Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt KOMFORTOWY 2 pracownia MGPROJEKT

Recommended Posts

• Odpowiedzi 591
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jutro jesteśmy umówieni z architektem na naszej działce, ma sprawdzić czy Komfortowy to dobry wybór ale ja i tak jestem już zdecydowana To projekt który spełnia wszystkie moje wymagania Mojego męża może jeszcze przekonywać i namawiać na inny projekt ,ja się tak łatwo nie poddam! :lol:

I tak trzymaj :D

Napiszcie proszę o problemach (mam nadzieję że ich nie ma)jakie nas czekają w związku z tym projektem Pan Gąsiorowski nie cieszy się dobrą opinią nawet wśród sprzedawców jego projektów ,chętnie proponują inny ,podobny z innego biura.

Na co zwracać szczególną uwagę

Basiu tu nie ma sie do czego przyczepić. Zrobiliśmy tylko parę zmian w środku

Masz rację ,trudno wytrzymać jak się widzi coś co jest dla nas w tym momencie najważniejsze Nawet nie myślałam że tyle energii radości i zadowolenia da mi już samo planowanie domu ,a co dopiero budowa .Ale jestem zadowolona że coś się dzieje , coś robimy i to będzie moje :lol:

Pozdrawiam serdecznie

Cześć, Basia37 :)

Dziękujemy za miłe słowa...Wiele się u nas nie dzieje, ponieważ trochę czasu zajęło nam ułożenie drenaży i odwodnienie działki...Ale od dziś zaczynamy "iść w górę"...nie mogę się doczekać choćby małego kawałeczka ściany... :D

W sobotę jedliśmy w naszej jadalni (przyszłej :lol: ) pierwszy obiad...siedząc na styropianie...Pogoda była prześliczna...

Brygada, czyli Maja i Oskar ( 7 i 8 lat ) pełni entuzjazmu biegali między swoimi pokojami...

Podobnie, jak Ty, nie sądziłam, że budowanie to taka przyjemność...mimo wielu "kłód rzucanych pod nogi"...

Jeśli tylko będziecie mieli ochotę zapraszamy serdecznie :D Jak daleko macie do W-wy?

Pozdrawiam ciepło

Mysza, czyli Renata

Cześć Renata Do W-wy ,mamy sporo bo mieszkamy 50 km od Kielc ,mamy więc utrudniony wgląd na Waszą budowę.Mam nadzieje jednak że będę na bieżąco , bo będziecie opisywać każdy Wasz krok! :p Nie wiem jak u Was ale u nas dziś leje , i to nic dobrego dla budowlańców .Życzę powodzenia i cierpliwości ( ja jej mam coraz mniej) DAMY RADE!! :lol:

Pozdrawiam

U nas koło 6 padało i już byłam zła, że nie miało kiedy...Ale teraz o dziwo świeci piękne słońce i choć nie jest ciepło to jednak będą kleić nasze ściany... :D

Wczoraj szef ekipy powiedział, że za 2-2,5 tygodnia dojdą do stropu... :lol: Ciesze się, jak dziecko :lol:

Szkoda, że nie macie blisko...ale może kiedyś zrobicie sobie wycieczkę ?

Pozdrawiam ciepło...

Renatko Jestem załamana, cenami oczywiście, wszyscy dookoła ,radzą odłożyć budowę do przyszłego roku ,aż wszystko się uspokoi ,ale czy da mi ktoś gwarancję że "jutro" będzie lepiej? :( To dla mnie najsmutniejsza wiadomość dzisiejszego dnia Obawiam się że mój mąż ,jest skłonny odłożyć moje marzenia na jakiś czas.Jestem wściekła :evil: Czy w naszym kraju zawsze wszystko musi być tak trudne?!!

Nie wiem jak męża przekonać ,a może ma rację, tylko tak bardzo się cieszyłam że to już!!Ciesz się zatem swoim domkiem ,a ja będę obserwować i cieszyć się z tobą :lol: Chyba ,że stanie się jakiś cud!

Pozdrawiam serdecznie

Basiu, nie dawajcie się ! Sytuacja na rynku materiałów rzeczywiście jest szalona, ale nie możesz przecież zrezygnować z marzeń...Załatwcie do końca papierologię, bo ta potrafi człowieka dobić...Wylejcie fundamenty...może w drugiej połowie roku będzie spokojniej...W najgorszym wypadku zaczniecie od przyszłego roku, ale już mając fundamenty, a jak widzisz po nas, z nimi schodzi się najdłużej...Głowa do góry, będzie dobrze, tylko się trzymaj ! :)

...cieplutko pozdrawiam...

Cześć, Basia37 :)

Dziękujemy za miłe słowa...Wiele się u nas nie dzieje, ponieważ trochę czasu zajęło nam ułożenie drenaży i odwodnienie działki...Ale od dziś zaczynamy "iść w górę"...nie mogę się doczekać choćby małego kawałeczka ściany... :D

W sobotę jedliśmy w naszej jadalni (przyszłej :lol: ) pierwszy obiad...siedząc na styropianie...Pogoda była prześliczna...

Brygada, czyli Maja i Oskar ( 7 i 8 lat ) pełni entuzjazmu biegali między swoimi pokojami...

Podobnie, jak Ty, nie sądziłam, że budowanie to taka przyjemność...mimo wielu "kłód rzucanych pod nogi"...

Jeśli tylko będziecie mieli ochotę zapraszamy serdecznie :D Jak daleko macie do W-wy?

Pozdrawiam ciepło

Mysza, czyli Renata

Oto potwierdzenie

http://images21.fotosik.pl/193/58778f6d6fa785c7.jpg

http://images20.fotosik.pl/248/cfdc34d84aa60f4a.jpg