jacek polak 08.08.2006 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Szukam i szukam i nic nie ma na temat pielęgnacji chudziaka(pierwsza warstwa podłogi).Wylałem go teraz.Mury już stoją i jest dach gotowy.Proszę o informacje na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 09.08.2006 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jak każdy:ok 7 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek polak 09.08.2006 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jak każdy:ok 7 dni. Dzięki Mario Jest druga sprawa.Wykonawca spaprał mi powierzchnię chudego betonu w salonie(Będą legary).Miał być beton piaskowy(łatwiej zacierać),ale zamówili zwykły z kamieniami i teraz popaprał całość klejem do styropianu na równo.Jak to polewać ?Czy to w ogóle będzie działać i nie rozwarstwi się z czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 09.08.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Jest druga sprawa.Wykonawca spaprał mi powierzchnię chudego betonu w salonie(Będą legary).Miał być beton piaskowy(łatwiej zacierać),ale zamówili zwykły z kamieniami i teraz popaprał całość klejem do styropianu na równo.Jak to polewać ?Czy to w ogóle będzie działać i nie rozwarstwi się z czasem? Bo głupi!! A Ty nie martw sie lej wode i patrz czy nie wysycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek polak 09.08.2006 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Bo głupi!! A Ty nie martw sie lej wode i patrz czy nie wysycha Ano będę polewał Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts