sure 30.04.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 No a ja dodałam do subskrybowanych, a tu żadnych postów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 24.05.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Mohag, gdzie jesteś? Co nowego i dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.06.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Ale sie wszyscy opuścili z pisaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 02.06.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 To przez tę przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.06.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Juz po przeprowadzce ale najgorsze jest zawsze to, ze ciagle-nadal ktos obcy kreci sie po chalupie chociaz z drugiej strony patrzac na obcych, to czekalam na podlaczenie neta i jak juz mi ten net podlaczyli, to okazalo sie ze lapka szlag mi trafil buuu to ci obcy dostarczali mi chociaz rozrywki. Co dalej z Rubikiem.... hmmm nabiera chyba docelowych ksztaltow i chyba zaczyna sie tez we mnie cos na ksztalt "podobania sie" w formie wewnetrznego zadowolenia... narazie w miare umiarkowanego ale im wiecej "obrabiam" wynikle babole, tym zadowolenie jest wieksze...... nie mylic ze staloscia zadowolenia, o nie hihi nieraz moje zadowolenie jest na poziomie piwnicznego lochu ... ale ze ten dom ma do mnie slabosc, to poddaje sie moim manipulacjom upiekrzajacym nader ochoczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.06.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ufff, już się martwiłam Pokażesz postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.06.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Oooo, jestes nareszcie. Pokaz, co sie tam urodzilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.06.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Femka, wiesz ja pojawiam sie i znikam hihi jak czarna dziura . Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.06.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Fiu fiu fiu - przyznaj się, specjalnie czekałaś, żeby teraz z taką bombą wyskoczyć Świetnie to wszystko sobie razem wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Rzeczywiście, dobre "wejście"! masz w kuchni więcej miejsca, niż ja, a już na pewno w szafkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ja dziś dopiero dotarłam do Ciebie po tych zawirowaniach forumowych;) Gratuluje przeprowadzki,no i oczywiscie jestem ciekawa kolejnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.06.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Femka, kompletny obraz "wyklul" sie na dniach tz po przeprowadzce, bo nie mieszkajac duzo rzeczy bierze sie mimochodem a pozniej niestety draznia i trzeba zmieniac sure, od poczatku mialam ustalone ze chce jak najwieksza ilosc szafek - ja poprostu znam siebie i wiem ze pomimo duzego pomieszczenia spizarnianego w przyziemiu jestem na tyle leniwa, ze nie bedzie chcialo mi sie tam schodzic hihi czyli wykorzystana jest kazda powierzchnia na tyle zeby nie zagracic ale zeby w miare sie wszystko pomiescilo. aneta, milo ze wpadlas ... ja cos tak ogolnie nie moge sie do tego nowego wizerunku foruma przyzwyczaic - no kiepsko mi idzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.06.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Wtrybisz się, spooooko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.06.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Wtrybisz się, spooooko tylko czy to wtrybianie musi byc takie kosztowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 06.06.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Za wszelkie przyjemności się płaci - vide budowanie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.06.2010 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 dzień dobry rano charakterna kuchnia co za krzesełka w jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.06.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Dobry Elena, to jest Hülsta ale ten komplet kupowalam jakies 10 lat temu i za cholipcie nie pamietam co to za model .... Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 07.06.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Śliczna zarówno kuchnia jak i łazienka Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 07.06.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Nooo, moja droga - łazienka bije kuchnię na głowę! Jest bardzo "moja" - a folia kropkowa wygląda fantastycznie! Robiona na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.06.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 (edytowane) Dzieki dziewczyny Fem, ta lazienka tez byla moja - to moje byle oczko w glowie pisze byla, bo po dodaniu tego klonu niestety stracila dla mnie swoj caly urok ale tak to jest jak czlek idzie na kompromisy ona miala byc tylko bialo-szaro-antracytowa ale okazalo sie, ze nie zmieszcze szafy w sypialni (biala+brzoza) i szafa musiala stanac w pokoju obok ... w pokoju do ktorego byly przewidziane te klonowe meble ... to wymusilo na mnie zamiane - szafy lazienkowe (biale+ drzwi z szybami) poszly jako dodatek do szafy sypialnianej a klonowe do lazienki.... ech zycie a zreszta cala gora zrobila sie taka ciut za "przytulna" a ja za tym nie przepadam.... Folia robiona w reklamie, zanioslam jeden kropkowy dekor i wycieli mi kropki na ploterze. Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts