Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Rubika

Mohag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Baru, a gdzie to kochanienka sie podziewala tyle czasu? streszczenie najwazniejszych rzeczy prosze mi tu szybko rasras :lol:

Ano żyję, kochanieńka, żyję...

Psie wystawy odłogiem zaległy były, ale teraz w lutym będzie u mnie międzynarodówka, to się szykujemy. Odpuściłam sobie tamten rok, albowiem Nadiuch mój jakoś późno dojrzewał był fizycznie i w otwartej jakoś mizernie wyglądałaby.

Przed wyjazdem na wakacje sucz została krótko obcięta, co pomogło na wygląd jej futra. Może nam się uda zamknąć ten dorosły championat w końcu :lol:.

A z wieści najnowszych to jesteśmy posiadaczami kolejnego - trzeciego już kociaka. Tym razem jest to panienka, trikolorka, której prababcia, albo i wcześniej dama jakowaś - popełniła mezalians, albowiem dłuższy włos posiada. Mamusia ma sierść długości standard, ale babcia dłuższą. Imię ma hmmm... oryginalne...KRATKA :D, nasze dziewczyny wołają na nią Kratka-Wariatka, chyba nietrudno się domyślić dlaczego :lol:.

Pozdrawiam serdecznie z białej mej wsi no i oczywiście dużo szczęścia w tej Twojej kostce!!

• 3 months później...
  • 3 months później...
  • 4 months później...

Niech magiczna moc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość.

Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem.

I niech spełniają się Wasze marzenia - te wyszeptane w biegu, zapisane w śniegu, i te złożone przy choince - niech spełnią się wszystkie…