DPS 23.12.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wesołych Świąt, błogosławieństwa Dzieciny, radości i uśmiechu w każdym dniu nadchodzącego roku, słońca i pogody ducha, ciepła rodzinnego, hartu ducha, wsparcia bliskich i radości dawania i wspierania serdecznie życzy Wasza DPS http://www.ikb.poznan.pl/stuknauk/aktual_rys/boze_narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 23.12.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.12.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Wesołych Świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt!A w Święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych Świąt!A z Gwiazdką!Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie - najwięcej:Zwykłego, ludzkiego szczęścia http://img407.imageshack.us/img407/9728/m116xk2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.12.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Dziekuje wszystkim zagladajacym do Rubika za przemile zyczenia. Przejrzalam sobie tak przy swietach "dziennik"... to juz dwa i pol roku od kiedy jestem w posiadaniu Rubika i z tego co widze, jest to najdluzszy remont w histori Muratora Jestem dobrej mysli i wydaje mi sie ze przed sierpniem skonczymy chalupke juz na tip-top i dobijemy tylko do trzech lat nie zostalo juz duzo tz tylko same duperelki, malowanie, listwy... trzecia lazienka musi ale nie musi byc dokonczona i takie tam, juz male sprawy ale tez wieksze, schody wejsciowe, rolety, ogrodek... z tym ze to juz sie nie spieszy. Patrzac z perspektywy mijajacego czasu i rozwoju rynku budowlanego, to w perfekcyjnym czasie kupilismy Rubika i w jeszcze lepszym zrobilismy najgrubsze roboty remontowe. Wszystko co robilismy pozniej przy galopujacym wzroscie cen robocizny i materialow, bylo juz tak nieznaczne w calej inwestycji, ze nawet nie mozna o tym wspominac. Podsumowanie - nie jestem zadowolona z tego co wyszlo moze "grzesze" bo mieszkac sie da i niby nie jest najgorzej... ale wiem ze nie przylozylam sie do tego jak nalezy, a raczej nie przylozylam sie w ogole jak na moje mozliwosci. I tu nie chodzi o sprawy ktorych "nie dalo" sie zrobic technicznie inaczej i ktore maja podstawy w "stojacej juz chalupie" i z ktorymi moge sie pogodzic, bo albo sie nie dalo, albo zwiazane bylo by to z kosztami nie do przeskoczenia - co mnie jako usprawiedliwienie "baboli" satysfakcjonuje.. ale sa rzeczy ktore sa zrobione czy nie zrobione tak czy inaczej, tylko dlatego ze 2 sie nie chcialo" (e tam, machanie reka, co mi tam) a z ktorych teraz nie jestem zadowolona, bo wiem ze moglo byc inaczej - przy bardzo malym nakladzie pracy i kosztow, byloby to do zrobienia jak powinno byc. No, ale ze nie ma co rozpaczac nad czyms co juz przeminelo, a trzeba patrzec do przodu.... to postanowilam Sylwestra i Nowy Rok spedzic Rubikowo Postaram sie zaprzyjaznic z tym domem, troche wniesc do niego zycia, troche posmakowac, podotykac, poszwedac sie po nim w spokoju... nigdy nie mialam na to czasu, moze i ochoty Zawsze wpadalam tylko jak bylo cos do zrobienia, zakupienia, poogladania, poumawiania sie z fachowcami, czy zobaczenia juz wykonanej roboty i gnalam dalej nie za bardzo ogladajac sie za siebie Wiem ze Rubik jest moim miejscem, moim domem, moim "przeznaczeniem" ze tak gornolotnie sie wyraze .... jak zobaczylam go w gazecie z nieruchomosciami, to wiedzialam ze to jest moj dom - pomimo tego ze nie byl w miejscu z ktorym jestem zwiazana rodzinnie, to ten fakt w ogole mi nie przeszkadzal. Ten dom ma wszystko co bylo dla mnie wazne, czyli polozenie - 500 m do zjazdu-wjazdu na A4, za rondem miasto, 3 km do centrum handlowego, 5 km do centrum miasta, miejski autobus, sklep na koncu ulicy I sam Rubik - nie za duzy, nie za maly... ot tak w sam raz na nasza dwojke + calkiem osobne pomieszczenia gospodarczo-biurowo-mieszkalne, jeszcze nie wiem jak sie do tego ustosunkuje Jeszcze raz dziekuje wszystkim ktorzy towarzyszyli mi w Rubikowej zabawie i wszystkim tym z ktorymi w tym czasie zdarzylam sie "netowo zaprzyjaznic" ktorzy juz od jakiegos czasu pomieszkuja na swoim i dla ktorych zmienil sie krag zainteresowan.... co jest naturalna koleja rzeczy Tym oto sposobem doszlismy do konca bede oczywiscie kibicowac wszystkim przemilym pozostalym, ale nie bede juz ciagnac tego topika. Nie bede wklejac juz zdjec .... do tej pory byly to bezosobowe zdjecia, ot jednego z setek miejsc na swiecie, ale w chwili kiedy zaczyna byc "personalnie" ... pokazywanie mojej prywatnosci w wiekszym rozmiarze, nie jest moja domena Trzymam kciuki za wszystkich - konczacych, zaczynajacych i tych w trakcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Ledwo zdazylam do Ciebie trafic, a Ty zamyszkasz watek. Mam nadzieje, ze jednak bedziesz wpadac tu i owdzie, co bysmy mogly korzystac z Twoich doswiadczen. Niedlugo moj remont przebije Twoj pod wzgledem dlugosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Panno laskawa , taka powazna to Ty jeszcze nie bylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 "doszliśmy do końca...." hmmmmm Kto doszedł ten doszedł Nie marudzic mi tu proszę i niczego nie kończyć. Nie warto zatrzaskiwać nigdy za sobą drzwi. Lepiej zostawić je niedomknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.12.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Panno laskawa , taka powazna to Ty jeszcze nie bylas A jaka rozpisana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 och - (ikonka wznoszaca oczy do nieba) to bylo tylko podsumowanie jakiegos tam powoli zamykanego rozdzialu "zyciowego" .... to musialo byc i powaznie i przydlugie co ludzie by powiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 no ale zeby az pol strony napisac , no daj spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Mohag, daj spokój, wiem, że święta nastrajają romantycznie i podsumowyjąco - ale alkohol nie pomaga :) Nawet nie mów - wszyscy czekamy na zdjęcia Więc mam nadzieję, że nas, biedulek, nie porzucisz Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.12.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 No właśnie!! Popieram przedpiśców - pisz, wklejaj zdjęcia... A o psich wystawach gdzie będziemy gadać, hę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.12.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 no ale zeby az pol strony napisac , no daj spokoj Mohag, Ty sie nie wygłupiaj, ja już dawno zakończyłam wątek, a i tak trwa nadal.. nie mogę sie rozstać z forum i też o wątkach budowlanych juz się u mnie nie rozmawia od bardzo dawna zawsze możesz kogoś zrzucić z kanapy i zrobić fotkę, czy przegonić kogoś z kuchni i też zrobić fotkę.. kupisz nowe firanki... i gdzie sie nimi pochwalisz?? No, przecież, że tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.12.2008 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Z forumem to sie tak szybko nie rozstane, o nie ale i tak juz od dluzszego czasu zapinam o tym topiku to znaczy czas z tym skonczyc, po co meczyc materie Baru, a gdzie to kochanienka sie podziewala tyle czasu? streszczenie najwazniejszych rzeczy prosze mi tu szybko rasras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.12.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Tak pomalu sie pozegnam i pozycze wszystkim: http://img237.imageshack.us/img237/5197/makr05bp2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.12.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 http://alekartki.pl/kartki/4/527.jpg Życzy kachna28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.12.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 DOSIEGO ROKU !!! http://photos.nasza-klasa.pl/7308211/145/main/22209f79f2.jpeg zyczy frosia z Froschem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Cudownej zabawy, spełnienia marzeń, zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym 2009 roku :) Buziaczki http://www.sheldonbaseball.org/dogs+and+fireworks.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.01.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Tak pomalu sie pozegnam i pozycze wszystkim: http://img237.imageshack.us/img237/5197/makr05bp2.jpg To ja się przywitam i też pożyczę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts