BetaGreta 06.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 uhu - to zostanie tylko inspiracja To sa plytki ze szkla ... Vogue robi w roznych formatach Linea Vetro Villiglas robi glossy Toscana Venus - ma kwadratowe Jest jeszcze Ceramgres - ktory ma Vitrum wiecej sie nie rozgladalam - bo mi przeszlo Dzięki. Piękne te płytki. Jak się domyślam przeszło Ci ze względu na cenę. Czy w Polsce gdzieś je widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.03.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Konkretnie nie szukalam, wiem ze kiedys widzialam taka szklana przezroczysta mozaike - prawie 400 zl, plytki 10x10 w cenie ok 180 euronow - ceny tych konkretnych z foto nie znam ... ale mi bardziej chodzilo o koncepcje tej lazienki a nie o plytki, ktore oczywiscie sa czadowe tylko ze ja wiem na co mnie stac i akurat te, nie miescily sie w mojej kieszeni Z tym ze jestem pewna, ze gdybym jednak sie na ten uklad zdecydowala, co wiazalo by sie z kuciem podlogi zeby przeniesc podlaczenia i zamiast tych szklanych plytek, dala czysto biale z polyskiem w tym samym rozmiarze, lub biale z leciutkim odcieniem "groszek" jaki daja szyby hartowane a tak to chcialam wykombinowac hihi ... to efekt uzyskala bym podobny Moze nie tak ekskluzywny i designiarski ale mnie calkowicie zadowalajacy Ale po pierwsze, nie chce mi sie kompletnie demolki robic (zostanie jak bylo) a po drugie ... hihi wole za ta kase ktora na zrobienie tego bym wydala, wydac we Wloszech albo na Krecie Znalazlam wiecej fot z tej realizacji ... z tego co widze to na podlodze sa biale kafle 30x30 (to info dla igi) a reszta scian jest malowana bialym latexem ... http://www.aqua-cultura.de/imgPro2/ultramarin/ultramarin_winkler30.jpg http://www.aqua-cultura.de/imgPro2/ultramarin/ultramarin_winkler23.jpg http://www.aqua-cultura.de/imgPro2/ultramarin/ultramarin_winkler36.jpg http://www.aqua-cultura.de/imgPro2/ultramarin/ultramarin_winkler33.jpg http://www.aqua-cultura.de/imgPro2/ultramarin/ultramarin_winkler26.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Zwierz mi sie i tak najbardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.03.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Tak myślałam, że cena powali mnie na kolana. Na takie to mnie też nie stać Kolor jednak podoba mi się bardzo i ta szklana faktura jest też bardzo przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.03.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 malgos, bo zwierz jest nie do podrobienia cala reszta to oprawa BG wiesz, akurat to ze mnie "nie stac" nie jest dla mnie czyms dolujacym mnie bardziej doluje jak wychodza badziewne niedorobki i moge miec cos nie za bardzo kosztownego ale zeby bylo dobrze zrobione ... to jest najwazniejsze, dlatego nieraz wsciekam sie na Rubika Do tego ja lubie zmiany nie lubie zyc stale w jednakowym wnetrzu i wiem, ze tak czy inaczej za pare lat, te zmiany beda nastepowac. Po 15-stu latach mieszkania w obecnym mieszkaniu meblowalam sie w calosci juz trzy razy, czyli srednio co 5-c lat potrzebuje zmian otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Zajrzałam, troszkę poczytałam i zostanę Ładnie tu u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 21.03.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A czemu Twój i Sure wątek mi umyka mimo śledzenia go? Tyle się dzieje bez mojej superwizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Nie ma rady, trzeba dodać do Ulubionych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Jak mowia na miau - trzeba se siknac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.03.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Bez paniki dziewuszki, sama o nim zapominam i tez mi umyka Tak prawde mowiac wole rozwijac wyobraznie u innych, u mnie i tak juz nic sie nie dzieje ... a tylko mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Małgos, siknac to od seek?? Mohag, a dlaczego Cię wkurza? Fajnie masz, wszystko gotowe, obrazki w łazience i w ogóle!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Siknac to od zaznaczania terenu przez kocurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Siknac to od zaznaczania terenu przez kocurka. mogłam na to nie wpaść, bo mój został spacyfikowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Siknac to od zaznaczania terenu przez kocurka. mogłam na to nie wpaść, bo mój został spacyfikowany! Oj, podobno niektore mimo tego znacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Siknac to od zaznaczania terenu przez kocurka. mogłam na to nie wpaść, bo mój został spacyfikowany! Oj, podobno niektore mimo tego znacza... Na razie nie próbuje, jesteśmy bezpieczni przynajmniej chwilowo. Szukam teraz kotki w kolorze czekoladowym, czyli bri b. Słyszalyście może o takiej (bliżej niz na Sląsku)? W-wa też wchodzi w grę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Siknac to od zaznaczania terenu przez kocurka. mogłam na to nie wpaść, bo mój został spacyfikowany! Oj, podobno niektore mimo tego znacza... Na razie nie próbuje, jesteśmy bezpieczni przynajmniej chwilowo. Szukam teraz kotki w kolorze czekoladowym, czyli bri b. Słyszalyście może o takiej (bliżej niz na Sląsku)? W-wa też wchodzi w grę.. Tu masz forum brytkowe, ale trzeba sie zalogowac, zeby czytac posty. http://www.aisha.pl/forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 [Tu masz forum brytkowe, ale trzeba sie zalogowac, zeby czytac posty. http://www.aisha.pl/forum/ Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No ladnie, to mam wieczór z głowy. Forum jest "bogate" i dużo czytania. Jest tez sporo hodowli, których nie znam (wcześniej przegladałam tylko te zrzeszone, bo były adresy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No ladnie, to mam wieczór z głowy. Forum jest "bogate" i dużo czytania. Jest tez sporo hodowli, których nie znam (wcześniej przegladałam tylko te zrzeszone, bo były adresy)... Sorry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 21.03.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No ladnie, to mam wieczór z głowy. Forum jest "bogate" i dużo czytania. Jest tez sporo hodowli, których nie znam (wcześniej przegladałam tylko te zrzeszone, bo były adresy)... Sorry... widzisz Malgos, co narobiłaś?! kolacji dziś nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts