alladyn71 06.09.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 jaka szkoda...bardzo lubiłam oglądac wasze postępy i marzyc, ze ja też kiedyś skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 . Piszę naprędce, bo mam chwilkę w pracy. Dzięki za fotki, rzeczywiście fajny efekt, chyba się zainspiruję. Ale poza tym wieści niefajne z tym rakiem, mam nadzieję, ze choć objawy jak najdłużej uda się powstrzymać! Mam podobnie z Mamą, lecz inny nowotwór, trudno porównywac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.09.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Myszku, wydaje mi sie ze od sufitu wygladaja rolety ogolnie najlepiej - no chyba ze ktos ma bardzo wysokie pomieszczenia i jeszcze miedzy oknem a sufitem jest kawal sciany... mysle ze w normalnych wysokosciowo (chociaz u mnie jest duzo nizej, bo to jest "wyciagniecie pokoju" na balkon - jak bede kiedys bogata to zrobie w tym miejscu ogrodek zimowy hihi) pomieszczeniach im blizej sufitu tym lepiej albo odrazu na oknie. alladyn, ciesze sie ze przyczynilam sie do udzialu w Twoich marzeniach ale z tego co widze, to juz nie tylko marzenia i robota idzie pelna para. Su, oj nic juz mi nie mow, bo mojej Mam jutro cala tarczyce i wezly chlonne wycinaja dobrze ze nie ma przerzutow na pluca i w tym nasza nadzieja. Nie jest za ciekawie u mnie ostatnio, oj nie. Potrzymam kciuki za Twoja Mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.09.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 (edytowane) Jak juz tak sobie wklejam te foty, to wyczarowalam tez pokoj goscinny ktory bedzie w przyziemiu - przez tego dola jaki mam ostatnio, moja tfurczosc nabrala wyrazistosci w kolorach po zwariowanym wiatrolapie przyszla kolej na goscinny .... dobrze ze cala gore mam juz zrobiona, bo nie wiem jakby sie to skonczylo Na dole zostala jeszcze goscinna lazienka do zrobienia, kuchnia tarasowa i pomieszczenie sauniane ale to juz chyba na przyszla wiosne, bo teraz mi sie juz nic ale to nic nie chce. Ten pokoj jest w miejscu bylego garazu, projektowanego najprawdopodobniej na Fiata 126p Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 07.09.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Półki Ikea? Super wyglądają te kosze, myślałam o czymś takim tylko z koszami w każdej dziurze, ale za cene ponad 60 zl za sztukę to trochę drogo wychodzi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.09.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Ten expedit daje wiele możliwości aranżacji, sama się zastanawiam, czy jakoś go mogę u siebie wykorzystać. Może w pokoju Młodego?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.09.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 (edytowane) Mohag, Szurku - po pierwsze zdrówka dla Najbliższych życzę. A po drugie - Mohag, muszę napisać raz jeszczce, bo widzę, że posta mojego to jednak wcięło - czarne żaluzje super Edytowane 7 Września 2010 przez Elena76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.09.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 alladyn, fakt te kosze nie sa tanie ale ja robilam tak ze kupowalam jeden w miesiacu i musze Cie pocieszyc, jak sa wypelnione wszystkie polki, to brzydko wyglada ... jednak musi byc widac sciane z tylu albo przestrzen jak jest postawiony na srodku. Su, ja przejelam troche mebli w spadku po moim Juniorze, miedzy innymi te meble ktore stoja w wiatrolapie i wlasnie ten regal... ktory sluzyl w jego pokoju jako scianka oddzielajaca tz jak sie wchodzilo do pokoju to lozko stalo na scianie drzwi i ten regal wstawilismy jako parawan czyli stal tak jakby wciety w pokoju, tak ze lozka nie bylo widac odrazu po wejsciu ... mial tak zwana sfere intymna Elena, naprawde niezle wygladaja ... u mnie to juz ogolnie dobrze przy tych czarno-bialych kolkach na oknie w kuchni. Osobiscie polecam jak komus pasuje, bo efekt jest zadawalajacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.09.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 (edytowane) To tak jeszcze zeby nie bylo ze proznowalam przez te cztery miesiace moze jeszcze nie uzytkowalam ogrodka tego lata ale siedzenie na tarasie bylo juz zaliczone. Taras jest wylozony na cala szerokosc Rubika tz 8 m i ma ok 5m dlugosci. Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 08.09.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Pstryknij kilka zdjęć od strony ogrodu, bo pamięć mnie zawodzi i nie mogę zlokalizować tego tarasu. To ten przy schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.09.