Mohag 17.02.2007 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Wysylka kosztuje przewaznie pietnascie euronow. Wlasnie na te promocje trzeba polowac, teraz i tak nie jest tak rewelacyjnie ale nieraz mozna cos upolowac.... tylko co trzeba miec to cierpliwosc hihi duzo cierpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.02.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 ... i duuużo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Mohag, a masz jakąś stronkę gdzie można kupić mydelniczki, wieszaczki i tym podobne duperelki do kuchni i łazienki? Ale mi się rymło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.02.2007 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Soni, tu mozna kupic ... italiency moze nie maja tak duzo jak na niemieckim ebay-u.. ale nieraz mozna cos pieknego wypatrzec, takiego nieprzecietnego i ze smakiem. http://arredamento.listings.ebay.it/Bagno_Accessori-bagno_W0QQfromZR4QQsacatZ25454QQsocmdZListingItemList http://stores.ebay.it/Casa-e-Bagno-srl zobacz np to... normalnie jest na czym oko zawiesic, jest takie delikatne i nieprzytlaczajace. Cos tez dla Adrianki http://i10.ebayimg.com/03/i/05/6e/54/30_1_b.JPG http://i11.ebayimg.com/01/i/08/d5/5e/ea_1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.02.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Mohag, ładniutkie i delikatniutkie . Tylko ... ile kosztują . Ostatnio też widziałam cały komplecik zawieszek , który by mi pasował, ale cena ... Zajrzę na te stronki co podajesz i poprzeliczam sobie P.S. Ty wiesz, co lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.02.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ty Mohag masz leb! Z Allegro sporo korzystam - wypatrzylam tam juz sobie mase pieknych lamp. Baterie do kuchni tez wlasnie tam zakupialam - mam nadzieje, ze bede miala podobne odczucja jak ty Ale wlosi ebay- na to nogdy nie wpadlam Czemu taka glupia jestem to nie wiem - tym bardziej ze wloskiego liznelam i przynajmniej raz w miesiacy przyjezdza do nas znajomy Wloch i nam moze przywiezc jakies duperelki A tedy przesylka mnie niewiele kosztuje Poogladam sobie . Powiedz mi jak jest z Niemcami- bo ja niemieckiego juz nic nie pamietam. Czy oni sa jkos anglojezyczni? Bo blisko przesylka niedroga i mozna pokombinowac Tylko jakas komunikacja musi byc zachowana. A placisz Paypalem? Bo przelew za granice tez troche kasy zzera. Zrebisz nam krotki kurs zakupu przez Ebay Bo my z mezem glownie sprzedajemy- a na zakup nigdy sie jeszcze nie zdecydowalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.02.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 hihi iga, tez nie wiem dlaczego nie wykorzystujesz takich znajomosci wlasnie tak sie robi konto bez problemu mozna zalozyc, trzeba wypelnic formularz z danymi i po pewnym czasie przychodzi list z potwierdzeniem i do dziela.... mozna grac i losowac. Jak juz sie cos wygra hihi to ktos znajomy zamieszkujacy dane tereny - oczywiscie jezeli na to pojdzie - przesyla kase i odbiera pocztowo paczke... no a pozniej przywozi do Polszy i nastepuje rozliczenie. Prosto, pieknie i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.02.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 wlasnie tym bardziej, ze konto na ebay mam ale ci powiem, ze mi zakup bateri kuchennej na algro nie poszedl Przyszla uzywana, poplamiona i porysana Odsylam i maja oddac kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.02.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Kurcze to przykro Nie lubie takich wtopek, bo w gruncie rzeczy ktos psuje tylko opinie innym sprzedajacym. Jak wie ze jest taka sytuacja, to pisze sie ze uzywana czy zniszczona i czlowiek albo odpusic wogole albo nastawi sie na taka jaka jest.... ech ludzie, wszystko potrafia skopac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 A ja jutro mam dostać nasze (Igowe, bo ściągnięte bezczelnie z jej dziennika ) baterie - zamówione przez Allegro. Pan dziś wysłał. Mam nadzieję, że będą nowe - ale to firma sprzedaje, więc liczę, że jednak tak. A w ogóle Mohag nie dołuj mnie już tymi zdjęciami - za każdym razem, jak tu zaglądam to wpadam w kompleksy Ale może za jakiś czas, coś tam kupię sobie - a jak nie, to pojeżdże pociągami i sama ściągnę taki kosz na śmiecie, jak nikt nie będzie patrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.03.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dominika - Jesli zamawialas u tego, na ktorego podawalam u sibie namiary to mozesz byc pewna, ze beda nowe - on wszytko sprowadza od producentow na zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.03.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Soni, tu mozna kupic ... italiency moze nie maja tak duzo jak na niemieckim ebay-u.. ale nieraz mozna cos pieknego wypatrzec, takiego nieprzecietnego i ze smakiem. ładne , ale ja jeszcze nigdy nie kupowałam na Allegro czy ebayu i nie wiem jak to się robi - boję się, że coś mi nie wyjdzie. Ostatnio kupiłam srebrny kosz na śmieci w normalnym sklepie, chiński za 50 zł (podobny do Brabantii) i jestem dumna i blada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.03.2007 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 dominis, powoli spokojnie hihi wszystko przyjdzie w swoim czasie Ty jestes jeszcze mlody krasnoludek i masz na wszystko czas .... ja juz jestem starszawy i jak teraz nie kupie, to juz sie za dlugo nie naciesze Jak kupijesz z firmy to nie masz sie czego obawiac, jedyne co to moze sie okazac ze optycznie Ci sie nie podoba, bo niestety foto to foto. Dlatego ja jak cos kupuje internetowo to najpierw sprawdze w realu jak to wyglada w sklepie. Wiekszosc rzeczy zakupilam na aukcjach, w firmach ale od prywatnych tez... tylko u prywatnych musze miec zagwarantowane ze cos jest nowe. Jak mi sie nie spodoba to poprostu moj pech, ale nowe musi byc ostatnio moj malz ktory juz zadnego kartonu do piwnicy nie moze wepchnac mowil ze jak juz wszystko pozawieszam, poprzykrecam itp to sie okaze ze jeszcze polowa piwnicy zostala i trzeba bedzie sklep otworzyc a jak tak juz sobie tu pisze, to wkleje zdjecia mebli ktore stana u mnie w pokoju... oczywiscie z zaznaczeniem "nie napewno"- miedzy jadalnia a miejscem do siedzenia czyli na srodku pokoju przyjdzie sideboard czyli taka szafka, tylko w bialym kolorze... http://www.homesolute.com/typo3temp/pics/c919524293.jpg na scianie vis-a-vis kanap przyjdzie taki "program meblowy", tylko szafka pod tv bedzie na nozkach jak w sidebord-zie i wszystko bedzie biale http://www.homesolute.com/typo3temp/pics/78c0bf856e.jpg juz pisalam w Soniki topiku ze zastanawiam sie nad bialym z polyskiem, tylko boje sie ze przy mojej polerowanej podlodze bedzie tego blyszczenia za duzo iga, jest za polyskiem moze ktos jeszcze sie wypowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Bedziemy mialy podobne meble pod tv. Bardzo mi sie podoba to rozwiazanie z wiszacymi szafkami w formie kostek- planuje takie u sibie w kuchni. Generalnie bardzo mi sie podobaja planowane przez ciebie formy mebli Jest jedno pytanie - co jest praktyczniejsze w uzytkowaniu i czyszczeniu - polysk, czy mat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 14.03.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Nie wiem jak meble kuchenne, trzeba byloby sie Soniki zapytac ale mialam przez lata sypialnie na wysoki polysk i musze powiedziec ze uzytkowalo sie i czyscilo rewelacyjnie dlatego nie mam zadnych obiekcji co do tego typu mebli.Wiem jedno ze calkiem matowych mebli nie kupie juz nigdy, mialam kiedys polki LACK-a z IKEA-i byly takie na topie szorstkie w jasniutko szarym kolorze... bosh trzeba bylo od czasu do czasu szczoteczka wyszorowac bo wszystko w powloke wlazilo. Teraz zrobili gladka powierzchnia cos ala pol mat i jest tez super. Takie samo doswiadczenie mialam z kuchennymi meblami, poprzednie mialam miodowy mat, teraz mam bialy Adel z IKEI ktory nie jest calkiem matowy i on lepiej sie uzytkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.03.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 A ja przed spotkaniem ze stolarzem robie projekty tych mebelkow. I faktycznie te maty z Ikea mi sie caly czas czkawka odbijaja - ten lack Mam taki polmatowy stol od nich z bialym baltem nie da sie tego doczyscic wcale. Po 3 latach wyglada fatalnie. A marzy mi sie w domu tez bialy stol i blaty mebelkow. Trodno sie na cos zdecydowac Licze wlasnie na to, ze z porzadniejszymi meblami nie bede juz miala takich problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.03.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ja jeszcze nie miałam mebli o typowym połysku. Zawsze coś w rodzaju satyny, półmatu. I wydaje mi się, że to dobra opcja. Nigdy nie narzekałam. Wiem jedynie z opowiadań znajomej, że np. szyby piekarnika (takie jakby z powłoką lustrzaną) oraz lodówka z błyszczącej stali jest zmorą , bo ciągle jest zapaprana. Widać każde dotknięcie. Trzeba by było w białych rękawiczkach w kuchni robić Mohag, fajne te meble sobie wypatrzyłaś. Podobają mi się . U siebie jednak planuję zupełnie z innej bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.03.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Iga, taka moda na maty byla teraz lack robia satynowany pol mat.. mam dwie dlugie polki i stolik pod sprzet, wszystko biale i jest teraz super. Chociaz moze ja jestem dziwna, ale nie narzekam na IKEA-owskie meble. Mam cala kuchnie lacznie z szafami z drzwiami szklanymi i troche jeszcze meblowych drobiazgow... a co jest lepsze kupilam sypialnie za troche kasy w salonie meblowym, bialo-brzozowa i dokupilam do niej dwie brzozowe szafki z szufladami z IKEA-i. Okleina byla identyczna w odcieniu, teraz po trzech latach sypialniana brzoza wyblakla a szafki sa jakie byly, ogolnie bardzo dobrze sie trzymaja i wygladaja, a sa czesciej otwierane i zamykane niz naprzyklad szafeczki kolo lozka... ktore jakos tak dziwnie sie zuzyly Ja nawet jak nie bede robic mebli z polyskiem, bo musze jeszcze to przemyslec... to i tak gorne czesci napewno beda mialy polysk. Tz korpusy i fronty beda mat a blaty polysk. Adriano, lodowke mam inox matowa i jest okejos.. ale wyciag mam z blyszczacej stali i powiedzialam ze pierwszy i ostatni raz teraz kupilam plytowy szafkowy i bede miala spokoj ciesze sie ze Wam sie te mebelki podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 04.04.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Masz niesamowite pomysły i piękne wnętrza. Bardzo mi odpowiadają te klimaty (właśnie jestem w trakcje wykańczania)domku z płaskim dachem i wiele Twoich pomysłow odpowiada mi. Też zajrzałam tu jak Dominika przypadkowo ,ale od dziś będe zaglądać systematycznie .Pozdrowionka ipowodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 05.04.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Mohag, zdrowych i radosnych świąt Wielkanocnych, duuuuuużo wody w lany poniedziałek http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/656.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts