Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt KOMFORTOWY 2 pracownia MGPROJEKT

Recommended Posts

Mam pytanie, czy wstawialiście do swoich Komfortowych rekuperację? My wstępnie byliśmy na tak, po spotkaniach z firmami mamy wątpliwości. Jesteśmy ciekawi jak to wygląda u Was :)

Ja też wstępnie byłem na tak, ale po prawie roku czytania i obliczania - stwierdziłem, że nie !;)

• Odpowiedzi 591
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...

i coś mi się zawiesiło:)

powyżej zdjęcia elewacji zewnętrznej oraz salonu jeszcze bez zasłon, czyli jak dla mnie w najpiekniejszej wersji bo widać okna dla których wybrałam ten dom:)

w pierwotnej wersji miały być plisy żeby nie zasłaniać okien, ale niestety kasy zabrakło i są zasłony:(

IMAG0575.jpg

IMAG0445.jpg

IMAG0447.jpg

IMAG0554.jpg

IMAG0556.jpg

• 2 weeks później...

Bax,

Poniżej zdjęcia podjazdu, sorry że dopiero teraz.

Życzę Wszystkim powodzenia :) na prawdę warto, dom jest bardzo funkcjonalny i żyje się w nim komfortowo:)

Obecnie jestem na etapie aranżacji wiatrołapu, nie za bardzo mam pomysł na jakąś praktyczną zabudowę. Z nowości mamy również żyrandol w salonie:)

IMAG0613.jpg

IMAG0614.jpg

IMAG0610.jpg

• 1 month później...
  • 2 months później...
Witam, jak wszyscy na tym forum ja również planuję budowę Komfortowego. Czy ktoś z Państwa buduje taki domek w okolicy miasta Tarnobrzeg (woj. podkarpackie). Bardzo chętnie obejrzelibyśmy z mężem ten dom, tak aby utwierdzić się w przekonaniu, że to idealny dom dla nas. pozdrawiam

• 2 months później...