Mohag 28.12.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 zaglada, zaglada ale gdzie indziej jest bardziej interesujaco, tu wieje nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ciekawe czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.12.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ciekawe czemu? sie nie pyta hihi weny brak, albo zima nastala albo po prostu nie ma o czym pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ciekawe czemu? sie nie pyta hihi weny brak, albo zima nastala albo po prostu nie ma o czym pisac Albo jakąś elewację miałaś pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ale gdzie indziej jest bardziej interesujaco, Znaczy się gdzie konkretnie? Też bym poszła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.12.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Olga, sorry Slonce ale ja nie chetnie wstawiam na forumie foty zewnetrzne przezorny - ubezpieczony i takie tam Sonik - naprzyklad w topikach u dziewczyn ktore jeszcze buduja ... jak sie przestanie, to wieje nuda no chyba ze czlek znajdzie sobie inne zajecie np zwierza ps ja sie juz odmeldowuje i jade rozkoszowac sie dwu-tygodniowymi feriami zimowymi Szczesliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Olga, sorry Slonce ale ja nie chetnie wstawiam na forumie foty zewnetrzne przezorny - ubezpieczony i takie tam Nie no, ja wsio rozumiem A kuchnia to też na zewnętrzu, czy gdzieś mi coś umkło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 chyba ze czlek znajdzie sobie inne zajecie np zwierza Nio, moglabym calymi dniami, godzinami i w ogole . Milego urlopu Mohag, a dokąd sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 31.12.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://kartki.onet.pl/_i/d/sylwester_tance_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.12.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://zatoka-zen.com/wp-content/uploads/happy-new-year.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 doberek spam??? noooo dobra dla DarioAS Cytat: Ania poswiecila temu blogowi duuuuuzo czasu, mysle, ze jest ciekawy. http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ Prosimy o SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html Dzieki wszystkim z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.01.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 sorry dziewczyny ale jestem nie poprawna laze po innych topikach a do siebie zapominam zagladac To sie poprawiam i witam Noworocznie Urlop byl mniej czy bardziej stresujacy, ale co to za urlop ktory ma za zadanie wykanczania wykonczeniowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 taki zlewozmywak to mnie by się przydał, bo mój zaś za mały fajnie połączyłaś te kolory bieli z resztą, co to za odcień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.01.2010 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Prawie zawsze mialam okragly zlewozmywak, wszystko piore w zmywarce i mi taki jednokomorowy wystarczal. Ten sie spodobal i podkusilo Dario, chodzi Ci o kolor scian? Jezeli tak, to to jest "Sniezna biel" z Dekoral-a, ktora mam oprocz sypialni w calym Rubiku.... ja mam slabosc do bialych scian Musze powiedziec ze kolor wyszedl niczego sobie, jest bialy ale taki naprawde bialy tz bez zadnego niebieskawego czy zoltawego czy tez brudno-bezowego "odcienia". Bylo to dla mnie wazne, bo wiem z doswiadczenia ze biale sciany, nawet jezeli sa trzymane w macie, "pochlaniaja" kolor otoczenia a szczegolnie podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Niech zyje slabosc do bieli, a szczegolnie bialych scian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.01.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 do tej bieli jestem wyjątkowo przekonana a jak fajnie masz pokój urządzony, detale cud miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.01.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Orbit-y dla Agi foto sie zniklo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 28.01.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Fajne krzesła, wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.01.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 uhu wygodne ale nawet jakby nie byly, to bym sie z tym pogodzila hihi te krzesla chcialam od zawsze tz Orbit-y Eggshell byly zawsze moja "miloscia" ale nigdy nie mialam wnetrza do nich w ktorym by pasowaly Teraz zreszta tez stoja w tym miejscu przejsciowo - po przeprowadzce stanie tam stol z mieszkania, a ten komplet pojdzie na sam dol do pomieszczen rekreacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 30.01.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Wow,orbity nieziemskie,piękne. Muszę tu trochę posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts