bax 19.09.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Mam pytanie, czy wstawialiście do swoich Komfortowych rekuperację? My wstępnie byliśmy na tak, po spotkaniach z firmami mamy wątpliwości. Jesteśmy ciekawi jak to wygląda u Was Ja też wstępnie byłem na tak, ale po prawie roku czytania i obliczania - stwierdziłem, że nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiatomekmati 19.09.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Właśnie o to chodzi Najlepsze są opinie panów z firm: "rekuperacja to podstawa", "nie jest logiczne budować dom i nie zrobić rekuperacji" - ale jak przychodzi co do czego to nie potrafią podać rzeczowych argumentów za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGAiADAM 22.11.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witam Komfortowiczów:) Nie za bardzo udzielałam się na forum, ale podczas budowy/wykańczania naszego Komfortowego bardzo pomocne były zdjęcia innych budujących. Dlatego tez wrzucam kilka fotek, może komuś pomogą przy budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bax 22.11.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 No pięknie !Pogratulować i pozazdrościć !Pięknie wam wyszła chałupka ! Wrzućcie proszę więcej fotek z wnętrza i jak można to jeszcze kosteczki na podjeździe .Co to za gresy w salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGAiADAM 22.11.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 i coś mi się zawiesiło:) powyżej zdjęcia elewacji zewnętrznej oraz salonu jeszcze bez zasłon, czyli jak dla mnie w najpiekniejszej wersji bo widać okna dla których wybrałam ten dom:) w pierwotnej wersji miały być plisy żeby nie zasłaniać okien, ale niestety kasy zabrakło i są zasłony:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGAiADAM 22.11.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 bax, dzięki miło, że się podoba:) w weekend zrobie fotki podjazu i wrzuce. gres w salonie to Nowa Gala 60x60 kolor chyba CN99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiakom 26.11.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Cudowny dom!!!!!!!!!!!!! Zazdroszczę i już nie mogę doczekać się kolejnych zdjęć. Jak dla mnie możesz wrzucić zdjęcie każdego centymetra domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacobkomfortowy 08.12.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Super!!! Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGAiADAM 10.12.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Bax, Poniżej zdjęcia podjazdu, sorry że dopiero teraz. Życzę Wszystkim powodzenia na prawdę warto, dom jest bardzo funkcjonalny i żyje się w nim komfortowo:) Obecnie jestem na etapie aranżacji wiatrołapu, nie za bardzo mam pomysł na jakąś praktyczną zabudowę. Z nowości mamy również żyrandol w salonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina j-s 01.02.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Jak fajnie ze znow sa jakies zdjecia i kolejne inspiracje:-)Dziekuje i pozdrawiam i gratuluje:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwetka7 01.05.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witam, jak wszyscy na tym forum ja również planuję budowę Komfortowego. Czy ktoś z Państwa buduje taki domek w okolicy miasta Tarnobrzeg (woj. podkarpackie). Bardzo chętnie obejrzelibyśmy z mężem ten dom, tak aby utwierdzić się w przekonaniu, że to idealny dom dla nas. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galopek 19.07.2013 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Okolice Nowej Sarzyny jesli sa jakies pytania prosze smialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts