Pogoria 08.08.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Chcemy zbudować niedużego bliźniaka, parter z poddaszem, ok. 120-130m2 każdy. Czy działka 1000m2 wystarczy? Mamy możliwość dokupienia jeszcze 500m2.Nie mamy wielkiego zacięcia przyrodniczego, wystarczy nam trawnik i parę kraczków.Proszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 08.08.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Jak na bliźniaka może być. Skoro nie masz zacięcia przyrodniczego, i na dodatek kręci Cie bliźniak to OK (imho). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pogoria 08.08.2006 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Pomysł na bliźniaka wziął się stąd, że budujemy się z rodzicami. A więc wiemy, jakie nas czeka sąsiedztwo Stąd też część ogrodową zamierzamy połączyć (a raczej nie dzielić). Dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka111 11.08.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Moja mama kupiła działkę 900m2. Na początku chciałam budować się tylko ja ale dom ustawiliśmy na jednej połowie działki, tak żeby w razie czego można było postawić drugi. Ja już mieszkam, a teraz chce się budować mój brat i wyobraź sobie że sie strasznie cieszę. Uciął mi pół działki, a ja i tak mam kupe roboty z tym co mi zostało Działkę mam jeszcze niurządzoną, ale zaplanowaną. Znalazło się miejsce na taras, plac zabaw dla dzieci, kwiatki, a nawet ogródek warzywny Jeśli nie masz zacięcia ogrodniczego, to w zupełności wystarczy[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pogoria 11.08.2006 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Jolu, poprawiłas mi humor tym, co napisałaś mogę spytać, jaki duży macie dom? Jaki to projekt? Będę wdzięczna za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka111 11.08.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Jolu, poprawiłas mi humor tym, co napisałaś mogę spytać, jaki duży macie dom? Jaki to projekt? Będę wdzięczna za wskazówki. My budowaliśmy D02 - rozwojowy z muratora Powierzchnia użytkowa 113m2 z możliwością bliźniaczenia Wystarczy złączyć garażami i problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pogoria 11.08.2006 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Dzięki za odpowiedź, już go sobie zaraz obejrzę. Nie zdecydowaliśmy się jeszcze na żaden projekt, jesteśmy na etapie poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts