sure 10.06.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Chyba powinnam mojemu zafundować taką traumę, bo ciągle chce uciekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.06.2010 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Koty to wolny narod one kochaja wloczegi a do tego sa strasznie ciekawskie i malo ktory kot jest na tyle bojazliwy zeby jednak nie sprobowac wolnosci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No moj pewnie wlasnie w ten sposob stal sie moim kotem... Elektrycznego pastucha juz wklejalam kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.06.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Moją raz wzięłam na smyczy, żeby jej pokazać budowę Najpierw nie mogłam jej spod siedzenia wyciągnąć, potem znów jak się wbiła pazurami w ziemię, tak posiedziała 10minut, i odniosłam ją do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.06.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 U mnie jest plot panelowy 1.80 i szary za cholipcie miedzy precikami nie przejdzie. Poprzednio mielismy plot z mat wierzbowych i tez bylo spoko ... no ale on nie za bardzo skoczny jest zeby pokonac taka wysokosc Fam, nie rob kociczce stresu ... jak bedzie czas to ja przeniesiesz a teraz jej odpusc ogladanie nowego domostwa hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 10.06.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No teraz już wiem, że kot to zwierzątko stacjonarne To mój pierwszy kot, a z psem nawet w Bieszczadach byłam i myślałam "po psiemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.06.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 My z nasza ciapa cala Europe zjezdzilismy, to jest pies podrozniczo-samochodowy - jak sie lupnie na tylne siedzenie na poczatku tak drzemie do konca podrozy - z malymi przerwami na siku i papu .... nawet do Portugali mozna dojechac No a kociamber zostawal pod opieka sasiadki albo Mam w domu .... chociaz pare razy robilismy z nim trase 600 km do rodzicow nie-malza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.06.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ja tez myslalam, ze moj kot to urodzony podroznik, skoro przyjechal do mnie z Zielonej Gory, ale chyba za dobrze mu u mnie bo niechetnie wychodzi... A zamkniety w transporterze tak wyje, ze sie nie da tego sluchac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.06.2010 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Kurde ukradlam z foruma - jestem strasznie niepoprawna, niegrzeczna i ogolnie bee ... ale nie moglam sie powstrzymac wczoraj a teraz chcialam zapytac i za cholere nie moge znalezdz w ktorych komentarzach dziennikowych to bylo ... o co chodzi o fote ktora zaiwanilam a na ktorej jest cala kwintesencja mojego spojrzenia na Rubikowy ogrodek a wyglada on tak http://img822.imageshack.us/img822/2158/contemporaryvic262311.jpg z wiekszymi modyfikacjami bedzie jak ulal a raczej ulozyl-wysypal pasowal do Rubika ale ogolna koncepcja jest powalajaca a ja zrobie tak - bedzie brak wody - kto by to czyscil a zamiast tego bedzie piekna rabata z rozami niskopiennymi - pierwszy taras bedzie duzo wiekszy a drugiego nie bedzie w ogole ... no i skonczylo sie na tym ze potrzebne bylo mi to foto jako mysl przewodnia a nie projekt hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.06.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 :jawdrop: No warto było poczekać, żeby sobie teraz zobaczyć całą urządzoną kostkę. A drzwiami własnej produkcji to mnie zdołowałaś, bo mnie sie nic nie chce Proszę o jakieś zblizenie na drzwi, bo jakoś nie mogę sie połapać, jak Ty to wykombinowałaś przy pomocy pędzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.06.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Raczej walka, pedzel potrzebny jest do tych zaglebien i frezowan a tak naprawde to narzedziem glownym jest tasma klejaca, kilometry tasmy ... no to zblizenia blizej http://img143.imageshack.us/img143/4084/gemix310.th.jpg jeszcze blizej http://img534.imageshack.us/img534/2940/gemix309.th.jpg i calkiem blisko http://img155.imageshack.us/img155/8612/gemix311.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 11.06.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Ogród bardzo mi się podoba, idealnie pasuje do Twojej kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 11.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Gratulujemy przeprowadzki !!! Jestesmy pod wrazeniem domku.Super wszystko jest urzadzone i kuchnia,łazienka przedpokój.Serio bomba!!!! A co to za firaneczka w kuchni??? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.06.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 I tak nie wiem jak sie to robi (o drzwi mi chodzi). A już tą taśmą to mnie skołowałaś Ale efekt zajebiaszczy. Jezdem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.06.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Fam, tez tak mysle on jest prze-zaje-fajny hihi tylko bede musiala sobie dmuchawke ogrodowa zakupic, zeby liscie z tych kamyczkow wydmuchiwac - sasiedzi maja sporo drzew owocowych i lisci troche nawiewa. lea, dzieki .... to cos co robi za firanke, to plastikowe kolka ktore wiesza sie w drzwiach zakupilam dwie takie zaslonki - posciagalam z listewek, skrocilam, poprzekladalam i tak wyszlo. Mocowane jest to wszystko na rzepy tz przy suficie jest tasma "rzepowa" przyklejona a na gornych kolkach sa rzepowe kolka samoprzylepne. amalfi, slonce - tasma jest potrzebna zeby te wszystkie paski mozna bylo namalowac, chyba nie myslisz ze to od reki robilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.07.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dzieńdoberek Mohag! Moja droga! Szczenę z biurka dyskretnym ruchem pozbierałam byłam... Wyyypaaasss... I kuchnia i łazienka, nie mniej jednak drzwi to juz "miszczostwo" świata. Pozdrawiam serdecznie I od razu piszę, że proszę o usprawiedliwienie mojej długaśnej nieobecności spowodowanej 1. pójściem do pracy (przy dwóch etatach dzień mi się skrócił okrutnie); 2. zmianą foruma - za cholerę nie mogę się tutaj znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.09.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 (edytowane) Znowu musialam topik wyciagnac z przestworzy foruma a juz myslalam ze zginie w kosmosie Halo Baru, u mnie ostatnio nie jest za ciekawie ... Floyd ma raka w nerce i walczymy objawowo od dwoch miesiecy operacja niestety nie wchodzi w rachube, pomimo ze druga nerka przejela calkowicie funkcje tej chorej i wyniki ma przyzwoite ale prawa komore serca ma dosc sporo powiekszona i slyszalne szmery, tak ze nikt mi go nie "otworzy".... a zreszta sama bym sie bala klasc go w narkozie. Edytowane 3 Listopada 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 06.09.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Mohag, wczoraj przejrzałam od początku twój dziennik i zauważyłam, że zniknęły wszystkie zdjęcia z postępów w remoncie. Dlaczego?? Tak lubiłam twój dziennik, był inspirujący:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.09.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Baardzo fajne te żaluzje i świetnie wyglądają zamontowane pod sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.09.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Dlaczego ? przez moja gloopote przenosilam ciagle te foty, bo mi a to fotosik zle dzialal, a to inne albumowe fora i wkoncu dalam sobie spokoj .... no a rok temu zdechl moj osobisty lapek i stracilam wszystko co mialam - nic nie dalo sie odzyskac tak ze sama nie mam prawie zadnych fot z postepow ..... gloopia, gloopia jestem no dobrze tylko ze nie naleze do ludzi ktorzy patrza w przeszlosc, to za bardzo mi to nie przeszkadza ... ja i tak wiem jak to wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts