnie ta baba jest niemozliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.05.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 no... myślałam, że sen zimowy już za Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Czyli wszystko zgodnie z planem i nic się w tej kwestii nie zmieniło, no i dobrze . Najważniejsze to trzymać się jakiejś wersji, a nie tak jak ja co chwila zmieniać zdanie i wykazywać brak zdecydowania. Czyli montaż lada dzień? A tak w ogóle Mohag to nie wiem dlaczego masz ten swój wątek w jakimś takim dziwnym dziale . Co ja się muszę naszukać, żeby Cię zlokalizować, to moje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 dość, że w dziwnym dziale i też go szukam, to w dodatku właścicielka za rzadko tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.06.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wcale nie w dziwnym (ikonka z wywalonym jezorem) przeca pisze - przebudowy domow kostek itp - i Rubik jak najbardziej tu pasuje a szukac nie trzeba bo mam topik w stopce ale faktycznie cos ostatnio mnie gdzies wcielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.06.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 a szukac nie trzeba bo mam topik w stopce ale faktycznie cos ostatnio mnie gdzies wcielo No właśnie, najpierw trza szukać Ciebie coby znaleźć stopkę, a jak Ciebie nie ma to i stopki nie ma . Sytuacja, że tak powiem beznadziejna . To gdzie Ty się podziewasz Mohag, może wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 a szukac nie trzeba bo mam topik w stopce ale faktycznie cos ostatnio mnie gdzies wcielo No właśnie, najpierw trza szukać Ciebie coby znaleźć stopkę, a jak Ciebie nie ma to i stopki nie ma . Sytuacja, że tak powiem beznadziejna . To gdzie Ty się podziewasz Mohag, może wiesz ? no własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.06.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Praca trzyma mnie w swoich szponach i puscic nie chce kurna normalnie jestem tak zmeczona ze nie wiem jak sie nazywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 A praca to nie powinna od Ciebie odpocząć czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.06.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A praca to nie powinna od Ciebie odpocząć czasami? Normalnie to samo jej mowilam, ale ona taka starawa, gluchawa jest i do tego strasznie wygodnicka - tz tak udaje, zebym miala poczucie ze beze-mnie wszystko sie zawali nawet boje sie zadzwonic do stolarza i zapytac czy juz wszystko ma zrobione... nie wiem czy przygotuje sie do tego meblowego montazu na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.06.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Mi do swojego to się nawet nie chce dzwonić Jakieś duperele mi zostały, które może trochę przeszkadzają, ale żyć się da Jak sobie pomyślę, że znów "fachowca" mam do chałupy wpuścić, to mnie mdli Na dodatek pewnie jaką resztkę kasy by chciał A pracę to może trzeba rozruszać? Ja się przekonałam, że jak sobie nie zrobię wolnego raz na jakiś czas - to wszystkim się wydaje, że ja siedzę i nic nie robię Dopiero jak mnie nie ma, to się okazuje, że nawet ze sobą nie gadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 to pewnie zależy od pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Mnie w ogóle praca przeszkadza w moich aktywnościach, ale co zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.06.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 uhu mi tez wlasnie przeszkadza gdyby jeszcze byla jakas do duszy... ale ona nie jest najgorsza, powiem wiecej jest nawet, nawet i dlatego mam takie dylematy hihi bo jakby byla beee to bylo by latwiej skonczyc ta nierowna walke a tak czlowiek glaska i chucha i dmucha ... no i czas traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.06.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Nie powiem, żebym miała piać z zachwytu nad swoją , ale spędzam tam tyle godzin, że może powinnam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts