Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Rubika

Mohag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Olga, sorry Slonce ale ja nie chetnie wstawiam na forumie foty zewnetrzne :roll: przezorny - ubezpieczony i takie tam :wink:

Sonik - naprzyklad w topikach u dziewczyn ktore jeszcze buduja ... jak sie przestanie, to wieje nuda :wink: no chyba ze czlek znajdzie sobie inne zajecie np zwierza :lol:

ps ja sie juz odmeldowuje i jade rozkoszowac sie dwu-tygodniowymi feriami zimowymi 8)

Szczesliwego Nowego Roku

sil03.gif

• 2 weeks później...

doberek :D

spam??? :roll:

noooo dobra 8) :lol:

dla DarioAS

Cytat:

Ania poswiecila temu blogowi duuuuuzo czasu, mysle, ze jest ciekawy.

http://aniads-rosegarden.blogspot.com/

Prosimy o SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html

Dzieki wszystkim z gory.

Prawie zawsze mialam okragly zlewozmywak, wszystko piore w zmywarce i mi taki jednokomorowy wystarczal. Ten sie spodobal i podkusilo :roll: :wink:

Dario, chodzi Ci o kolor scian? Jezeli tak, to to jest "Sniezna biel" z Dekoral-a, ktora mam oprocz sypialni w calym Rubiku.... ja mam slabosc do bialych scian :wink: Musze powiedziec ze kolor wyszedl niczego sobie, jest bialy ale taki naprawde bialy tz bez zadnego niebieskawego czy zoltawego czy tez brudno-bezowego "odcienia". Bylo to dla mnie wazne, bo wiem z doswiadczenia :wink: ze biale sciany, nawet jezeli sa trzymane w macie, "pochlaniaja" kolor otoczenia a szczegolnie podlogi :wink:

uhu wygodne 8) ale nawet jakby nie byly, to bym sie z tym pogodzila hihi te krzesla chcialam od zawsze tz Orbit-y Eggshell byly zawsze moja "miloscia" ale nigdy nie mialam wnetrza do nich w ktorym by pasowaly :wink:

Teraz zreszta tez stoja w tym miejscu przejsciowo - po przeprowadzce stanie tam stol z mieszkania, a ten komplet pojdzie na sam dol do pomieszczen rekreacyjnych :wink: