Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Rubika

Mohag

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Juz po przeprowadzce ale najgorsze jest zawsze to, ze ciagle-nadal ktos obcy kreci sie po chalupie ;) chociaz z drugiej strony patrzac na obcych, to czekalam na podlaczenie neta i jak juz mi ten net podlaczyli, to okazalo sie ze lapka szlag mi trafil buuu to ci obcy dostarczali mi chociaz rozrywki.

Co dalej z Rubikiem.... hmmm nabiera chyba docelowych ksztaltow i chyba zaczyna sie tez we mnie cos na ksztalt "podobania sie" w formie wewnetrznego zadowolenia... narazie w miare umiarkowanego ale im wiecej "obrabiam" wynikle babole, tym zadowolenie jest wieksze...... nie mylic ze staloscia zadowolenia, o nie hihi nieraz moje zadowolenie jest na poziomie piwnicznego lochu ... ale ze ten dom ma do mnie slabosc, to poddaje sie moim manipulacjom upiekrzajacym nader ochoczo.

Femka, kompletny obraz "wyklul" sie na dniach tz po przeprowadzce, bo nie mieszkajac duzo rzeczy bierze sie mimochodem a pozniej niestety draznia i trzeba zmieniac ;)

sure, od poczatku mialam ustalone ze chce jak najwieksza ilosc szafek - ja poprostu znam siebie i wiem ze pomimo duzego pomieszczenia spizarnianego w przyziemiu jestem na tyle leniwa, ze nie bedzie chcialo mi sie tam schodzic hihi czyli wykorzystana jest kazda powierzchnia na tyle zeby nie zagracic ale zeby w miare sie wszystko pomiescilo.

aneta, milo ze wpadlas ... ja cos tak ogolnie nie moge sie do tego nowego wizerunku foruma przyzwyczaic - no kiepsko mi idzie ...

Dzieki dziewczyny :)

Fem, ta lazienka tez byla moja - to moje byle oczko w glowie ;) pisze byla, bo po dodaniu tego klonu niestety stracila dla mnie swoj caly urok ale tak to jest jak czlek idzie na kompromisy ;) ona miala byc tylko bialo-szaro-antracytowa ale okazalo sie, ze nie zmieszcze szafy w sypialni (biala+brzoza) i szafa musiala stanac w pokoju obok ... w pokoju do ktorego byly przewidziane te klonowe meble ... to wymusilo na mnie zamiane - szafy lazienkowe (biale+ drzwi z szybami) poszly jako dodatek do szafy sypialnianej a klonowe do lazienki.... ech zycie ;) a zreszta cala gora zrobila sie taka ciut za "przytulna" a ja za tym nie przepadam....

Folia robiona w reklamie, zanioslam jeden kropkowy dekor i wycieli mi kropki na ploterze.

Edytowane przez Mohag