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 (edytowane) Tak, to jest z tylu. W Rubiku duzy pokoj jest na przestrzal (na pierwszej stronie sa rozrysowane kondygnacje) i okna wychodza, jedno od ulicy a drugie od ogrodu i przy tym oknie zamontowalismy drzwi balkonowe (na poprzedniej stronie w focie z zaluzjami, to widac) i tu bedzie zejscie na taras. Pod podestem ktory powstanie jest tarasowe wyjscie z przyziemia. tez marzylo mi sie takie okno z wyjsciem na taras jak u siebie planujesz ale ja nie mam odrwoconego domu i trzeba bylo by wykuwac a to juz byla by przesada, tym bardziej ze dol nie bedzie nigdy iscie mieszkalny.Do tego z tylu jest podwyzszony teren, z przodu wchodze do przyziemia tylko z lekkim spadem podjazdowym a z tylu wychodzi sie po dwoch schodach. Edytowane 3 Października 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 08.09.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dzięki Teraz już sobie przypomniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 08.09.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Raczej walka, pedzel potrzebny jest do tych zaglebien i frezowan a tak naprawde to narzedziem glownym jest tasma klejaca, kilometry tasmy ... no to zblizenia blizej http://img143.imageshack.us/img143/4084/gemix310.th.jpg jeszcze blizej http://img534.imageshack.us/img534/2940/gemix309.th.jpg i calkiem blisko http://img155.imageshack.us/img155/8612/gemix311.th.jpg Ten efekt trójwymiarowości jest po prostu powalający. Zdolna jesteś niesłychanie (nie mówiąc o cierpliwości;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.09.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dzieki fakt cierpliwosci trzeba sporo ale gdybym jej nie posiadala, to nie brala bym sie za to tym bardziej ze cztery sztuki do zrobienia byly. Przy ostatnich garderobianych i tak mialam juz dosc ... ale teraz znowu cos bym zrobila hihi Chociaz roboty niedlugo znowu bede miala sporo, bo od poniedzialku najprawdopodobniej storarz do renowacji schodow wewnetrznych przychodzi ... oj bedzie sie dzialo bedzie - jeny juz sobie to wyobrazam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.09.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 (edytowane) Nie moge polapac sie z tym forum, wkurza mnie poprostu no.... slimaczy sie jak szlag a kiedys tak fajnie bylo buuuu Edytowane 10 Września 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.09.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 ja teraz przeglądam w Google Chrome, jest szybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.09.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 (edytowane) Su, dzieki za info, tez chyba bede musiala tak robic. Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.09.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 One bardzo dobrze rosną. To było moje pierwsze drzewko w ogrodzie, niestety na niskim "kiju" i takie już zostanie, chyba niecały metr oprócz korony. A przycinałam ją już chyba 3 razy, dzielnie to zniosła. Podobno po raz pierwszy wiosną trzeba ją przyciąć krótko, wtedy się ładnie zagęszcza. Napisz, co rośnie po prawej od niej? Berberys w kształcie świerczka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.09.2010 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 (edytowane) Moja jest mojego wzrostu czyli 170 - jeszcze mam trzy ktore pojda w donicach na taras. Nie wiem jak jest z tymi chabaziami ale powinna Ci jeszcze urosnac, bo moja sasiadka kupila dwa lata temu taka metrowa i teraz jest juz taka duza jak moja ... tylko ma wielka korone - no sliczna jest. Na zdjeciu odrazu po lewej i po prawej i z przodu (na zdjeciu nie widac) od drzewka, mam posadzone rozyczki niskopienne - plozace w rozu - tak zeby z drzewkiem sie zgralo to boardziej z tylu po lewej sa faktycznie berberysy - jeden jasny i jeden bordowy, pozniej jest jasminowiec (idac w lewo), dwia oleandry i znowu jasminowiec .... ale tych krzakow tu nie bedzie. Poprostu dostalam je pare miesiecy temu a ze ogrodek to jeden wielki ugor ktory dopiero trzeba zrobic, to znalazly narazie miejsce tutaj tymczasowo. Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.09.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Cześć. Patrze i jakoś nie moge sie połapać. Wyjście na Twój taras jest z przyziemia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts