Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Rubika

Mohag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dario, ja jeszcze nie wiem czy go lubie :oops: moze jak przewioze "osobiste" rzeczy, moze jak tak na spokojnie posiedzie-polaze-poszwedam sie, to poczuje ten dom :wink:

Narazie to taka bardziej abstrakcja i zaczynam wpadac w panike przeprowadzkowa :oops:

Aga, tez mi sie podobaja :wink: i co jest perfetos w tym komplecie to to, ze pomimo swoich 8-smiu czy nawet wiecej lat, wyglada ciagle trendi i mysle ze obojetnie jak czasy i moda beda sie zmieniac, to on zawsze bedzie dobrze wygladal 8)

• 2 weeks później...

Przejrzalam sobie tak przy swietach "dziennik"... to juz dwa i pol roku od kiedy jestem w posiadaniu Rubika i z tego co widze, jest to najdluzszy remont w histori Muratora :lol:

Może w historii Muratora tak ale powiem Ci, że mam znajomych, którzy kupili dom w stanie s. zamknietym 4 lata temu. Zakres prac, które mieli do wykonania to tynki, wylewki, część hydrauliki, część elektryki i wykończeniówka. Z "grubą robotą" uwineli sie dość szybko. No i zaczął sie problem z wykończeniem. Znajoma jest strasznie niezdecydowana. A może taki kolorek, a może sr..ki. 8) Malarza woziła do kwiaciarni do innego miasta , żeby zobaczył jaki tam jest kolor na ścianach bo ona TAKI chce. W rezultacie maja część pomieszczeń wykończonych część nie. I tak np. łazienkę skończyli 3 lata temu i już im się kompletnie nie podoba (nawet nie była uzytkowana). Drzwi do sypialnii tez sa be już sie przez te pare lat opatrzyły i poobijały (głównie przez robotników). Mieli wiele terminów przeprowadzki "ostatecznej", niestety zaden nie wypalił. Niby obrali sobie teraz lipiec ale czarno to widzę. Szkoda tylko tego domu, bo stoi pusty, lekko ogrzewany i czeka na decyzję.

Także widzisz, że 3 lata to wcale nie dużo :D

Bea siostro, zobacz Slonce jaka data jest postu ktory cytowalas :wink:

Wysłany: Czw, 25 Grudzień 2008 17:38 Temat postu:

Dziekuje wszystkim zagladajacym do Rubika za przemile zyczenia.

Przejrzalam sobie tak przy swietach "dziennik"... to juz dwa i pol roku od kiedy jestem w posiadaniu Rubika i z tego co widze, jest to najdluzszy remont w histori Muratora

czyli ja lepsza nie jestem :wink: ale nie wynika to z mojego niezdecydowania "co i jak w Rubiku" tylko .... nic mnie nie goni i zbieram sie jak sojka za morze z ta przeprowadzka :oops: no ale pod koniec miesiaca nie ma przepros i juz 12-sto tonowka jest zamowiona :roll: :lol:

sure, troche jest juz-znowu na poprzedniej stronie .... popoprawialam co sie dalo z ostatnich zdjec. Stare zdjecia zawsze wywalam z topika, bo sa nie aktualne :wink:

[sure, troche jest juz-znowu na poprzedniej stronie .... popoprawialam co sie dalo z ostatnich zdjec. Stare zdjecia zawsze wywalam z topika, bo sa nie aktualne :wink:

pooglądałam sobie, szkada,że mało fotek, jeszcze nie do końca wyobrażam sobie całość... :roll:

a jeśli chodzi o wyrzucanie nieaktualnych zdjęć, to może i masz rację? Ja się niepotrzebnie przywiązuję do swoich, pierwsze 3 strony dziennika sa całkiem ieiaktualne! :wink:

sure, jak sie zbiore to postaram sie opisowo-zdjeciowo wprowadzic do Rubika :wink:

amalfi, nie masz czego zalowac, bo na poczatku byl chaos :lol:

Nelli, lampy kupowalam dawno, dawno ... na pierwszej stronie chyba jest link do firmy ktora sprzedaje na niemieckim ebay-u

Bea, to nie UFO - to zastoj-marazm-odlogiem, bo nawet pod przerwe techniczna nie mozna tego podciagnac :oops:

Bea, dzieki za paki 8)

Famelia, powiem prawde ze nie wiem - jakas tam nazwe mialy, ale to bylo juz tak dawno :oops: Ale to nie jest nic specjalnie firmowego, ot poprostu bardzo mi sie podobaly i pasowaly do mojego konceptu :wink:

malgos, to sa tak zwane "pamiatki z podrozy" i moje zamilowanie do szlajania sie po wloskich galeriach :wink:

Cześć! Nie będe męczyć o więcej zdjęć, bo już wcześniej męczyłam, a czy możesz napisać, z czego sa rolety rzymskie, które widac na jednym zdjęciu? Wydaje mi się, ze są przejrzyste bardziej jak firanki?

sure sorry i prosze o ciut cierpliwosci ... ale od trzech dni tak czapa mnie naparza, ze normalnie nie za bardzo funkcjonuje :roll:

Rolety sa z matowej organzy - bardzo przyjemnie to wyglada i te akurat sa okejos ... w kuchni mam tez z organzy ale inaczej szyte, do tego z polyskiem i sa do duszy tz do wymiany, bo kompletnie nie pasuja ... pozniej wstawie foty, to zobaczysz.

malgos 8)