Mohag 30.01.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Aga a wiesz, ze jak ide na spacer to w pierwszym bloku na parterze ludzie maja podobny w formie stol do Twojego - tylko to chyba palisander jest i maja wlasnie Orbit-y wyglada nawet-nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.01.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ja to lubię ten Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 01.02.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Fajne mają te nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.02.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dario, ja jeszcze nie wiem czy go lubie moze jak przewioze "osobiste" rzeczy, moze jak tak na spokojnie posiedzie-polaze-poszwedam sie, to poczuje ten dom Narazie to taka bardziej abstrakcja i zaczynam wpadac w panike przeprowadzkowa Aga, tez mi sie podobaja i co jest perfetos w tym komplecie to to, ze pomimo swoich 8-smiu czy nawet wiecej lat, wyglada ciagle trendi i mysle ze obojetnie jak czasy i moda beda sie zmieniac, to on zawsze bedzie dobrze wygladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.02.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Przejrzalam sobie tak przy swietach "dziennik"... to juz dwa i pol roku od kiedy jestem w posiadaniu Rubika i z tego co widze, jest to najdluzszy remont w histori Muratora Może w historii Muratora tak ale powiem Ci, że mam znajomych, którzy kupili dom w stanie s. zamknietym 4 lata temu. Zakres prac, które mieli do wykonania to tynki, wylewki, część hydrauliki, część elektryki i wykończeniówka. Z "grubą robotą" uwineli sie dość szybko. No i zaczął sie problem z wykończeniem. Znajoma jest strasznie niezdecydowana. A może taki kolorek, a może sr..ki. Malarza woziła do kwiaciarni do innego miasta , żeby zobaczył jaki tam jest kolor na ścianach bo ona TAKI chce. W rezultacie maja część pomieszczeń wykończonych część nie. I tak np. łazienkę skończyli 3 lata temu i już im się kompletnie nie podoba (nawet nie była uzytkowana). Drzwi do sypialnii tez sa be już sie przez te pare lat opatrzyły i poobijały (głównie przez robotników). Mieli wiele terminów przeprowadzki "ostatecznej", niestety zaden nie wypalił. Niby obrali sobie teraz lipiec ale czarno to widzę. Szkoda tylko tego domu, bo stoi pusty, lekko ogrzewany i czeka na decyzję. Także widzisz, że 3 lata to wcale nie dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.02.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Mohag, a czy masz jakies inne miejsce ze zdjęciami, czy tylko te tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.02.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Bea siostro, zobacz Slonce jaka data jest postu ktory cytowalas Wysłany: Czw, 25 Grudzień 2008 17:38 Temat postu: Dziekuje wszystkim zagladajacym do Rubika za przemile zyczenia. Przejrzalam sobie tak przy swietach "dziennik"... to juz dwa i pol roku od kiedy jestem w posiadaniu Rubika i z tego co widze, jest to najdluzszy remont w histori Muratora czyli ja lepsza nie jestem ale nie wynika to z mojego niezdecydowania "co i jak w Rubiku" tylko .... nic mnie nie goni i zbieram sie jak sojka za morze z ta przeprowadzka no ale pod koniec miesiaca nie ma przepros i juz 12-sto tonowka jest zamowiona sure, troche jest juz-znowu na poprzedniej stronie .... popoprawialam co sie dalo z ostatnich zdjec. Stare zdjecia zawsze wywalam z topika, bo sa nie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 [sure, troche jest juz-znowu na poprzedniej stronie .... popoprawialam co sie dalo z ostatnich zdjec. Stare zdjecia zawsze wywalam z topika, bo sa nie aktualne pooglądałam sobie, szkada,że mało fotek, jeszcze nie do końca wyobrażam sobie całość... a jeśli chodzi o wyrzucanie nieaktualnych zdjęć, to może i masz rację? Ja się niepotrzebnie przywiązuję do swoich, pierwsze 3 strony dziennika sa całkiem ieiaktualne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Jak wreszcie czas znalazłam, aby tak strona po stronce przeczytać, to prawie wszystkie foty zamieniły się w czerwone krzyżyki Ki diabeł? Ale z tego co sie udało zobaczyć wnioskuję, że pomysłowa z Ciebie kobitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.02.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Mohag, a co to za cudowne kule wiszą w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.02.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Bea siostro, zobacz Slonce jaka data jest postu ktory cytowalas No widzę, Siostro Słyszałam o porwaniach przez UFO ale zeby na tak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.02.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 sure, jak sie zbiore to postaram sie opisowo-zdjeciowo wprowadzic do Rubika amalfi, nie masz czego zalowac, bo na poczatku byl chaos Nelli, lampy kupowalam dawno, dawno ... na pierwszej stronie chyba jest link do firmy ktora sprzedaje na niemieckim ebay-u Bea, to nie UFO - to zastoj-marazm-odlogiem, bo nawet pod przerwe techniczna nie mozna tego podciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dobrze będzie A to na poprawę humoru. Dostałam od betib ale podzielę się co bym miała z kim jutro spalać kalorie http://img188.imageshack.us/img188/7136/paczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 12.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 http://img687.imageshack.us/img687/9049/img66061.jpg A ta cudna lampa to jak się zowie? Domek http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A mnie interesuja te smiszne galazki i wazony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.02.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Bea, dzieki za paki Famelia, powiem prawde ze nie wiem - jakas tam nazwe mialy, ale to bylo juz tak dawno Ale to nie jest nic specjalnie firmowego, ot poprostu bardzo mi sie podobaly i pasowaly do mojego konceptu malgos, to sa tak zwane "pamiatki z podrozy" i moje zamilowanie do szlajania sie po wloskich galeriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.02.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Cześć! Nie będe męczyć o więcej zdjęć, bo już wcześniej męczyłam, a czy możesz napisać, z czego sa rolety rzymskie, które widac na jednym zdjęciu? Wydaje mi się, ze są przejrzyste bardziej jak firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.02.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Cześć! Nie będe męczyć o więcej zdjęć, bo już wcześniej męczyłam, a czy możesz napisać, z czego sa rolety rzymskie, które widac na jednym zdjęciu? Wydaje mi się, ze są przejrzyste bardziej jak firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 malgos, to sa tak zwane "pamiatki z podrozy" i moje zamilowanie do szlajania sie po wloskich galeriach No tak, dlatego mi w oko wpadly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.02.2010 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Cześć! Nie będe męczyć o więcej zdjęć, bo już wcześniej męczyłam, a czy możesz napisać, z czego sa rolety rzymskie, które widac na jednym zdjęciu? Wydaje mi się, ze są przejrzyste bardziej jak firanki? sure sorry i prosze o ciut cierpliwosci ... ale od trzech dni tak czapa mnie naparza, ze normalnie nie za bardzo funkcjonuje Rolety sa z matowej organzy - bardzo przyjemnie to wyglada i te akurat sa okejos ... w kuchni mam tez z organzy ale inaczej szyte, do tego z polyskiem i sa do duszy tz do wymiany, bo kompletnie nie pasuja ... pozniej wstawie foty, to zobaczysz. malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts