sure 14.09.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Dobrze, że wątek Kostki się znalazł, bo link mi nie działa, po kliknięciu na ten w stopce pojawia mi się "błąd 404"... może jeszcze i właścicielka się znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.09.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 amalfino a Ty gdzie sie podziewala co ? Tak obecnie z przyziemia - jak to w kostkach bywalo. Ta wysunieta czesc to byly balkon, ktory zostal zabudowany przez poprzedniaka i stal sie oranzeria dla mnie takie wynalazki nie musza byc, tak ze wywalilismy sciane miedzy pokojem a balkonem i o ten balkon mamy teraz powiekszony pokoj. Tam wstawilismy tez drzwi balkonowe ... na focie z prawej strony widac nad tym malym oknem przyziemiu zaczatki konstrukcji pod podest i schody ... tak ze do ogrodka bedzie sie schodzic gora. Su, tez nie wiem dlaczego ten link nie dziala ... moze wkleje jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.09.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 już jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.09.2010 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 (edytowane) To dobrze Juz dawno mialam wkleic ale mi sie zapomnialo - starosc hihi i topic "co robicie z butami" i zamieszczane wieszaki mi przypomnialy flik hook w lazience http://img94.imageshack.us/img94/849/bild381u.jpg i u mnie w pokoju http://img46.imageshack.us/img46/3793/bild376q.jpg No i jako pomyslowy Dobromir, ktory lubi rozne szyjne zawieszki a ktory ciagle meczyl sie z rozplatywaniem tego jak lezalo w szufladzie ... strzelilam sobie na szafie wieszak z IKEA Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 śliczny ten biały wieszaczek - gdzie go kupiłaś? idę postudiować "co robicie z butami?" bo póki nie mam podjazdu i nie korzystamy z garażu to mnie jak najbardziej ten problem dotyczy a wiatrołap, jak to najczęściej wiatrołapy bywają, jest malutki może znajdę jakis fajny patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.09.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Ja kupilam akurat u zachodnich sasiadow - przecena byla, to wyszlo biore trzy place za jeden ten trzeci pojdzie do przedpokoju w przyziemiu. Dziewczyny pisaly ze w Biedronce beda podobne - jestem ciekawa jak beda wygladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Masz takich fajnych sasiadow, ze Ci wieszaczki sprzedaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.09.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 uhu wyskakuje na autostrade ktora mam pod samym nosem - zium 45 minut i juz jestem u nich ... no lubie ich straszliwie haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Mohażko, fajniście wygląda ten wieszaczek od sąsiadów, a co do wierzbek to tnij ile wlezie. Ja swoją ciełam 4 razy w tym sezonie-nieżle się zdązyła zagęścić od marca, a wczoraj postanowiłam ja obciąć piąty raz i tak też zrobiłam-ciągle jeszcze rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.09.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Tak ? az tyle razy ... no to bede tez chlastac w przyszlym sezonie. Musze tylko jakies wielgasne donice zakupic ... chociaz gdybym wiedziala ze w tamtym miejscu z tylu beda te dwie beda staly, to bym na jedna plytke miejsca zrobila, zeby je jednak w ziemie wsadzic miedzy plytkami. No ale juz po ptakach sucha zaprawa zlapala po deszczach i z wyjeciem plytki bedzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Kurcze, moi sasiedzi sa dosc daleko i tylko mozna sie u nich posmiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.09.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Ja kupilam akurat u zachodnich sasiadow - przecena byla, to wyszlo biore trzy place za jeden ten trzeci pojdzie do przedpokoju w przyziemiu. Dziewczyny pisaly ze w Biedronce beda podobne - jestem ciekawa jak beda wygladac. hm, to jestem bardzo ciekawa z której strony będa podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.09.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 takich sąsiadów to mam chyba tylko przez morze... ale autostradą mogę dojechać do Kali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.09.2010 00:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 (edytowane) Znowu zaniedbalam topik - nic to taka chyby moja uroda u innych jest ciekawiej chyba ze tam przesiaduje Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2010 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Fajna ta dziura i niezly pomysl z teleskopem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.09.2010 01:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 (edytowane) Jak juz sobie tak wklejam, to prawie koncowka malej lazienki - ktora jest moja pieta achillesowa czyli plytki wybierane przez nie-malza przez co nie moglam sie za nia tak naprawde zabrac, bo jakos jej nie widzialam Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.09.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Mohag, ale u Ciebie wszystko przemyślane. Wieszaczki, teleskopy. Który to Twój dom? Bo robisz wszystko jakbyś na kilku wcześniejszych sie wyćwiczyła. Fajny ten stojący wieszak na ręczniki. U mnie by sie przydał, ale boje sie, że będą na nim wisiały ciuchy. Tak jak teraz na koszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.09.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Dom dopiero drugi, ale przerabialam juz mieszkanie do remontu i dwa mieszkania developerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 25.09.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Mohag,Fajny ten stojący wieszak na ręczniki. U mnie by sie przydał, ale boje sie, że będą na nim wisiały ciuchy. Tak jak teraz na koszu moja droga u mnie ciuchy leza na koszu,a na tym mokre reczniki jeszcze widzialam wczoraj ten wieszak w obi,ale mi kasy zabraklo wrrrrr koniecznie musze po niego wrocic dom rzeczywiscie przemyslany,podgladam ten watek z przyjemnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.09.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 W Obi jest ten wieszak, który ma Mohag? To już tam lecę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts