Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kostka Rubika

Mohag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U mnie jest plot panelowy 1.80 i szary za cholipcie miedzy precikami nie przejdzie. Poprzednio mielismy plot z mat wierzbowych i tez bylo spoko ... no ale on nie za bardzo skoczny jest zeby pokonac taka wysokosc ;)

Fam, nie rob kociczce stresu ... jak bedzie czas to ja przeniesiesz a teraz jej odpusc ogladanie nowego domostwa hihi

My z nasza ciapa cala Europe zjezdzilismy, to jest pies podrozniczo-samochodowy - jak sie lupnie na tylne siedzenie na poczatku tak drzemie do konca podrozy - z malymi przerwami na siku i papu .... nawet do Portugali mozna dojechac ;) No a kociamber zostawal pod opieka sasiadki albo Mam w domu .... chociaz pare razy robilismy z nim trase 600 km do rodzicow nie-malza.

Kurde ukradlam z foruma - jestem strasznie niepoprawna, niegrzeczna i ogolnie bee ... ale nie moglam sie powstrzymac wczoraj a teraz chcialam zapytac i za cholere nie moge znalezdz w ktorych komentarzach dziennikowych to bylo ... o co chodzi o fote ktora zaiwanilam a na ktorej jest cala kwintesencja mojego spojrzenia na Rubikowy ogrodek ;) a wyglada on tak

http://img822.imageshack.us/img822/2158/contemporaryvic262311.jpg

z wiekszymi modyfikacjami bedzie jak ulal a raczej ulozyl-wysypal pasowal do Rubika ;) ale ogolna koncepcja jest powalajaca a ja zrobie tak - bedzie brak wody - kto by to czyscil a zamiast tego bedzie piekna rabata z rozami niskopiennymi - pierwszy taras bedzie duzo wiekszy a drugiego nie bedzie w ogole ... no i skonczylo sie na tym ze potrzebne bylo mi to foto jako mysl przewodnia a nie projekt hihi

:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

No warto było poczekać, żeby sobie teraz zobaczyć całą urządzoną kostkę.

A drzwiami własnej produkcji to mnie zdołowałaś, bo mnie sie nic nie chce :(

Proszę o jakieś zblizenie na drzwi, bo jakoś nie mogę sie połapać, jak Ty to wykombinowałaś przy pomocy pędzla :eek:

Raczej walka, pedzel potrzebny jest do tych zaglebien i frezowan a tak naprawde to narzedziem glownym jest tasma klejaca, kilometry tasmy ;) ... no to zblizenia

blizej

http://img143.imageshack.us/img143/4084/gemix310.th.jpg

jeszcze blizej

http://img534.imageshack.us/img534/2940/gemix309.th.jpg

i calkiem blisko

http://img155.imageshack.us/img155/8612/gemix311.th.jpg

Fam, tez tak mysle :) on jest prze-zaje-fajny hihi tylko bede musiala sobie dmuchawke ogrodowa zakupic, zeby liscie z tych kamyczkow wydmuchiwac - sasiedzi maja sporo drzew owocowych i lisci troche nawiewa.

lea, dzieki .... to cos co robi za firanke, to plastikowe kolka ktore wiesza sie w drzwiach ;) zakupilam dwie takie zaslonki - posciagalam z listewek, skrocilam, poprzekladalam i tak wyszlo. Mocowane jest to wszystko na rzepy tz przy suficie jest tasma "rzepowa" przyklejona a na gornych kolkach sa rzepowe kolka samoprzylepne.

amalfi, slonce - tasma jest potrzebna zeby te wszystkie paski mozna bylo namalowac, chyba nie myslisz ze to od reki robilam ;)

• 1 month później...

Dzieńdoberek Mohag!

Moja droga! Szczenę z biurka dyskretnym ruchem pozbierałam byłam... Wyyypaaasss...

I kuchnia i łazienka, nie mniej jednak drzwi to juz "miszczostwo" świata.

Pozdrawiam serdecznie

I od razu piszę, że proszę o usprawiedliwienie mojej długaśnej nieobecności spowodowanej 1. pójściem do pracy (przy dwóch etatach dzień mi się skrócił okrutnie); 2. zmianą foruma - za cholerę nie mogę się tutaj znaleźć :-(

• 1 month później...

Znowu musialam topik wyciagnac z przestworzy foruma a juz myslalam ze zginie w kosmosie

Halo Baru, u mnie ostatnio nie jest za ciekawie ... Floyd ma raka w nerce i walczymy objawowo od dwoch miesiecy :( operacja niestety nie wchodzi w rachube, pomimo ze druga nerka przejela calkowicie funkcje tej chorej i wyniki ma przyzwoite ale prawa komore serca ma dosc sporo powiekszona i slyszalne szmery, tak ze nikt mi go nie "otworzy".... a zreszta sama bym sie bala klasc go w narkozie.

Edytowane przez Mohag

Dlaczego ? przez moja gloopote ;) przenosilam ciagle te foty, bo mi a to fotosik zle dzialal, a to inne albumowe fora i wkoncu dalam sobie spokoj .... no a rok temu zdechl moj osobisty lapek i stracilam wszystko co mialam - nic nie dalo sie odzyskac :( tak ze sama nie mam prawie zadnych fot z postepow ..... gloopia, gloopia jestem no ;) dobrze tylko ze nie naleze do ludzi ktorzy patrza w przeszlosc, to za bardzo mi to nie przeszkadza ... ja i tak wiem jak to wygladalo.