Archi100 29.11.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 WITAM SERDECZNIE, Pytanko, czy ktoś może zamierza lub może buduje albo jeszcze lepiej zbudował taki domek?http://www.archipelag.pl/projekty-domow/atena/Chodzi właśnie o ATENĘ z ARCHIPELAGU. Ja właśnie się zastanawiam na tym projektem poważnie, bo jest ładny i dość ciekawy, ale z tego co słyszałem to dość drogi jest dach i tu potrzebowałbym fachowej rady, jaki to może być koszt. A najlepiej może ktoś wie ile kosztuje wybudowanie SSZ (stan surowy zamknięty).Jak coś to proszę o info na maila: [email protected]Aaa, i mam jeszcze pytanko, mam działkę, ale muszę ją podnieść jakieś 60-80cm, jak długo muszę czekać po wyrównaniu żeby stawiać na tym dom, chodzi żeby potem nie pękał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.11.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Aaa, i mam jeszcze pytanko, mam działkę, ale muszę ją podnieść jakieś 60-80cm, jak długo muszę czekać po wyrównaniu żeby stawiać na tym dom, chodzi żeby potem nie pękał. Myśle ze tak ze 100 lat trzeba poczekać, potem badania i najwyżej jeszcze ze 100 poczekasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 29.11.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Aaa, i mam jeszcze pytanko, mam działkę, ale muszę ją podnieść jakieś 60-80cm, jak długo muszę czekać po wyrównaniu żeby stawiać na tym dom, chodzi żeby potem nie pękał. Myśle ze tak ze 100 lat trzeba poczekać, potem badania i najwyżej jeszcze ze 100 poczekasz. Bardzo dziękuję super doradco, bardzo mi pomogłeś... gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.11.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Bardzo dziękuję super doradco, bardzo mi pomogłeś... gratuluję! Proszę, cieszę sie że mogłem pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 12.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrButton 02.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No ja czasem zaglądam ale jakoś pusto... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 02.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 No ja czasem zaglądam ale jakoś pusto... Pozdrawiam No właśnie, a jak tam budowa Twojej ATENKI? Masz może fotki z środka domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts